Giyinmekten Hoşlanmıyorum

benim en samimi arkadasim da ayni boyle, hic sevmez alisveririsi ama ben baylirim, vaktim de bol surekli avmlerde dukkanlarda geziyorum
Kizin da ne sevecegini neye ihtiyaci oldugunu biliyorum, fotosunu cekip yolluyorum, ariyorum alayim mi diye, zaten bedenlerimiz ayni
Sonra o bana parasini veriyo, olmadigi pek olmuyor eger uymazsa degistiriyoruz, bi kere uymadi o da ayakkabiydi
Bi de internetten alisveris yapiyor bu arkadasim hem zahmetsiz hem de isterse iade etme rahatligi var diyor, standart kiyafetlerde iyi method bence

Giyinmeyi severim,nerde yaşıyorsun ,ben istanbul avrupa yakası,beylikdüzü tarafındayım,dilersen birgün çıkıp beraber alışveriş yapalım,yeni trendleri takip eder modayı iyi bilirim.sana yakışanlarıda alırız istersen.

ben geçen seneye kadar öyleydim aslında alışveriş yapmayı kombin yapmayı çok seviorum hepde sevmişimdir:)
ama bedenim o kadar sorunluyduki aradığım hiçççççbirşeyi bulamıodum basenlerim geniş benimde

ama arayınca gezince deneyince aradıklarımı buldum bide çalışma hayatında ne kadar güzel giyinirsen insanlar o kadar saygı duyyolar sana bu gerçek iş hayatının değişmez kuralıdır yani:)

ben hastanede çalışıodum şimdi müdürlükte çalışıodum işi o kadar abartmıştımki bi ara üstüme beyaz üniforma geçirip altınada siyah eşofman altı giyyodumbide beyaz konvers fırla işe inanırmısın iş arkadaşlarını falan geçtim hastalar bile tınlamıodu
ama manikür yapıp oje sürüp saçlarımı yapıp güzel makyaj yaptığımda üniforma giysem bile hastaların bakış açısı değişiodu şimdi müdürlükte çalışıorum ve giyimime dikkat ediorum hergün hafif makyaj yapmaya özen gösteriyorum
sonuçta dış görünnmümüzle değerlendirilioruz iş hayatında :)))

Sen eşittir ben demektir... Annem hep azarlar aynı şeyleri giyiyorsun o kadar yeni varken diye. Ama ben bir türlü çare bulamadım buna yahu...

Soyle biraz moda dergilerini karistirin, kombileri gorun, kendinize yakistirabileceginiz bir tarz secin, oyle gidin bakalim alisverise.
Eminim heves edersiniz.
Ben yazarken bile keyif aldim

canım ben kilolu olduğum için hoşlanmıyorum nasılsa yakışmaz diye büyük beden almak istemediğim içinde olanla idare ediyorum ama bi zayıflasam bide param olsa tutmayın beni neler alırım neler belki senin de benimkinin benzeri bi sıkıntın vardır ben mağazaları gezmekten bile soğudum alamıycam niye bakıyım diyorum

şık olmak için illa allı pullu giyinmene gerek yok ki ben de allı pullu giymem ama şık giyindiğimi düşünüyorum söylemesi ayıp

34 beden alıp terziye kestirip biçtirsen olmaz mı? o da biraz uğraştırır ama çok da alternatif yok sanırım :44:

Son düzenleme:
Gerçekden bende gördüm böyle senin gibi hatta bir komşum var yaZ kış bir yeşil hırkayı giyiyor yemin ediyorum 7 yıldır ben görmekten usandım o bıkmadı sakin almaya durumu falan yoktur yazmayın kadının durumu çok iyi bence uşengeç birde hergün değişik giyenenlerden hoşlanmıyor bende tam tersi acayip seviyorum giyinmeyi allahım bana çok para buldurmuyor çünkü kıyafete harcarım bütün paramı her dışarı çıkışımda alırdım şimdi cüzdana az para ve kredi kartlarını almadan çıkıyorum çözümü buymuş boş cüzdan hiçbirşey almadan geri gelmek

moda bloglarına takıl
ne biçim güzel giyiniyorlar
bende senin gibiydim ki hala bazen bir hafta aynı kıyafete takılır kalırım
ama o bloglara baka baka kendime geldim
özellikle atlantic pasific yaz google çıkan kız yabancı ama, süper bence :))

bir arkadasin dedigi gibi giyinmek icten gelen birsey. bende birkac sene oncesine kadar oyleydim rahatima cok duskunumdur unv. giderken bir kot bi tsort altinada spor ayakkabi giyerdim. normal gunlerimde esortman tsort.. ta ki ise baslayana kadar. simdilerde mecburen elbise kalem etek yada kumas pantolon altinada topuklu ayakkabi giyorum. valla bizim isyerinde calisanlari gorseniz masallah hepsi moda ikonu :) eskiden ayakkabıya fazla para harcamazdim onem vermezdim simdilerde tam bir ayakkabi canavari oldum. kiyafet olmasin ayakkabi olsun mantigi.

şık giyinen ,giyindiği tarzı beğenen arkdaslarınla alışverise çık. onların begendigini ,sen çok begenmesende al ,alıp giye giye tarzın degisir. benimsersin .küçük bir aksesuar bile insanda bi hava yaratıyor :)

Kızlar mesele tarz meselesi değil, ben tarzımdan memnunum ama şık olmadığımı biliyorum.
Benim tarzım rahatlık ve spor giyim üzerine

Demem o ki öyle bir çok arkadaşım gibi kıyafet deliliği yok bende. Birileri indirim varmış demese aklıma bile gelmez gidip bakmak, öyle alayım giyeyim gibi isteğim yok.

Nadiren olsa da bu istek gelince beden bulamıyorum, 34 beden de cuk oturmuyor yani, kollarda illa ki bi bolluk, düşüklük oluyor kemiklerim ince olduğundan dolayı, fotodaki gibi...
Ayakkabı desen ayaklarım 35 ama 35 numaradan başlayan çoğu ayakkabı olmuyor. Geçen 35 numara aldım Hotiç'ten içine tam kalıp koydurmak zorunda kaldım ancak oldu. Giyim kuşam hep dert benim için belki de bu yüzden uzak duruyorum

Eklentiler

• $1375983_529910590425111_1696951583_n.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 66

Koalina ben senin kemiklerinin küçük olduguna inanmıyorum
senin şu mor elbiseli resmini de gördüm
Gayet normal ve güzel gözüküyosun resimlerde, ne zayıf ne ufak

Daha önceki konularındaki fotoğraflarını hatırlıyorum, gayet güzel bir fiziğin var, senin yerinde olsam giyinmeye bayılırdım

Vücudunun kıymetini bil koalinacım

Koalina ben senin kemiklerinin küçük olduguna inanmıyorum
senin şu mor elbiseli resmini de gördüm
Gayet normal ve güzel gözüküyosun resimlerde, ne zayıf ne ufak

Yok çok zayıf değilim zaten... Ama omuz ve kollarım,bileklerim ufaktır. Bu da bi orantısızlık oluşturuyor ister istemez.
O mor elbisenin de her yeri tam olmasına rağmen omuzları olmadığı için tekrar tadilat yapıldı.

Daha önceki konularındaki fotoğraflarını hatırlıyorum, gayet güzel bir fiziğin var, senin yerinde olsam giyinmeye bayılırdım

Vücudunun kıymetini bil koalinacım

Teşekkürler canım ama etrafımda fiziğimi beğenen bi sevgilim var
Onun dışında boyun kısa, omuzun yok, sırtın yok, vücudun garip gibi çok şeyler duyuyorum

arkadaşların da dediği gibi bu içten gelen birşey,hem fiziğinde güzelmiş yani ne giysen yakışır demek ki:)
ben bazen akşamdan 2 saat düşünürüm ne giyeceğimi artık başıma ağrılar girer yani,alışverişede bayılırım ama bu günlerde hasret kaldım yoğunluktan çıkarcam acısını

giyinmek süslenmek bir zevktir kızz nasıl giiynmezsin :)

ilk defa giyinmekten hoşlanmayan bir bayan gördüm
allah iyiliğini versin senin emii :) tebessüm ettim vallahi

Koalina, maşallah bebek gibi yüzün var, sen çuval giysen de yakışır sana

Bende bayılıyorum, ama şu sıra kıyafete ayırabilecek para bulamıyorum malesef.
Benim kuzenimin de bir arkadaşı var böyle, kuzenim giyim, kuşamı çok sever arkadaşı ise gayet sevmez sizin gibi.
Tamamen zıt kutuplar yani.
Hiç öyle alışveriş yapayım, şunu istiyorum, bunu istiyorum dediğini duymadım. Ailesi' nin hali vakti de yerinde ama yok, sevmeyince olmuyor demek ki.
Tatil için alışverişe çıkmışlar, koskoca alışveriş merkezinde hiç birşey beğenememiş, boş dönmüşler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…