Üniversitede çalışıyorum araştırma görevlisiyim. Giyim tarzım diye birşey olsa çekip koyarım şuraya...Ama hep salak salak şeyler var. Çok moralim bozuldu evden dışarı çıkasım gelmiyorSürekli kot filan giyiyorum en kolay onlar geliyor. Spor ayakkabılar bilmem neler... Klasik giyinmek istiyorum ama aynı zamanda rahat da olsun istiyorum. Süslü ama sade olsun diyorum kafam çok çabuk karışıyor sanırım. Benim bu işi öğrenebileceğim bir yer filan yok mudur?
Bizim okulda da bir araştırma görevlisi var gerçekten giyinmeyi hiç bilmiyor hatta öğrencilerin bile dilinde hele o dağınık saçları yok mu ayyy.Oysa kadın çok güzel.Ben de 3 cm bile topuklu giyinemiyorum yaşım 25 olmuyor olmuyor
sanirim turkiyede bu önemli,ben yurt disinda okuyorum ve hocalarin ögrencilerden farki yok
giyim konusunda,erkek hocalar kot t-shirt ya da gomlek.
bayanlar kot+ tshirt..
hatt bi hocamiz cok salas giyinir gercekten tarzi var bayanin,
uzun cingene etekleri denilen tarzda giyer,ne bileyim buradaki hocalarin yaninda rahat ederdin demek geldi icmden,
bir tane erkek hocamiz esofmanla gelmisti derse,tabi ki oldukca klasik giyinen hocalarda var,
bütün fakülteler ayni kampüs icinde oldugu icin gözlemdigime göre hukuk fakültesinin hocalari daha resmi giyior giyim konusunda
bizimkiler ayni biz,sirtlarinda bildigin sirt cantalari filan :)
istanbuldayım canım ben c&a den çok alışveriş yaparım bide bazen esnek kıyafetler bulursam 40 42 bedene kadar üretim yapan firmalardan alırım mango zara falan alt kısımda giyiyorum ama benim göğüslerim 95 c ölçüsünde üsttte biraz sıkıntı oluyor yani
yabancı kadınlar genelde berbat giyinirler
onlar hiç yorum yapmasın bence böyle şeylere.
Bence belli bir stile bürününce, giyinmeyi bilmek diye bir sey yok.
Insan nasil rahat ediyorsa, ne ile mutlu ise öyle giyinmeli.
Yüksek topuklar hic bana göre degildir. En fazla 4cm :)
Sade ve rahat kiyafetlerle de gayet hos görünebilirsiniz.
Acaba renk uyumunu mu beceremiyorsunuz?
O zaman erkek arkadasinizi yaniza alip alisverise cikin, o size göstersin hangi kiyafetleri tercih ettiginizde "giyinmeyi biliyor" olacaginizi. Bakin bakalim, hosunuza gitmeyen bir tür ise, o zaman söylersiniz.
topuklu gıyemıyorsan ''mantar topuklu'' ayakkabıları seç
güzel görünücem dıye, iş saatı boyunca ayaklarımın canına edemem yani
1 hafta geçmiyor acısı, her uyanısında yorgun olarak uyanıyorsun sonra.
canım bedeninde çok öenmli ben göğüslerden dolayı üst beden almaktan ve giymekten nefret ediyorumonun yerine napıyorum şık gömlek almayı tercih ediyorum.
ünide çalışıyorsan çok klasiği zaman zaman kullanıbilirsin ama genelde orta şeker iyi olur.
güzel bir jean kalın topuklu bir ayakkabı ve üzerine güzel balıkçı kazak çok hoş oluyor.
işte bir de kilo ver tatlım ama bunları başkası istiyor diye değil kendin için yapmalısın
Bizim okulda da bir araştırma görevlisi var gerçekten giyinmeyi hiç bilmiyor hatta öğrencilerin bile dilinde hele o dağınık saçları yok mu ayyy.Oysa kadın çok güzel.Ben de 3 cm bile topuklu giyinemiyorum yaşım 25 olmuyor olmuyor
canım bende giyemem normalde ama arada sırada giyince herkes ooo gözüyle bakıyor. Paraya kıyıp aslında şu anda kıymanada gerek yok çok rahat topuklu botlardan çizmelerden uygun fiyata alabilirsin. Benim aldığım topuklu botlarım oldukça rahat hemde spor oluyor. Topuklu bacakları daha da zayıf gösteriyor bence
Bence canım ilk olarak biraz daha kilo verebilirsin.Bence saç makyaj da çok önemli.Onları nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama düzgün saç ve makyaj insanı daha şık gösterir.Yani her zaman saçın şekilli olsun ve kesinlikle yüzüne uygun renklerde doğal da duran bir makyaj yap.Giyim olarak sonuçta araştırma görevlisiymişsin öyle acayip şık giyinmen gerekmez diye düşünüyorum.Üstüne gömlek tercih edebilirsin.Şık bluzlar al.Altına duruma göre kot da giyebilirsin.arada kumaş ya da keten pantolonlar giyebilirsin.Diz altında etek elbise de olabilir.Bir de kıyafetine uygun küpe yüzük kolye takmalısın ama hepsini aynı anda takma atıyorum sadece bir gün küpe tak bir gün kolye ama öyle çok abartılı şeyler olmasın.sade ama şık olmaya çalış canım.Topuklu ayakkabılarla rahat edemiyorsan boyun 1.73 müş zaten giymen de gerekmez ama en azından spor ayakkabı yerine babet tarzı ya da daha şık düz ayakkabılar tercih edebilirsin
Buradaki görüntülü kıyafet tavsiyelerinin çok yardımcı olabileceğine inanmıyorum.Çünkü bir pantalon ya da etek kalıbıyla ,boyuyla,rengiyle bir insana uyarken diğerinde çok uygunsuz durabilir.Omuz yapısı ,darlığı genişliği de önemli.Bir gömlek ya da bluz kalıbı ve rengiyle birine uyar diğerine uymaz.Bazen de kıyafet çok güzeldir giyen iyi taşıyamaz.Ya da gayet sıradan bir kıyafettir ama o beden şekli onu güzel taşır.Bence sizi uyaran arkadaşınızdan yardım alın. Birgün onu evinize çağırın gardobunuzdakileri çekmecelerinizdekileri dökün ortaya ,gerekirse giyin hepsini tek tek.Size yakışmayanları ve hiçbir parçayla kombin olmayan kıyafetlerden,uygunsuz takılardan ve aksesuarlardan kurtulun eğer varsa.Sonra eksiklikleri not edin.Çalışan kadınların dolabında olması gereken 5-10 klasik parça vardır.Çok dar olmayan iyi kesimli siyah pantalon,siyah klasik dizde biten etek ,bir kaç iyi kesim beyaz gömlek gibi.Sonra yine iyi kesimli ceket,kumaş yelek ,uygun fular ,bir kaç renkli güzel modern hırka vs .Önce bu temel renkleri ,parçaları alın.Sonra diğer ayrıntılara geçersiniz. Ama o arkadaşınızla çıkın alışverişe belki 10 pantolon ,gömlek giyeceksiniz. En yakışanı bu arkadaşınız söyler size.Çünkü bu kız gerçekleri söyleyecek kadar dürüst.Lütfen herhangi bir arkadaşınızla çıkmayın alışverişe.Sizi kırmamak adına ya da sıkıldığı için ya da zevki gelişmediği için size herşeyi yakıştırabilir,size uygun olmayan ama kendi zevkini yansıtan parçalar aldırarak gereksiz alışveriş yapmanıza neden olabilir.İşinizi düşündüğümde ne vamp kıyafetler ne de aşırı çocuksu kıyafetler uygun olmaz.Spor klasik , modern-klasik en güzel seçim olur.Maple ya da marple adında bir kumaş var çok kaliteli ,pahallı değil ,akışkan,çabuk buruşmuyor.Model seçip bu kumaştan pantalon,etek ceket de diktirebilirsiniz.Siyah ,mor ,yeşil ve kahvesi var.
Pazarda bile 10-15 liraya güzel uyumlu şeyler bulunabiliyor illa pahallı olan güzel değildir.Size Yargıcı mağazasını da önerebilirim.Renk ve modeller işinize çok uygun.Mudo'ya da bir bakın.Dolaşın ama kesinlikle zevki olan ve dürüst biriyle.Bir de güzel şık kıyafetleri uygunsuz takılara boğup bir çuval inciri berbat etmemek lazım.Küpe ve kolye çok çok minik değillerse asla aynı anda takmayın.Sade şık olunabilir.Son tavsiyem çok moda olan sezonluk şeyleri sakın almayın.Çok moda olan ışık hızıyla demode olur.Zamanı ,yılı söylenemeyecek kolay kolay modası geçmeyecek ve gardrobunuzla uyum sağlayacak değişik parçalar seçin.Zamanla zevkiniz geişecek taşlar yerine oturacaktır :)Kolay gelsin:126:
Canim bence biraz moda bloglarini takip edebilirsin veya yanina zevkini begendigin bir arkadasini al alisverise cik derim sonra bi guzelce kuaföre gidip degisiklik yapabilirsin sonrada begenmeyenlerin önune cik bakalim
Üniversitede çalışıyorum araştırma görevlisiyim. Giyim tarzım diye birşey olsa çekip koyarım şuraya...Ama hep salak salak şeyler var. Çok moralim bozuldu evden dışarı çıkasım gelmiyorSürekli kot filan giyiyorum en kolay onlar geliyor. Spor ayakkabılar bilmem neler... Klasik giyinmek istiyorum ama aynı zamanda rahat da olsun istiyorum. Süslü ama sade olsun diyorum kafam çok çabuk karışıyor sanırım. Benim bu işi öğrenebileceğim bir yer filan yok mudur?
Bende universitede arastirma gorevlisiyim. Ve evet bende kot ve spor ayakkabi bizim vazgecilmezlerimiz:). O okumalardan sonra giyinmeyi düşünmek zulüm. Ancak pratik cozumler urettim ve okulda örencilerim, is arkadaslarim ve hocalar tarafindan begeniliyor( ya da cok kibarlar bilemedim simdi)
Ben de kot pantalon ustune beyaz t- shirt ve şık bir ceket giyip, altinda da topuklu bot giyiyorum.
Ceketlerimi mango ve zaradan buluyorum. ( ama daha ucuza da. Bulabilirsin). Soğuk havalarda iclerine ceketin rengine gore beyaz veya siyah bogazlida olur.
Birde duz renk ama renkli kalem elbiselerden aldim, opak çorap ve babetle giyiyorum( elbise pratiktir kombin derdin olmaz) desenli secme. Soguk havalarda düz çizmeler kullaniyorum.
Bazen de direk bol salas bir kot, spor ayakkabi ve duz renk renkli kazaklari kullaniyorum.
Danismanlik yaptigim gunler, mavi veya pembe tonlarini kullaniyorum. Karsimdaki kisiye daha ciddi veya sicak gorunmek icin.
( makyaj konusunda birsey diyemeyecegim, cunku beceremiyorum. Tek tip bir makyajim var. Bb krem, rimel, allik ve nude ruj)
Okula giderken giyindiğin bir kıyafetle fotonu çekip eklesene şuraya :13:
Yüzünü karala.Gözükmezsin.
O zaman yorum yapılabilir.Yoksa böyle yapılan yorum da havada kalır
Evet katılıyorum bu yoruma. Kendin için yap 24 yaşında çiçek gibisincanım bedeninde çok öenmli ben göğüslerden dolayı üst beden almaktan ve giymekten nefret ediyorumonun yerine napıyorum şık gömlek almayı tercih ediyorum.
ünide çalışıyorsan çok klasiği zaman zaman kullanıbilirsin ama genelde orta şeker iyi olur.
güzel bir jean kalın topuklu bir ayakkabı ve üzerine güzel balıkçı kazak çok hoş oluyor.
işte bir de kilo ver tatlım ama bunları başkası istiyor diye değil kendin için yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?