Giyinmeyi Bilmiyor(muş)um :(

yada vitrinlere daha dikkatli bak nasılsa mankenlere en uyumlu şekilde giydiryorlar kopya çek sen de:)

canım bedeninde çok öenmli ben göğüslerden dolayı üst beden almaktan ve giymekten nefret ediyorum onun yerine napıyorum şık gömlek almayı tercih ediyorum.

ünide çalışıyorsan çok klasiği zaman zaman kullanıbilirsin ama genelde orta şeker iyi olur.

güzel bir jean kalın topuklu bir ayakkabı ve üzerine güzel balıkçı kazak çok hoş oluyor.

işte bir de kilo ver tatlım ama bunları başkası istiyor diye değil kendin için yapmalısın

Bizim okulda da bir araştırma görevlisi var gerçekten giyinmeyi hiç bilmiyor hatta öğrencilerin bile dilinde hele o dağınık saçları yok mu ayyy.Oysa kadın çok güzel.Ben de 3 cm bile topuklu giyinemiyorum yaşım 25 olmuyor olmuyor

canım bende giyemem normalde ama arada sırada giyince herkes ooo gözüyle bakıyor. Paraya kıyıp aslında şu anda kıymanada gerek yok çok rahat topuklu botlardan çizmelerden uygun fiyata alabilirsin. Benim aldığım topuklu botlarım oldukça rahat hemde spor oluyor. Topuklu bacakları daha da zayıf gösteriyor bence

Bence canım ilk olarak biraz daha kilo verebilirsin.Bence saç makyaj da çok önemli.Onları nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama düzgün saç ve makyaj insanı daha şık gösterir.Yani her zaman saçın şekilli olsun ve kesinlikle yüzüne uygun renklerde doğal da duran bir makyaj yap.Giyim olarak sonuçta araştırma görevlisiymişsin öyle acayip şık giyinmen gerekmez diye düşünüyorum.Üstüne gömlek tercih edebilirsin.Şık bluzlar al.Altına duruma göre kot da giyebilirsin.arada kumaş ya da keten pantolonlar giyebilirsin.Diz altında etek elbise de olabilir.Bir de kıyafetine uygun küpe yüzük kolye takmalısın ama hepsini aynı anda takma atıyorum sadece bir gün küpe tak bir gün kolye ama öyle çok abartılı şeyler olmasın.sade ama şık olmaya çalış canım.Topuklu ayakkabılarla rahat edemiyorsan boyun 1.73 müş zaten giymen de gerekmez ama en azından spor ayakkabı yerine babet tarzı ya da daha şık düz ayakkabılar tercih edebilirsin

Son düzenleme:
Buradaki görüntülü kıyafet tavsiyelerinin çok yardımcı olabileceğine inanmıyorum.Çünkü bir pantalon ya da etek kalıbıyla ,boyuyla,rengiyle bir insana uyarken diğerinde çok uygunsuz durabilir.Omuz yapısı ,darlığı genişliği de önemli.Bir gömlek ya da bluz kalıbı ve rengiyle birine uyar diğerine uymaz.Bazen de kıyafet çok güzeldir giyen iyi taşıyamaz.Ya da gayet sıradan bir kıyafettir ama o beden şekli onu güzel taşır.Bence sizi uyaran arkadaşınızdan yardım alın. Birgün onu evinize çağırın gardobunuzdakileri çekmecelerinizdekileri dökün ortaya ,gerekirse giyin hepsini tek tek.Size yakışmayanları ve hiçbir parçayla kombin olmayan kıyafetlerden,uygunsuz takılardan ve aksesuarlardan kurtulun eğer varsa.Sonra eksiklikleri not edin.Çalışan kadınların dolabında olması gereken 5-10 klasik parça vardır.Çok dar olmayan iyi kesimli siyah pantalon,siyah klasik dizde biten etek ,bir kaç iyi kesim beyaz gömlek gibi.Sonra yine iyi kesimli ceket,kumaş yelek ,uygun fular ,bir kaç renkli güzel modern hırka vs .Önce bu temel renkleri ,parçaları alın.Sonra diğer ayrıntılara geçersiniz. Ama o arkadaşınızla çıkın alışverişe belki 10 pantolon ,gömlek giyeceksiniz. En yakışanı bu arkadaşınız söyler size.Çünkü bu kız gerçekleri söyleyecek kadar dürüst.Lütfen herhangi bir arkadaşınızla çıkmayın alışverişe.Sizi kırmamak adına ya da sıkıldığı için ya da zevki gelişmediği için size herşeyi yakıştırabilir,size uygun olmayan ama kendi zevkini yansıtan parçalar aldırarak gereksiz alışveriş yapmanıza neden olabilir.İşinizi düşündüğümde ne vamp kıyafetler ne de aşırı çocuksu kıyafetler uygun olmaz.Spor klasik , modern-klasik en güzel seçim olur.Maple ya da marple adında bir kumaş var çok kaliteli ,pahallı değil ,akışkan,çabuk buruşmuyor.Model seçip bu kumaştan pantalon,etek ceket de diktirebilirsiniz.Siyah ,mor ,yeşil ve kahvesi var.
Pazarda bile 10-15 liraya güzel uyumlu şeyler bulunabiliyor illa pahallı olan güzel değildir.Size Yargıcı mağazasını da önerebilirim.Renk ve modeller işinize çok uygun.Mudo'ya da bir bakın.Dolaşın ama kesinlikle zevki olan ve dürüst biriyle.Bir de güzel şık kıyafetleri uygunsuz takılara boğup bir çuval inciri berbat etmemek lazım.Küpe ve kolye çok çok minik değillerse asla aynı anda takmayın.Sade şık olunabilir.Son tavsiyem çok moda olan sezonluk şeyleri sakın almayın.Çok moda olan ışık hızıyla demode olur.Zamanı ,yılı söylenemeyecek kolay kolay modası geçmeyecek ve gardrobunuzla uyum sağlayacak değişik parçalar seçin.Zamanla zevkiniz geişecek taşlar yerine oturacaktır :)Kolay gelsin:126:

Son düzenleme:
sanirim turkiyede bu önemli,ben yurt disinda okuyorum ve hocalarin ögrencilerden farki yok

giyim konusunda,erkek hocalar kot t-shirt ya da gomlek.

bayanlar kot+ tshirt..

hatt bi hocamiz cok salas giyinir gercekten tarzi var bayanin,

uzun cingene etekleri denilen tarzda giyer,ne bileyim buradaki hocalarin yaninda rahat ederdin demek geldi icmden,

bir tane erkek hocamiz esofmanla gelmisti derse,tabi ki oldukca klasik giyinen hocalarda var,

bütün fakülteler ayni kampüs icinde oldugu icin gözlemdigime göre hukuk fakültesinin hocalari daha resmi giyior giyim konusunda

bizimkiler ayni biz,sirtlarinda bildigin sirt cantalari filan :)

Bence artık Türkiye'deki üniversitelerde (en azından büyük şehirlerde) durum bir zamandır böyle.Ancak Yabancı üniversitelerde de gördüğüm kadarıyla çok rahat giyinenlerin oranı 4 de 1.Kimse diğerinin zevkine göre giyinmek ,şık olmak zorunda değil.Manken gibi giyinme zorunluluğu olamaz zaten ,gereksiz.Salaş olunabilir ,sıradan, çok klasik giyinilebilir ya da biz giyemeyiz ama çok farklı bir tarzı vardır.Uyumsuz gibi gözükse de kendi içinde bir uyumu vardır.Yani onun tarzıdır.Bunların hiçbiri sorun değil.Ancak konuyu açan üyenin durumu farklı .Sadece bir kişi iki kişi değil bu konuda onu uyaran.Sadece hocaları değil, erkek ve kız arkadaşı da uyarıyor.Kimse kolay kolay diğerinin kıyafetini uyaracak raddeye gelmez.Bu cesareti bulmak kolay iş değil .Demek burada rahatsız edici birşeyler var.

kİLOLU BAYANLARIN ÇOK FAZLA SEÇENEĞİ OLMUYOR AMA YAKIŞTIRANDA YAKIŞTIRIYOR O AYRI.
KOT VEYA KUMAŞ PANTOLONLAR ÜZERİNE DÖKÜMLÜ GÖMLEKLER BULUNMAZ FIRSAT OLUYOR.
KESİNLİKLE İLK TERCİHİN BU TARZ GİYİM OLMALI
SONRASINDA ÇOK AŞIRI KİLOLU GÖSTERMEYECEK ELBİSELER DE HOŞ DURABİLİYOR.
MİSAL ŞU ELBİSEYİ HEM MUZ ÇORAP DİZ ALTI ÇİZME HEMDE UYUMLU RENKTE KOTLA KOMBİNLEYEBİLİRSİN
BASENİN VEYA GÖBEĞİN VARSA DA ÇOK GÜZEL KAPATIR =)

Mesela bu gömleğin gül kurusu rengi ve gül işlemelisi var bende. Çok kilo fazlam yok ama basenim var.
Arka taraftan basenlerimi kapattığı için çok fazla geniş görünmeme engel oldu. Tavsiye ederim :)

Canım internette bukombin diye bi site var ordaki kombinleri kendine uyarla ayrıca milletin dediğini umursama nasıl rahatsan öyle giyin bir de imternetten yabancı ünlülerin sokak stillerine bak gerçekten çok faydalı oluyor. Kendi fiziğine benzettiğin tarzını beğendiğin bir ünlü muhakkak vardır onu takip edebilirsin. Moda blogları var internette türk veya yabancı onlarada arada Bir göz at

çok sağolun kızlar ya kendime güvenim geldi..

c&a dan bende alışveriş yaptım bir kaç kere ama bana kötüsü mü denk geldi bilmem oradan aldığım şeyler çok çabuk bıraktı kendini.

yabancı kadınlar genelde berbat giyinirler
onlar hiç yorum yapmasın bence böyle şeylere.

kendisi iranlı ve hakikaten karşısındaki insanı kadınlığından utandıracak derecede bakımlı :18: neden bilmiyorum arap kadınlarının bazıları çok düşkün oluyor böyle şeylere..

aslında evet türkiyeye dönünce onunla mı çıksam bir gün diye düşünmeden edemedim. bir öneririm. ya da en azından gösterir internette filan neler sevdiğini ona göre bakarım ben de.

sanırım şu ana kadar kafama en çok yatan babet fikri oldu. mantar topuklular biraz bacak boyunu kesiyor sanki :S aslında çok şirinler ama..

kilo kilo kilo başımın belası :18: çok şükür vermeye başladım ama...

ya ben rüküş değilim aslında da kıyafeti gösterecek detaylarla oynamayı beceremem hiç. uyum konusu biraz sıkıntı sanırım bir de...

evet ya dün gördüm her yerde botlarda indirim var. güzel bir alışveriş turu lazım bana.

saçım ve makyajım her zaman 4 4'lüktür hatta o konuda aldığım çok güzel yorumlar da vardır. Ağır makyaj sevmem doğal takılırım. bende topuklunun bana çok gideceğini düşünmüyorum zaten o kadarı abartı olur bir araştırma görevlisi için sanki

wow ne yorumdu dedirttin gerçekten. çok çok teşekkürler.

Canim bence biraz moda bloglarini takip edebilirsin veya yanina zevkini begendigin bir arkadasini al alisverise cik derim sonra bi guzelce kuaföre gidip degisiklik yapabilirsin sonrada begenmeyenlerin önune cik bakalim

Canim bence biraz moda bloglarini takip edebilirsin veya yanina zevkini begendigin bir arkadasini al alisverise cik derim sonra bi guzelce kuaföre gidip degisiklik yapabilirsin sonrada begenmeyenlerin önune cik bakalim

saçlar filan yeni değişti zaten :) boyattım kesimini yaptırdım yavaş yavaş değişecektim ama işte o lafı da duyunca üzüldüm çok. takip ettiğin önerdiğin moda blogu var mıdır?

Bosver canim takma hic kendine olan guvenini de eksiltme buda cok önemli
Var bir kac tane onlari özel mesajdan atarim

Bende universitede arastirma gorevlisiyim. Ve evet bende kot ve spor ayakkabi bizim vazgecilmezlerimiz:). O okumalardan sonra giyinmeyi düşünmek zulüm. Ancak pratik cozumler urettim ve okulda örencilerim, is arkadaslarim ve hocalar tarafindan begeniliyor( ya da cok kibarlar bilemedim simdi)
Ben de kot pantalon ustune beyaz t- shirt ve şık bir ceket giyip, altinda da topuklu bot giyiyorum.
Ceketlerimi mango ve zaradan buluyorum. ( ama daha ucuza da. Bulabilirsin). Soğuk havalarda iclerine ceketin rengine gore beyaz veya siyah bogazlida olur.

Birde duz renk ama renkli kalem elbiselerden aldim, opak çorap ve babetle giyiyorum( elbise pratiktir kombin derdin olmaz) desenli secme. Soguk havalarda düz çizmeler kullaniyorum.

Bazen de direk bol salas bir kot, spor ayakkabi ve duz renk renkli kazaklari kullaniyorum.

Danismanlik yaptigim gunler, mavi veya pembe tonlarini kullaniyorum. Karsimdaki kisiye daha ciddi veya sicak gorunmek icin.

( makyaj konusunda birsey diyemeyecegim, cunku beceremiyorum. Tek tip bir makyajim var. Bb krem, rimel, allik ve nude ruj)

Okula giderken giyindiğin bir kıyafetle fotonu çekip eklesene şuraya :13:
Yüzünü karala.Gözükmezsin.
O zaman yorum yapılabilir.Yoksa böyle yapılan yorum da havada kalır

hah işte bana eşşekten düşeni getirin diye boşuna dememişler. çok güzel öneriler bunlar. dikkat edeceğim..

Okula giderken giyindiğin bir kıyafetle fotonu çekip eklesene şuraya :13:
Yüzünü karala.Gözükmezsin.
O zaman yorum yapılabilir.Yoksa böyle yapılan yorum da havada kalır

Eki Görüntüle 623564

Bunu yılbaşında bölümde kutlama yapmıştık o gün giydim mesela. itiraf etmeliyim ki yapmayı başardığım en başarılı kombin bu :18:

Evet katılıyorum bu yoruma. Kendin için yap 24 yaşında çiçek gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…