Selam kızlar başlıkta dediğim gibi giyim konusunda sıkıntılıyım. mezun oldum işe başlayacağım kısmetse, hep heves ettim mezun olunca şöyle giyinicem böyle giyinirim vs diye ama kalakaldım. ünivde kot converse falan takıldık tabi, markaya da düşkün değildim öyle. klasik öğrenci modundaydım. ama artık ben de kadınsı giyinmek istiyorum. ama neyi nasıl alacağım bilemiyorum tam. aslında biliyorum ama bulamıyorum. istanbuldayım büyük avm'lere bakıyorum, bazı sevilen pahalı markalara bile bakıyorum (marka takıntısı için değil hani çeşitli ve hoş şeyler olur diye) ama düzgün bir şey bulamıyorum. ya da sade bir kazak 90 lira oluyor, tamam alayım ama ne bileyim ben daha kombinlenecek şeyler istiyorum aslında.
en zoru da ayakkabı meselesi. ayakkabılara bakıyorum hep platform, düğün ayakkabısı gibi. yani o kadar giyemem sürekli,ben daha orta boy bir şey istiyorum ama orta boy da yok. var ama burnu açık falan, burnu açık da sevmiyorum... nereden bulcam ayakkabı bilmem. çok ufak topuklular da yaşıma uygun olmuyor zaten.
boyum 1.72 kilom 57-58. basemin yok bacaklarım ince aslında etek elbise yakışıyor kabinde denediğim kadarıyla, ama hiç etek elbise giymedim sanki utanıyorum
alışkın değilim diye. ama belim kalın 70 cm :26: sıfır kol da hiç giymedim sanki kollarım çok şişmanmış gibi geliyor. şu düşünceleri bir atsam aslında... öyle işte bana kombin vs önerir misiniz, nerelerden hangi markalardan alışveriş yapıyorsunuz, özellikle kaliteli ayakkabı markası. ayakları vuruyor acıtıyor çünkü.
bir kaç görsel ekleyeyim beğendiğim tarzları görmüş olun

en zoru da ayakkabı meselesi. ayakkabılara bakıyorum hep platform, düğün ayakkabısı gibi. yani o kadar giyemem sürekli,ben daha orta boy bir şey istiyorum ama orta boy da yok. var ama burnu açık falan, burnu açık da sevmiyorum... nereden bulcam ayakkabı bilmem. çok ufak topuklular da yaşıma uygun olmuyor zaten.
boyum 1.72 kilom 57-58. basemin yok bacaklarım ince aslında etek elbise yakışıyor kabinde denediğim kadarıyla, ama hiç etek elbise giymedim sanki utanıyorum

bir kaç görsel ekleyeyim beğendiğim tarzları görmüş olun

Son düzenleme: