• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyinmeyi bilmiyorum

LastStark

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
76
50
18
Merhabalar başlıktanda anladığınız gibi giyinmeyi bilmiyorum yada çok üşengecim ve bu canımı çok sıkıyor. Etrafa bakıyorum herkes güzel güzel elbiseler tunikler pantolonlar çok şık ama ben sürekli kot tshirt ile geziyorum. Dışarı çıkmadan önce kıyafet seçme sürecim maksimum 30 saniye. Dolabım kıyafetten yıkılıyor olsada hep belli şeyleri giyiyorum pijamalar da buna dahil. Taki desen çok beğenip alıyorum ama hiç birini takmıyorum. Heves edip taktığımı da sanırım üşengeçlikten uzun zaman çıkarmıyorum. Bir sürü ojem var ama sürüp çıkarmaya üşeniyorum bi kenarda öylece yıllardır duruyorlar. Makyaj yapayım diyorum silmek zor geliyor. :sinirli:Maşa yapayım diyorum çok uzun sürüyor kollarım yoruluyor ve vakit kaybı diye onu da yapmıyorum. Yardım edin nedir bu halim ne yapmalıyım çeki düzen verin bana kızlar :mad:

Sorun giyinmeyi bilmemek değil aşırı üşengeç olman tatlım :) bunu cozmelisin güzel ve bakımlı olmak zaman ister çaba ister

Kendimi gördüm ama üşengeçlikten değil de yapmayı takmayı ya sevmiyorum ya da beceremiyorum sanırım bundan becersem uğraşırdım ama

cok isterdim sizin gibi biraz daha usengec olmayi gercekten!
kendinizi begeniyorsunuz bu halinizle demekki, begenmeseniz degisirsiniz sanirim. bosverin, nasil rahatsaniz oyle olun. ama bakimsiz bir goruntunuz varsa, o sizi birkac puan geriden baslatabilir hayattaki her konuda (maalesef bu bir gercek).

Nasıl atabilirim bu üşengeçliği üzerimden :110:
Canim bende yatarken mesela ay kim kalkacak boşver falan diyorum ama sonra hadi kalk saçmalama diye düşününce kalkıyorum sonucu görünce de mutlu oluyorum. Sen de öyle düşün biraz biraz yapmaya çalış sonra alışkanlık haline gelir.

cok isterdim sizin gibi biraz daha usengec olmayi gercekten!
kendinizi begeniyorsunuz bu halinizle demekki, begenmeseniz degisirsiniz sanirim. bosverin, nasil rahatsaniz oyle olun. ama bakimsiz bir goruntunuz varsa, o sizi birkac puan geriden baslatabilir hayattaki her konuda (maalesef bu bir gercek).
Bu şekilde paspal kendimi beğenmiyorum ama bunu düzeltmek için de çaba harcamıyorum sıkıntı orda :duduk:

Akşamdan hazırlasam da sonuç aynı yine kot pantolon ve tshirt seçiyorum:silah:

dolap komple kot tshirt degildir herhalde. Ya ben eskiden bos zamanlarimdan giyinir giyinir cikarirdim. Sac, makyaj zamanla rutine baglaniyor el alisinca sipsak yapiliyor. Önemli olan icten gelmesi

dolap komple kot tshirt degildir herhalde. Ya ben eskiden bos zamanlarimdan giyinir giyinir cikarirdim. Sac, makyaj zamanla rutine baglaniyor el alisinca sipsak yapiliyor. Önemli olan icten gelmesi

Hayır gömlekler elbiseler eteklerde var ama elim nedense hep kot ve tshirtlere gidiyor şööyle bir bakıyorum ve amaan diyorum ve çekiyorum altıma kotu:bicak:

Hayır gömlekler elbiseler eteklerde var ama elim nedense hep kot ve tshirtlere gidiyor şööyle bir bakıyorum ve amaan diyorum ve çekiyorum altıma kotu:bicak:

peki anladim yavastan basla o zaman kesinlikle icindeki o güce karsi gel. Mesela bu aksamdan hazirla - kot tshirt degil tabiki - yarin kesinlikle bunlari giy öyle amann demek yok. Hafifte bir makyaj.

Merhabalar başlıktanda anladığınız gibi giyinmeyi bilmiyorum yada çok üşengecim ve bu canımı çok sıkıyor. Etrafa bakıyorum herkes güzel güzel elbiseler tunikler pantolonlar çok şık ama ben sürekli kot tshirt ile geziyorum. Dışarı çıkmadan önce kıyafet seçme sürecim maksimum 30 saniye. Dolabım kıyafetten yıkılıyor olsada hep belli şeyleri giyiyorum pijamalar da buna dahil. Taki desen çok beğenip alıyorum ama hiç birini takmıyorum. Heves edip taktığımı da sanırım üşengeçlikten uzun zaman çıkarmıyorum. Bir sürü ojem var ama sürüp çıkarmaya üşeniyorum bi kenarda öylece yıllardır duruyorlar. Makyaj yapayım diyorum silmek zor geliyor. :sinirli:Maşa yapayım diyorum çok uzun sürüyor kollarım yoruluyor ve vakit kaybı diye onu da yapmıyorum. Yardım edin nedir bu halim ne yapmalıyım çeki düzen verin bana kızlar :mad:
Siz kendi sorununuzu kendiniz söylemişsiniz aslında. :deli: Yok makyajımı silmek zor geliyor yok ojeyi çıkarmakta üşeniyorum taktığım takıyı uzun süre üşengeçlikten çıkarmıyorum falan filan. Üşengeç olmayın çıkın alışverişe ve yine üşenmeden deneyin istediğinizi. Beğendiğinizi de alın. Üşengeçlikten kendinize bakmadığınız için giyinmeyi bilmiyorum diyorsunuz ama asıl sorununuz üşengeçlik.

bir süre yeni kıyafet alışkanlığı edinene kadar kot ve tişörtlerini annene ver senin bilmediğin bir yere kaldırsın. Uzun süredir etek elbise giymediğin için muhtemelen zorlanacaksındır ve giyip giyip denerken kıyafet alışkanlığını kazanırsın. Makyaj yapmayıda mesela müzik dinlerken yap şarkı söylerken yaparsın ve zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın ayrıca makyaj silmeyide duşun hemen öncesinde yap ki mecbur olduğun için yapmak zorunda kalırsın. Oje sürmeyede o kadar üşeniyorsan sürekli gittiğin kuaförden rica et 2-3 güne bir anlaşacağın bir fiyattan sürdür.

bende kot tısort takılıyorum ama ben spor gıyım ve rahatlıgı sevıyorum utu derdı yok denecek kadar az, temızlıgı kolay, gıymesı cıkarması kolay ve ucuza mal edılıyor..
takı takmayı sevmem zaten, tek taktıgım alyans o da eve gelır gelmez cıkarırım. arada da kupe takarım o kadar..
etek gıymeyı sevmıyorum gıyersem de mıdı dız ustu yada hızası boyda olanları sevıyorum kalem etek modelı kısayı yakıstıramıyorum kendıme, elbıse sadece yazın gıyerım ya da dugun dernek olunca benımkıde usengeclık degıl tarz ve ben kendımı boyle sevıyorum hem spor gıyım daha genc gosterıyor ınsanı her daım.
şunuda soyleyım ben işede boyle gelıyorum ama resmı gıyınmek zorunda olsa ıdım ona gore kıyafet ve ayakkabı tercıhı yapardım yıne spora yakın rahat seyler tercıh ederdım ama daha sık sıkıdım olurdum..

Back
X