• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyinmeyi bilmiyorum

son 3 yıldır ben de böyleyım
bekarken herkes tarzımı cok begenırdı
suanda tarz denen bırsey yok
sadece kıyafetlerım markalı ve pahaldırı ama süreklı aynı seylerı gıyerım

yenı ya da değişik aldıgım seyler dolabımda durur
bazen kızarım kendıme geceden söz verırım yarın ıse gıderken bunu bunu gıyeceğim diye ama yıne aynı seylerı gıyerım:)

Ay sanki kendimi gördüm :)
Bence dolabının başına otur ve dürüstce sadece kullandığın kıyafetleri bırak gerisini ihtiyacı olanlara bağışla.
Ben öyle yaptım çok rahatladım.
Hem herkes şıkır şıkır olacak diye bir şey yok ki. Bizler böyleyiz.
İnanır mısın saçım keçe gibi kıvırcık. Düzleştriyordum kırılıyordu onu bile bıraktım kırpık koyun gibi geziyorum.
Makyaj yapardım onu da bıraktım.
Hepsi vakit kaybı.
Kıyafet desen bi kot tişörtten öteye gidemiyorum. Ama ne yapalım biz böyleyiz içimizden gelmiyor.
Kendimle savaşmayı bıraktım çünkü ben o değilim.
Vucuduma yakışan tipi biliyorum ve ona göre alıyorum. Sade şık şeyler bana yetiyor.
Sen de savaşma. biliyorum başa döneceksin.
Biz böyle de çok güzeliz :)

Saclarima kalıcı su dalgası yaptirabilirsin ben dusunuyorum bu ara .
Valla bende eskisi gibi bakımlı değilim.üzülüyorum. eskiden ojesiz cikmazdim dışarı simdi oje kullanmiyorum namaz kildigimdan.
Makyaj desen fondoten allık bu kadar
Ne yapsam bilmiyorum. Üşeniyorum hakikaten

Doğumdan sonra bana da gelmişti neyse ki çalıştığım için eski kıyafetlerimin içine gireyim diye hızla kilo verdim.
Şimdi eskisi gibi giyiniyorum

bende hergun topuklu ayakkabı gıyınenlere özeniyorum , çok şık güzel giyinirim makyajım takılarımı herkes çok begenır zaten güzelimde :KK70::KK70::KK70::KK70:

ama o aksamları ayak agrısı yokmu benı bitiriyor.

Her zaman olamiyorum cocuk is derken sabah elime ne gecerse giyip ciktigim cok olur. Ama ben bakimli olmayi guzel giyinmeyi degisik sik seyler giymeyi makyaj yapmayi cok severim firsat buldukca da yaparim. Sebebi de cok net kafamda. Begenilmek hosuma gider. Kadin erkek farketmez begenildigimi insanlarin bakisindan anlarim ve cok hosuma gider. Senin icin bu bisey ifade etmiyo belkide bu yuzden baska insanlarin seni begenip begenmemesi umrunda olmadigi icin dikkat etmiyosun istesen de.

Aynı ben Ama benim ki
Üşengeçlik değilde rahatlık. Ben seviyorum bir kot bir tshirtü. Takılara bende heves edip alıyorum ama sürekli kaybediyorum. Makyaj için ise bi eyeliner bir allık yetiyor. İşte, dışarsa yada evde rahat olmalıyı sevdiğim için benimde tercihim de genelde basic tshirler ve jeanler. Ama dışarda hemcinlerimin şık giyindiklerini görünce çok yakıştırıyorum ve beğeniyorum. Ama kendim yapamıyorum. Önemli olan bence kendini nasıö sevdiğin canım. Memnun değilsen yavaş yavaş başla değişime.

Bence üşengeçlik değilde fazla özgüven var sizde.
Şahsen bende aynı anlattığınız gibiyim, kendime üşenegcim demiyorumda özgüvenim var benim o yüzden deyip rahatlıyorum
:halay::halay:

kendine 1-2 kokoş arkadaş edin ve her gün onlarla dışarı çık..bir iki giyinmezsin ama sonra kendini kötü hissedip giyinmeye başlarsın :KK8:

valla güzel giyinince özgüvenin de gelir
güzelden kastım kendini içinde güzel ve iyi hissettiğin şeyler
kaç zamandır ben de havalardan dolayı kot t-shirt hırka falan takılıyodum
bugün şöyle bi elbise falan giydim
kendimi gayet iyi hissediyorum ve bu davranışlarıma da yansıyor
insanlar aaa ne kadar iyi görünüyosun falan dediler

eşyan çok ise SEVMEDİKLERİNİ BAĞIŞLA

şu an bi kitap okuyorum
gardrop düzenleme tekniği hakkında
konmari yöntemi
istersen araştır

yazar şunu diyor:
her bir kıyafetinizi elinize alın ve sizi mutlu edip etmediğini düşünün
eğer belki bir gün giyerim vs. diye saklıyorsanız ATIN

Bende üşengec sayılırım bu konuda. Yazı çok seviyorum bu sebeple,hemen bir elbise,bir ayakkabı giyip çıkmaya bayılıyorum. Kışın giyinmek eziyet geliyor bana.
Ama saçım konusunda hassasım,muhakkak yaparım. Makyajda rimel kalem ve açık renk ruj yada parlatıcı kullanırım genelde,kapatıcı allık,far vs sadece özel günlerde kullanırım.
Giyim konusunda size tavsiyem,akşamdan çantanıza,ayakkabınıza hatta takınıza varana kadar her şeyi hazırlamanız ve sonraki gün kesinlikle onları giymeniz olur.
Makyaj konusunda da cildinizde sorun yoksa bir kalem,rimel,doğal tonlarda bir ruj elinizin altında bulundurun derim. Zaten 5 dakikanızı bile almaz bu makyajı yapmak.
Eve geldiğinizde ilk iş yüzünüzü temizlemeyi alıskanlık haline getirirseniz aksatmadan,zorlanacağınızı sanmıyorum.

Bence üşengeçlik değilde fazla özgüven var sizde.
Şahsen bende aynı anlattığınız gibiyim, kendime üşenegcim demiyorumda özgüvenim var benim o yüzden deyip rahatlıyorum
:halay::halay:

kendine 1-2 kokoş arkadaş edin ve her gün onlarla dışarı çık..bir iki giyinmezsin ama sonra kendini kötü hissedip giyinmeye başlarsın :KK8:

Hahahah ilahi kızlar :-)

valla güzel giyinince özgüvenin de gelir
güzelden kastım kendini içinde güzel ve iyi hissettiğin şeyler
kaç zamandır ben de havalardan dolayı kot t-shirt hırka falan takılıyodum
bugün şöyle bi elbise falan giydim
kendimi gayet iyi hissediyorum ve bu davranışlarıma da yansıyor
insanlar aaa ne kadar iyi görünüyosun falan dediler

eşyan çok ise SEVMEDİKLERİNİ BAĞIŞLA

şu an bi kitap okuyorum
gardrop düzenleme tekniği hakkında
konmari yöntemi
istersen araştır

yazar şunu diyor:
her bir kıyafetinizi elinize alın ve sizi mutlu edip etmediğini düşünün
eğer belki bir gün giyerim vs. diye saklıyorsanız ATIN

Ay evet aynı ben hiç bi kıyafetimi de atamıyorum giyerim bunu diyip hep aynı şeyleri giyiyorum

Ay evet aynı ben hiç bi kıyafetimi de atamıyorum giyerim bunu diyip hep aynı şeyleri giyiyorum
demek ki o giydiklerinizi seviyorsunuz
diğerlerini sevmiyorsunuz
içinde iyi hissetmediğiniz şeyleri evde tutmaya gerek yok
alırken de planlı almak lazım
bunu şunla giyerim gibi
onu ben de başaramadım hala

Merhabalar başlıktanda anladığınız gibi giyinmeyi bilmiyorum yada çok üşengecim ve bu canımı çok sıkıyor. Etrafa bakıyorum herkes güzel güzel elbiseler tunikler pantolonlar çok şık ama ben sürekli kot tshirt ile geziyorum. Dışarı çıkmadan önce kıyafet seçme sürecim maksimum 30 saniye. Dolabım kıyafetten yıkılıyor olsada hep belli şeyleri giyiyorum pijamalar da buna dahil. Taki desen çok beğenip alıyorum ama hiç birini takmıyorum. Heves edip taktığımı da sanırım üşengeçlikten uzun zaman çıkarmıyorum. Bir sürü ojem var ama sürüp çıkarmaya üşeniyorum bi kenarda öylece yıllardır duruyorlar. Makyaj yapayım diyorum silmek zor geliyor. :sinirli:Maşa yapayım diyorum çok uzun sürüyor kollarım yoruluyor ve vakit kaybı diye onu da yapmıyorum. Yardım edin nedir bu halim ne yapmalıyım çeki düzen verin bana kızlar :mad:
Sevgilin yok sanrım olsa bakarsın kndne:işsiz:

Rahatlik diyorum aslinda ben buna.
Bu da bizim tarzimiz aslinda. Neden takip takistirmak zorundasin ki?
Birseye zorunlu hissetme bence burada problem bu.
Güzel giyinip sikir sikir olmak zorunda degilsin.
Ben güzel giyindigim zaman batiyor bana. Makyaj batiyor, kesinlikle rahatsiz ediyor. Hemen cikarmak istiyorum.
Cesit güzeldir, fark güzeldir. Bizim gibi salas insanlardan da görmek güzel birsey bence.
Benim önceligim ise siki bir beden temiz bir cilt mesela.
Kiyafete cok bakmam, imrendigim tek sey fit bir vucut temiz bir cilt kadinlara bakinca.

Back
X