- 25 Kasım 2016
- 76
- 50
- 18
ya okurken güldüm bi yandanbu nasil bi üsengeclik boyle. nefes alip verirken de boyle oluyomu
şaka bi yana, yaşin kac ? cok hareketsiz bi insansin sanirim.
Kızma ama okurken, nefes almak istemiyorum çünkü yoruluyorum, diye bir cümle bekledim
Bence sorun üşengeçlik arada banada oluyor öyle silkelen bi kendine gel ya daha kaç yaşındasın ki?
22 yaşındayım

Calışmadan önce bende öyleydim çalışmaya başlayınca çevremde ki kadınlara rakip gözüyle bakmaya başladım kim ne kadar güzelse ve süsleniyorsa ben kendim için daha fazlasını yapmaya başladım aşırı üşengeç ve bir anne olduğum halde![]()
Çalıştığım yerde çevremde kadın yok atölyede mühendisim sanırım birazda bundan dolayı zaten kirlenecek yağ,toz içinde kalacak diye giymiyorum

Bence bunu alışkanlık haline getirmek lazım. Ben kesinlikle sabah saçımı ve makyaj yapmadan dışarı adımımı atamam. Ya düzleştiriyorum ya da maşa. Sırf bunun için yarım saat ya da 1 saat erken uyanıyorum. Ama alışkanlık işte bu benim gözümde büyümüyor açıkçası yaptıktan sonra mutlu oluyorum.
Kıyafetide gece yattığımda düşünüyorum yarın bujnu giyyim altına şu ayakkabıyı giyiyim falan diye![]()
Uykuyu çok severim asla 1 saat erken uyanamam bu işler için bu düşüncem için de çok üzülüyorum bi yerden fedakarlık etmek lazım