merhabalar ben yeni evli 25 yaşında bir öğretmenim. küçük bir ilçede büyüdüm.fazla tutucu bir ailem var. bu yüzden liseyi kız meslekte üni yi açıköğretimde okudum.yaşadığım yerde erkek çocuk ayrımı da yapıldığı için babam hiç para vermezdi atanincaya kadar ramazan bayramı dışında kıyafet alışverişine hiç çıktığımı hatırlamam.annemde babamdan çekinirdi hep zaten onada vermezdi. atanınca 1 yıl boyunca zaruri ihtiyaclarımın dışında kalan paranın yarısını babama yarısını kıyafetlere yatırdım. genç kız psikolojisi işte. o kadar gereksiz kıyafetler almışım ki şu an nerdeler bilmiyorum bile ama pişmanda değilim bu konuda paraları çarçur ettiğim için. pko ve ailemin neden olduğu depresyon yüzünden 88 kilolara kadar çıktım şimdi 75 kiloyum veriyorumda. sorunumsa şu hala giyinmeyi bilmiyorum kapalıyım. bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
merhabalar ben yeni evli 25 yaşında bir öğretmenim. küçük bir ilçede büyüdüm.fazla tutucu bir ailem var. bu yüzden liseyi kız meslekte üni yi açıköğretimde okudum.yaşadığım yerde erkek çocuk ayrımı da yapıldığı için babam hiç para vermezdi atanincaya kadar ramazan bayramı dışında kıyafet alışverişine hiç çıktığımı hatırlamam.annemde babamdan çekinirdi hep zaten onada vermezdi. atanınca 1 yıl boyunca zaruri ihtiyaclarımın dışında kalan paranın yarısını babama yarısını kıyafetlere yatırdım. genç kız psikolojisi işte. o kadar gereksiz kıyafetler almışım ki şu an nerdeler bilmiyorum bile ama pişmanda değilim bu konuda paraları çarçur ettiğim için. pko ve ailemin neden olduğu depresyon yüzünden 88 kilolara kadar çıktım şimdi 75 kiloyum veriyorumda. sorunumsa şu hala giyinmeyi bilmiyorum kapalıyım. bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
evet üzerime dışarı çıkarken giyerim çoğunlukla.nettende çok kiyafet aldım ama bi tarzım yok oluşturamuyorum galiba tarz
sizler nerelerden giyiniyosunuz??
sizler nerelerden giyiniyosunuz??
Bence en rahati ve kolay kombin yapilabilenleri pantolon tunik yada gonlek ve pantolonlardir.uzun ve bol bisey buldumu kacirma kap hemen.kombinlemen kolay olur.cokta rankli olmasin cunki uzerine esarp yada sal ayarlamasi zor oluyo.bol paca pantolonlar var mesela onlar cok rahat biz kapalilar icin.oyle cok pahali sitelerden yada pahali magazalardan almana gerek yok.reklam olmasin ama lcw defakto buralar hem ucuz hemde bize uygun seyker bulabiliyosun.kolay gelsin simdiden
Burada görünce dayanamadım yazayım dedim. Evet defacto'da da çok güzel gömlekler oluyor konu sahibi arkadaşım.
O fotosunu paylastigin uzun yeleklerlen bende istiyorum ama senin gibi bulamadim.diktirmek guzel fikir ama kumas konusunda tecrubem yok sence netarz kumas olurki
kızlar teşekkür ediyorum hepinize bana vakit ayırdığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?