Giyinmeyi bilmiyorum!

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.808
798
merhabalar ben yeni evli 25 yaşında bir öğretmenim. küçük bir ilçede büyüdüm.fazla tutucu bir ailem var. bu yüzden liseyi kız meslekte üni yi açıköğretimde okudum.yaşadığım yerde erkek çocuk ayrımı da yapıldığı için babam hiç para vermezdi atanincaya kadar ramazan bayramı dışında kıyafet alışverişine hiç çıktığımı hatırlamam.annemde babamdan çekinirdi hep zaten onada vermezdi. atanınca 1 yıl boyunca zaruri ihtiyaclarımın dışında kalan paranın yarısını babama yarısını kıyafetlere yatırdım. genç kız psikolojisi işte. o kadar gereksiz kıyafetler almışım ki şu an nerdeler bilmiyorum bile ama pişmanda değilim bu konuda paraları çarçur ettiğim için. pko ve ailemin neden olduğu depresyon yüzünden 88 kilolara kadar çıktım şimdi 75 kiloyum veriyorumda. sorunumsa şu hala giyinmeyi bilmiyorum kapalıyım. bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Sen önce o aileden kurtul bence..ayrı bir eve çık..rahatla kilonu ver psikolojik baskı ortadan kalksın bak nasıl giyiniyosun..

bi arkadaşınla alışverişe çıksan fikir veririr... ne güzel kiloda veriyosun..

Aslında bu giyinme konularında annelerin çok yardımı oluyor. Ben 13 yaşıma kadar kendi istediğimi giydim ve giyinmesini bilmiyorum 13 yaşından sonra annem giydirdi ve şuan herkes giyim stilime bayılıyor. İnternetten hoşuna giden stillere bakarak kıyafet seçebilirsin aslında

Ben yardımcı olabilirim aslında. 1 yaş varmış hem aramızda. Ben de kapalıyım. Ama nasıl bir tarzın var önce onu söyle. Mesela ben üzerime bir dış kıyafet giyerim dışarı çıkarken. Sen giyiyor musun?

Ne tarz giyim seversin canım bunu belirle önce.
Netten giyim alışveriş sitelerindeki kombinlere bak ve bu tam bana göre de mesela.
Hatta bedenine göre bir kere sipariş ver, memnun kalırsan devamı gelir..

Güzelim,tesettür sitelerine gir.Orada güzel kombinler var.Mesela modanisa filan.SEn de öğrenirsin.Merak etme.

evet üzerime dışarı çıkarken giyerim çoğunlukla.nettende çok kiyafet aldım ama bi tarzım yok oluşturamuyorum galiba tarz

http://www.alvinaonline.com/ buraya bakabilirsiniz çok hoş kıyafetler var beğendikleriniz için danışmak isterseniz her zaman sorabilirsiniz de kalitelidir de alvina. benim kapalı bir öğretmenim vardı ona sormuştum nerden giiyiniyorsunuz diye alvina demişti valla ben de özenmiştim bir ara:)

evet üzerime dışarı çıkarken giyerim çoğunlukla.nettende çok kiyafet aldım ama bi tarzım yok oluşturamuyorum galiba tarz

Ben sana kurtarıcın olacak birkaç parça önereyim o zaman. Güzel bir kloş etek edin bence evvela. Siyah yahut lacivert alırsan üzerine istediğin renkte gömlek yada şifon bluzlar falan giyebilirsin, eteğin içine verirsin çok şık oluyor. Desenli olanları da var mesela cıvıl cıvıl çiçekli falan. Onların üzerine de düz gömlek. Ben çok giyerim böyle. Hatta geçen yüksek bel, şifon, uçuş uçuş bir eteğin üzerine gömlek giyip gömleğimin belini bağladım çok şeker oldu. Deneyebilirsin.

Yine aynı şekilde pantolon etek de hoş oluyor. Dediğim şekilde gömleklerle bluzlarla kombinlersin.

Aslında önemli olan başörtü ve aksesuarlar sanki. Onları iyi seçince büyük ölçüde halloluyor mevzu. :)

Dış kıyafet de giyiyormuşsun bak... Ferace mi pardüse mi kap mı artık ne tercih ediyorsun bilmiyorum ama yaz geliyor, güzel bir renk al bence. Pudra pembesi, mint yeşili, vizon, kot rengi, ekru çok kullanışlı oluyor yazın. Ben geçenlerde bir kot bir de pudra aldım kendime. Üzerine neredeyse her renk örtebiliyorsun. Zaten örtü değişince başka bir kombin gibi oluyor. :)

Sen aldığın kıyafetlerin fotoğraflarını koyarsan onu da kombinlemeye çalışırız aslında.

Bak bir de şu uzun yeleklerle tunikler çok hoşuma gitmeye başladı benim son zamanlarda. Bunlar tasarım olduğu için biraz pahalı. Ben terziye kumaş alıp diktirmeyi düşünüyorum.

sizler nerelerden giyiniyosunuz??

Kayra ve Tuğba hastasıyım ben. Armine, Alvina, Seçil, Ekol kıyafetlerim de var. Ama bluz, gömlek, kot etek vs büyük çoğunlukla lcw'den alırım. Kalite konusunda çok yorum yapamayacağım ama çok cici şeyler buluyorum ben orada.

sizler nerelerden giyiniyosunuz??

Bence en rahati ve kolay kombin yapilabilenleri pantolon tunik yada gonlek ve pantolonlardir.uzun ve bol bisey buldumu kacirma kap hemen.kombinlemen kolay olur.cokta rankli olmasin cunki uzerine esarp yada sal ayarlamasi zor oluyo.bol paca pantolonlar var mesela onlar cok rahat biz kapalilar icin.oyle cok pahali sitelerden yada pahali magazalardan almana gerek yok.reklam olmasin ama lcw defakto buralar hem ucuz hemde bize uygun seyker bulabiliyosun.kolay gelsin simdiden

Burada görünce dayanamadım yazayım dedim. Evet defacto'da da çok güzel gömlekler oluyor konu sahibi arkadaşım.

Burada görünce dayanamadım yazayım dedim. Evet defacto'da da çok güzel gömlekler oluyor konu sahibi arkadaşım.

O fotosunu paylastigin uzun yeleklerlen bende istiyorum ama senin gibi bulamadim.diktirmek guzel fikir ama kumas konusunda tecrubem yok sence netarz kumas olurki

O fotosunu paylastigin uzun yeleklerlen bende istiyorum ama senin gibi bulamadim.diktirmek guzel fikir ama kumas konusunda tecrubem yok sence netarz kumas olurki

Pembe olan yelek krep kumaştan çok güzel olur. Öbür siyah ve bordo olan kışlık. Onu kadifeyle yapmışlar. O da olur mu krep kumaşla bilmiyorum ama olur gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…