sorunumsa şu hala giyinmeyi bilmiyorum kapalıyım. bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşım bende 24 yaşında çiçeği burnunda bir öğretmenim
Kapalıyım.
Giyiminde öncelikle kumaş tarzını seçmelisin bence çünkü öğretmensin öyle her şeyi giyemiyoruz.
Arkadaşlar çok güzel şeyler paylaşmışlar ama önce ben kendi tarzımdan bahsetmek istiyorum. Ben daha çok şifon saten tarzı değil de keten kumaş giyiniyorum. Ama benden bir yaş küçük okulumdaki başka bir hoca saten tarzı giyiniyor hep. Zevk meselesi anlayacağın
Önce kumaş seçmelisin bence. Ben özel günlerde (29 ekim, 10 kasım gibi) "tango" arkadaş paylaşmış o tür kıyafetler giyiniyorum.
Normal günlerde ise keten etek gömlek, bluz tarzında giyiniyorum.
Senin kıyafetlerine baktığımda çok fazla kumaş karmaşası var geldi bana :44: Vücut yapında çok önemli kıyafetler için mesela çok fazla basenin varsa yüksek bel etek giyme derim. Sütlü kahve üzerine siyah bluz, lacivert etek üzerine beyaz/bordo gömlek gibi kombinler yapabilirsin.
Sana en büyük tavsiyem karmaşık kıyafetler alma. Sadelik her zaman daha şık ve zarif gösterir.
Kıyafetlerin genelde kahverengi tonlarında. Kahve doğru kullanılmazsa insanı yaşından büyük gösteren bir renktir
siyah çizgili bir tunik gördüm kıyafetlerinin arasında mesela o tarz giyinebilirsin. Üstüne kesinlikle sade tek renk şal. Kolay gelsinn
sormak istediğin bir şey olursa burdayım seve seve
Bir de eşin ne diyor giyimin hakkında?