Giyinmeyi bilmiyorum!

rica ederim. Yettiyse bu kadarcık şey... :) Ben bayılırım giyim kuşam işlerine. Her zaman yardımcı olabilrim.

Blog falan olsa neguzel takip ederdik seni.belli zevklisin bu konuda:)) istanbulda oturuyo olman yuksek ihtimal bence :))

Blog falan olsa neguzel takip ederdik seni.belli zevklisin bu konuda:)) istanbulda oturuyo olman yuksek ihtimal bence :))

Teşekkür ederim ama genelde alıntı şeylerle örnek veriyorum ya pek olmaz sanırım öyle blog. :) Ankara'da oturuyorum. :)

Az olsun, güzel olsun.

Hiç yapamadığım bir şey, ihtiyaç listesi yapmak gerekiyor.
Bir de her şeyle giden birkaç parça kıyafet, kombin yapma sorunu ortadan kalkar böylece.

Ben genelde tuğba'dan yapıyorum kap-tunik-etek alışverişimi.
Gezmiyorum bile onlar için.

Defacto'da güzel üstler oluyor, denk geldikçe de onlardan alıyorum.

Bir de alışverişlerinizi baştan ayağa yaparsanız daha iyi olur, tek üst almak yerine onunla beraber uygun etek/pantolon, örtü, ayakkabı vs.

kıyafetin nerden alındığı hiç önemli değil emin ol. bende de hemen her markanın ürünü var. ama önemli olan marka olması değil tarzına uygun olması.
ben genelde uzun kloş etek ve içine gömlek koyup giyeri üstünede bir hırka çok şık olur genelde herkes beğenir giyimimi.
yada dar uzun bir etekse üstüne peplum bluzlar çok hoş oluyor. yada yine sade bir eteğin üstüne renkli bir ceket çok güzel oluyor.
çok kıyafetin olduğuna göre daha rahat kombin yapabilirsin.
öncelikle kıyafetlerini tarzlarına göre ayır ve tek tek kombinle ilk başlarda hep aynı kombinlersin ama gün geçtikçe farklı kombinler yapmaya başlarsın öncelikle alışmak gerekiyor tarzını bulmak gerekiyor.
ve sana şunu söyleyeyim hiç bir zaman gereksiz detaylara girme .
mesela eteğini ön plana çıkarmak istiyorsan üstüne çok sade bir bluz giymelisin yada eşarbını ön plana çıkarmak isityorsan kıyafetlerini tamamen siyah olarak seçmelisin. sadelik her zaman şıklık gerekir bunu asla unutma. :)

benden sana bir kaç kombin örneği gelsin :)

İmaje maker ın olabilirim ben açığımda kapalı bayanlar çok güzel giyiniyo :) sende giyinenilirsin üzülme :)

Beggyy

İnternet bu konuda çok büyük yardımcı, gerçekten pek çok kombin örneği bulabilirsin. Öncelikle stilini belirle, neler hoşuna gidiyor anla. Sonra ona göre dışarı çıkıp "zevklerin" dahilinde alışveriş yapmaya başlarsın. Sevgiler...

çok güzel resimleralt üst örtü beraber almak iyi fikirmiş gerçekten.maddi olarak çok açılamam şimdi ama araştıracağm :44:

çok güzel resimleralt üst örtü beraber almak iyi fikirmiş gerçekten.maddi olarak çok açılamam şimdi ama araştıracağm :44:

zaten önce eldekileri değerlendirmek lazım ki zaten çok kıyafetin varmış. yeni almak sadece zarara uğratır. aslında resimlerini çekip eklesen sana daha iyi yardımcı oluruz

farklı kiyafetler yerine düz,klasik ve şık parçalar seç.daha çok siyah ve beyaz kıyafetler al.renkli giymek istersende üstünde tek renk olsun sadece.

canım puanlı siyah beyaz eteğine bayıldım onun üzerine bordo bluz yada gömlek bilemedim o hoş olur onun üzerine de siyah bi şal ayakkabı ben hhep topuklu kullanırım sende siyah bi topuklu giyebilirsin bu arada bende 25 yaşında ve kapalıyım

Canım ben internetten tasarımcıları takip ediyorum. Sonra onlardan fikir ediniyorum. Yurtdışında yaşadığım için genellikle tasarımcılardan alamıyorum ama nasıl kombinleyecegimi fikir ediniyorum. Magazalara gidiyorum ve aa bak buna benzer kiyafeti bununla kombinledi tasarımcı çok da yakışmisti falan diyorum ve deniyorum.

Ben mesela genellikle uzun boydan elbiseler giyiniyorum. Ama abiye gibi degil daha cok sahilde giyinilen uçuş uçuş elbiseler hoşuma gidiyor.

Ama tarz meselesi. Bazi kisilerde takım seklinde giyinmeyi seviyorlar. Mesela etek gömlek gibi veya etek ceket gibi ama beni öyle kıyafetler daha olgun gösterdiği icin tercih etmiyorum.

Birde mesela hep siyah beyaz giyindiysem, fuşya veya kırmızı renk şal ile renk katıyorum kombinasyona.
Birçok giyim tarzi var ama senin tarzin kendine yakışandir. Bence internetten araştır.

Yeşil topuklar diye sayfa var. Orada bir çok tasarimcilarin kıyafetleri var.

Veya instagram hesabi acarsan oradada tasarimcilar resimlerini yüklüyor. Benim takip ettiklerim: gönül kolat, esra seziş, elif yakar, tuay karaca, kuaybegider, Betül cevahir, cizgiselbutik falan. Liste böyle uzuyor. Zaten birkere takip etmeye başlayınca birden hepsini takip ediyorsun :)
Umarım yardımcı olabilmisimdir. Iyi geceler :)

Bu tasarimcilarin genellikle facebook sayfalarida oluyor. Ben facebook hesabimi kapattığim icin bilmiyorum ama mutlaka ararsan bulursun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biliyorsundur da malesef o kilolar güzel olan elbiseyi bile çirkin gösteriyor.
Sen iyice kilonu ver bak nasıl hoşuna gidecek aldıkların .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…