Giymesek laf olur mu?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Haftaya erkek kardeşimin sözü var.Davullu olucak ve kapıda oynanıcak.Ben iş çıkışı eve gelip hazırlanıp hemen çıkıcam.Kız kardeşimle pantolon giyelim diyoruz ama kız tarafı baya elbise kuaföre falan gideceklermiş.Oturdukları mahallede pek iyi degil abaza insan çok.Giymesek dedikodu olur mu sizce?

pantalon giyebilirsiniz de, neyle ve nasil kombinlediginize bakar. pantalonla nefis sik olunabilir. kiz tarafi kendi bilir, sozde kapida davul caldiriyorlarsa abartacaklari kesin zaten.

dedikodu cokta onemli degil, siz kardesinize yarasir ve yakisir sekilde ozenirseniz gerisi cokta onemli degil zaten.

Olmaz dugun kına gibi durumlarda neden illa elbise giyme şartımı olacakmış sanki..

Oturdukları mahalleye kaç kere gittiniz ki abazalar olduğunu biliyorsunuz acaba? sonuçta herhalde mahallede dolaşmadınız evlerine girip çıkmışsınızdır hem bakacak olan pantolonla da bakar ne alaka bunun nişanı da olacak belki evde olur o zaman elbise giymeyecek misiniz düzgün güzel bir elbise giydikten sonra kim bakar eder neden umrunuzda saldıracaklar mı size ilginç yani. Ne istiyorsanız onu giyin pantolon bluzla da gayet şık olabilirsiniz

Sözde davul neyse bi şey demiycem. Ama ben düğünümde bile istemediğim için çok abartı geldi bana.

Şık bi şekilde kombinlerseniz neden olmasın. İlla elbise ya da abiye giymek gerekmiyor bence.

Söz mü nişan mı ? Yani söz olacaksa siyah dar kumaş pantolon üzerine şık bir gömlek altına stiletto saçlarınız uzunsa hafif uçlarına maşa çok şık olur diğer tarafa bakmayın siz onları kararı ama bunların dışında bence şık uzun çok abiye olmayan bir elbise de giyebilirsiniz yapacakları sokağı düşünmeyin bir tek siz olmayacaksınız sonuçta sözde

Özenli olduktan sonra pantolon da olabilir tabii ki.
Pantolondan kastınız kot, spor kombini ise ben gelin yerinde olsam kırılırdım, görümcem özen göstermediği için beni önemsemediğini düşünürdüm.

Onlarda davullu oluyor demek ki söz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…