- Konu Sahibi Portakalli ordek
Eğer kumaşın üstüne tül veya gupur şık bir bluzan gömlek giyecekseniz güzel bir fon çektirecekseniz kumaş pantolon olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1000 değil gelenler evlenecek kızın bile şık bir pantolon ve güzel ipek bir bluz yada gömlekle sözlendiği olurSözde abartılı elbıse ve davul zurna ılk defa duyuyorum. Evde kaldım da koca buldum sonunda der gibi
Tobe o 1. Resimdeki ne öyle yaa fena kıskançlık yaptim ahh o güzel ficut bende olaydı da giyeydim resmen gözüm kaldı![]()
![]()
Pantolonla da gayet şık olunabilir. Ama abazan pantolon dinlemez diyen arkadaşa katılıyorum.![]()
Azıcık balık etli olmak iyidir. Öyleyim diye söylemiyorum.Tobe o 1. Resimdeki ne öyle yaa fena kıskançlık yaptim ahh o güzel ficut bende olaydı da giyeydim resmen gözüm kaldı![]()
Dedirtmeyin haa o gadaarrKardeşinizin düğünü, kardeşinizi temsilen ordasınız, şık olun. Pespaye gitmeyin. Kapı önü düğünü olsun ne var? Erkek kardeşinin düğünü, şunlara bak ele gider gibi gelmiş dedirtmeyin
boy kısmı aynı degıl de ben de boyle zayıfım.fakat kılo almak ıstıyorum okadar da ıyı degıl be zayıf olmak:) ayrıca fotoda emınım bı 20cmlık ayakkabı vardır hahahaTobe o 1. Resimdeki ne öyle yaa fena kıskançlık yaptim ahh o güzel ficut bende olaydı da giyeydim resmen gözüm kaldı![]()
Abaza pantolon dinlemez![]()
Size kıyafet kombini danısıcam artk o kadar güzel anlatıyorsunuz kipantalon giyebilirsiniz de, neyle ve nasil kombinlediginize bakar. pantalonla nefis sik olunabilir. kiz tarafi kendi bilir, sozde kapida davul caldiriyorlarsa abartacaklari kesin zaten.
dedikodu cokta onemli degil, siz kardesinize yarasir ve yakisir sekilde ozenirseniz gerisi cokta onemli degil zaten.