Giymesek laf olur mu?

Eğer kumaşın üstüne tül veya gupur şık bir bluzan gömlek giyecekseniz güzel bir fon çektirecekseniz kumaş pantolon olur

Sözde abartılı elbıse ve davul zurna ılk defa duyuyorum. Evde kaldım da koca buldum sonunda der gibi
+1000 değil gelenler evlenecek kızın bile şık bir pantolon ve güzel ipek bir bluz yada gömlekle sözlendiği olur
aile arasında klasik kahve çay faslından sonra bitirilir
nişan gibi mi söz oluyor anlamadım

images

images

Pantolonla da gayet şık olunabilir. Ama abazan pantolon dinlemez diyen arkadaşa katılıyorum. :KK53:
Tobe o 1. Resimdeki ne öyle yaa fena kıskançlık yaptim ahh o güzel ficut bende olaydı da giyeydim resmen gözüm kaldı :KK45:

Kardeşinizin düğünü, kardeşinizi temsilen ordasınız, şık olun. Pespaye gitmeyin. Kapı önü düğünü olsun ne var? Erkek kardeşinin düğünü, şunlara bak ele gider gibi gelmiş dedirtmeyin

bu kadarmı önemsiz sizin için kardeşiniz evleniyo.kız tarafı gibi kuaföre gitmeyin istemiyosanız ama kıyafetleriniz özenli olsun. sonra görümceler gelini çekemiyo diye adınız çıkar :deli:

Tobe o 1. Resimdeki ne öyle yaa fena kıskançlık yaptim ahh o güzel ficut bende olaydı da giyeydim resmen gözüm kaldı :KK45:
boy kısmı aynı degıl de ben de boyle zayıfım.fakat kılo almak ıstıyorum okadar da ıyı degıl be zayıf olmak:) ayrıca fotoda emınım bı 20cmlık ayakkabı vardır hahaha

Kardesimin sozu olsa ben asla pantalon giymem sonucta biz ailemizi temsil ediyoruz komsu degilim ki ben evlenecegi adamin ablasiyim şik olmam lazim siz onemsemiyorsunuz gibi geldi bana

pantalon giyebilirsiniz de, neyle ve nasil kombinlediginize bakar. pantalonla nefis sik olunabilir. kiz tarafi kendi bilir, sozde kapida davul caldiriyorlarsa abartacaklari kesin zaten.

dedikodu cokta onemli degil, siz kardesinize yarasir ve yakisir sekilde ozenirseniz gerisi cokta onemli degil zaten.
Size kıyafet kombini danısıcam artk o kadar güzel anlatıyorsunuz ki

uzun elbise giyebilirsiniz ya da hoş bir pantalonu kombinleyebilirsiniz saçınız da sadece düz fön ya da at kuyruğu olsa makyaj sıfır gibi dursa olur ben abartılı kıyafet ilk defa duyuyorum
kuaföre gidilir normaldir, her giden topuz yaptırmıyor
kıyafet bence abartmayın, ama çok basit de olmayın çünkü damat kardeşi olarak kesinlikle süzüleceksiniz

Bence yarım gün de olsa izin almak daha mantıklı böyle özel günler için.
Özenemezsiniz her şey aceleye gelir..

Pantolon olabilir tabi ama ben olsam abartısız sade şık bir elbise giyerdim. Sonuçta kardeş..

Back
X