Giymeyi bilmiyorum

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
22 yaşındayım ve giyinmeyi bilmiyorum .
Yasitlarima bakiyorum cok guzel giyniyorlar .
Ben calisiyorum param var ama ne alsam olmuyor sanki .
Sürekli ayni şeyleri giyiyorum .
Boyum 163 kilom 65 kilomda var tabi .
Çalıştığım yerdeki iş arkadaşım ( erkek ).
Güzel kizsin kendine baksan on numara olursun . Giyip tarzini degistirsen mesela dedi .
Bi erkek den bunu duymak beni üzdü acikcasi . Kozmetik magazasinda çalışıyorum. Herkes makyaj li geliyo ben makyaj yapmıyorum sacimi yapmiyorum .
Kendimi cirkin hissediyorum .
Kilomu çok takiyorum sizce napmayaliyim. Iradem yok hic

Hangi mağazalardan alışveriş yapıyorsunuz

Stil dergilerine bakın biraz. Kendinize yakıştırdığınız bir tarz varsa ona benzer parçalar alın. Bir de saçlarınız bakımlı olsun mümkünse haftada 2-3 kez fönletin. İnanın ne giyerseniz giyin saçınız bakımsızsa kötü görünürsünüz

Fazla kilonuz varsa saglikli beslenerek yavas yavas verin.
Fakat vucudunuzu taniyip ona göre kiyafet alin. Size yakisan seyler alin, moda olmasi gerekmez.
Mesela ben de makyaj yapmam, günlük hayatta lazim degil tarzim da degil. Fakat onun yerine kafama kurdele takarim, bandana takarim, bant takarim havam degisir.
Sen herkese benzemek zorunda degilsin, bir erkegin lafiyla da kendini bakimsiz hissetme hic.
Kendini sevmen önemli ama. Kendini tani ve de ona göre giyin.
Benim giyim tarzimi beyenmeyen erkek coktu. Hatta bütün erkekler diyebilirim. Cünkü ben cok kaba botlar tercih ederdim, hic topuklu giymezdim saclarim salas olurdu. Ama tarzim vardi. Beyenmeyen beyenmesin ben buyum sonucta hic degistirmedim. Siz de özgün olun, mutlu olun gerisini koyverin gitsin.

Bi ara lc den yapiyordum . Orayı bıraktım kotona geçtim. Ara sıra da h&m .
hm de Şahane şeyler var. Ama bu giyim işi biraz tarz meselesi. Mesela boyunuz kısa, oversize giymemeye çalışın. Aşırı bol şeyler vs. Yani..

Giyeceksen de bol bir kazağı kemerle giy ki fiziğin ortay çıksın. Böyle ufak tüyolar var ama dediğim gibi işte biraz bireysel bi konu bence

ne marka giydiginin önemi yok.

misal benim arkadasim katalogdan direk kombinleri ismarlar hic bozmadan hep öyle giyer.

paran varsa git ayda bi kere kuaföre bisiler yapsinlar. evde kolay sekil verebilcegin sekil yapsinlar. misal ben eskiden uzunlen hep düz kullaniodum baska birsey beceremiyorum diye simdi cok kisa jöle ile bi sag bi sol kafama göre takiliyorum. kozmetikde zaten herseyi biliyorsundur. sabahlari yarim saat erken kalk yap makyajni

veee en önemlisi sadece kendini iyi hissedigin seyler yap. icinden geliosa yap baskasi icin degil.

bak ben toplantilara girerken mecbur kendime bakiyorum ama alisverise filab gitsem beni köprü altindan geldim sanarlar ama seviyorum kendimi böyle sende sev

Kilo vermelisiniz, sağlığınız icin ozellikle.
Makyaj bence ozguveni artiran bir sey. Ben de önceden hic yapmazdım ama artık mutlaka yapıyorum. Çünkü hem disaridan guzel tepkiler alıyorsunuz hem de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.

Giyim kusam icin de instagramdan bu konularla ilgili sayfaları takibe almanizi oneririm. Bayagi ise yariyorlar.

Ben genelde klasik giyindiğim için adL, Zara ağırlıklı giyiniyorum.

Siz spor giyiyorsanız Oxxo, Batik, Bershka buralarda güzel şeyler var, görüyorum.

Benim de boyum kısa 1.60. Bileği kesen botlar giymiyorum mesela bootie tarzı giyiyorum. Spor ayakkabı giyersem de pantolon veya taytların bilek hizasında olmasına dikkat ediyorum.

Renkli zaten giymiyorum o nedenle işim kolay oluyor. Siyah giyerim genelde hep. Mesela dolabımda pembe, sarı, mavi bu tarz ürünler yok denecek kadar az.

Bir de kemer kullanın bazı kıyafetlere çok yakışıyor. Birden tarzını değiştiriyor.

Biraz kilo verebilirsin. Mesela hedef koy 3 kilo verince şunu alıcam gibi. Sonra alışverişini yap. Dolabında kült parçalar olsun. Kaliteli siyah bir tane tayt ya da pantlon üstüne popo hizasında oversize kazaklar ayakkabı olarak ugg tarzı sevimli botlar alabilirsin. Saçlar konusuna katılyorum tepede dağınık toplayacaksan bile yapılmış saçı toplamak daha havalı duruyor. Makyajı hafif yapabilirsin abartı makyaj günlük hayatta çok kötü duruyor bence. Sağlıklı temiz dişler, tertemiz tırnaklar eller, hafif güzel parfüm. Bence gayet yeterli.

Çok teşekkür ederim . Uygulamaya caliscam hepsini

Bi ara lc den yapiyordum . Orayı bıraktım kotona geçtim. Ara sıra da h&m .
Oradaki kıyaferler istisnalar hariç pek güzel olmuyor. Çok iyi olmasalar da bershka pull n bear hm stradivarius zara mango daha güzel oluyor yani daha doğrusu modaya yön veren esas mağazaların çok benzerlerini yaptıkları için güzel oluyor.

Kilo verebilirsin. Ki fazla da kilon yok zaten. Maks 10 kiloyla gayet güzel bir görünüme kavusursun ve bu da iki ay içinde verilir.

Kıyafet saç makyaj vs lere gelince , ben de hic bilmezdim kombin yapamazdim ama instagramda bununla alakalı çok güzel sayfalar var. Direkt vücut tipinize uygun kombini satın alırsınız. Gayet de şık yani. Para olunca her şey oluyor.

Zara bershka pull and bear vs gibi mağzaların indirim dönemlerini takip et. Oralarda harika parçalar oluyor. Kombinle uğraşmam diyorsan tek parça salaş elbiselerden al hem şık hem spor görünürsün. Kıyafetlerin ütülü olsun. Bence güzel yapılmış ütü inanılmaz fark ettiriyor.

Instagram da önerebileceğiniz bi sayfa varmi

Teşekkürler. Yılbaşı geliyor takibe alim onları indirim olur :)

Teşekkürler çalışıyorum dedigim gibi ufak ufak alabilirim her ay . Bi kendime yakisani bulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…