bizim memleketin kına geceleri için biraz ağır kaçacak bir elbise ama sizin o tarafı bilemem
ben ikinci modeli çok beğendim salaş ama çok şık duruyor elbisenize de uyum sağlar diye düşünüyorum makyajınız göz renginize göre olmalı bence ama koyu yeşil ve buğulu makyaj çok yakışır diye düşünüyorum
bu benim fikrim ama tabiki karar sizin
şimdiden iyi eğlenceler
mrb, bence kıyafet gerçekten çok şıkkkk :)
eğer sizin oralarda kınalarda bu tür şeyler giyiliyorsa, ya da yakın birisinin kınasıysa bence gerçekten çok zarif bir elbise...
saç olarak ta örgülü modelleri çok sevdiğim için onu seçebilirsin dfiye düşündüm ben :)
iyi eğlenceler şimdiden :) kınalara bayılırımmm..
canım elbiseni ve ayakkabını çok beyeğndim. makyaj için bir şey diyemem ama saç için dağınık dalgalı olanı beğendim ben.
elbise güzel....
saçına gelinceee ben dalgalı olanı çok beğendim...
elbisen uzun mu ?? saçını salaş bi topuz yap bnce doğal olsun 2. resm fena deil şöylede olabilir
Eki Görüntüle 513383
elbiseye bayıldığımı soyleyebilirim.ben örgü topuzu yakıstırdım acıkcası.makyaj olarakda dogal tonları tercih etmelisin dudak rengine yakın tonlarda bi parlatıcı.gozerlndede yne aynı dogallıkta bi far kullanmalısın.makyaj elbise ve saç tan sadece birisini patlat dgerlerını geri planda tut derim
Elbise yorumun için teşekkürler :)
Haklısın normali öyledir tek bir şey ilgi çekmeli ama ben göçmen olduğumdan neredeyse yüzüme pullar sürücem
Doğal dediğin pastel tonları değil mi canım?
Makyaj olarak bu şekilde bir şey düşünmüştüm ne dersin ?
Eki Görüntüle 513430
Canım bir kaç saç modeli gösteriyim sana;
Eki Görüntüle 513431 Eki Görüntüle 513432 Eki Görüntüle 513433
kesinlikle canım bende bunu anlatmaya calısmıstım ruj cok hos suruyo.ben sadelikten yanayım acıkcası şatafatı sevmiyorum sanırım sizde benım gibi dunuyosunuz yaptıgınız secimlere bakılırsada en dikkat cceken siz olacaksınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?