Giysem mi ? Nasıl bir saç yapsam ? Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Saç hangi model olmalı?

• Düz örgülü topuz

OY: 12 15,8%
  • Dağınık Topuz

OY: 64 84,2%

• Ankete Katılan
    76

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar bu hafta bir tanıdığımızın kına gecesi var. Geçen sene aldığım bir elbise vardı. Onu giymeyi düşünüyorum. Aldığım zaman kuaföre yaptırdığım saç iğrenç olmuştu. Minik minik bukleler yaptı !

Elbisem nasıl ? Sizce giymeli miyim ve bu elbiseye nasıl bir saç yapılır, nasıl bir takı takılır, ne renk makyaj yapılır ?

Saç için yapmak istediğim iki seçenek var, becerikliyimdir övünmek gibi olmasın

Eki Görüntüle 513375

Birincisinin örgüsüz olarak düz modelini yapmıştım daha önce,ikincisini denemedim. Siz ne dersiniz?

Makyaj ve takı hakkında fikirlerinize de ihtiyacım var.

Kumralım bu arada :) Makyaj için fikriniz olsun diye söyledim :)

Elbisemi beğenmediyseniz yorumlarınızı esirgemeyin lütfen fikirleriniz önemli benim için :)

Son düzenleme:
bizim memleketin kına geceleri için biraz ağır kaçacak bir elbise ama sizin o tarafı bilemem

ben ikinci modeli çok beğendim salaş ama çok şık duruyor elbisenize de uyum sağlar diye düşünüyorum makyajınız göz renginize göre olmalı bence ama koyu yeşil ve buğulu makyaj çok yakışır diye düşünüyorum

bu benim fikrim ama tabiki karar sizin

şimdiden iyi eğlenceler

mrb, bence kıyafet gerçekten çok şıkkkk :)
eğer sizin oralarda kınalarda bu tür şeyler giyiliyorsa, ya da yakın birisinin kınasıysa bence gerçekten çok zarif bir elbise...
saç olarak ta örgülü modelleri çok sevdiğim için onu seçebilirsin dfiye düşündüm ben :)
iyi eğlenceler şimdiden :) kınalara bayılırımmm..

canım elbiseni ve ayakkabını çok beyeğndim. makyaj için bir şey diyemem ama saç için dağınık dalgalı olanı beğendim ben.

elbise güzel....
saçına gelinceee ben dalgalı olanı çok beğendim...

Göçmenim ben bizim memlekete göre sade bile bu :)

Çok teşekkür ederim kıyafet yorumunuz için :)
Beğenmeyen olursa da söylemesini isterim kesinlikle çünkü önemli fikirleriniz benim için :)

Örgülü modelin örgüsüz olanını yapıcam maalesef çünkü saçlarım çok uzun değil örgüyü de denerim yine de olursa artık :)

Bence birinci resimdeki gibi daha toplu bir topuz daha iyi olacaktır.

elbiseye bayıldığımı soyleyebilirim.ben örgü topuzu yakıstırdım acıkcası.makyaj olarakda dogal tonları tercih etmelisin dudak rengine yakın tonlarda bi parlatıcı.gozerlndede yne aynı dogallıkta bi far kullanmalısın.makyaj elbise ve saç tan sadece birisini patlat dgerlerını geri planda tut derim

Elbise yorumun için teşekkürler :)

Haklısın normali öyledir tek bir şey ilgi çekmeli ama ben göçmen olduğumdan neredeyse yüzüme pullar sürücem

Doğal dediğin pastel tonları değil mi canım?

Makyaj olarak bu şekilde bir şey düşünmüştüm ne dersin ?

kesinlikle canım bende bunu anlatmaya calısmıstım ruj cok hos suruyo.ben sadelikten yanayım acıkcası şatafatı sevmiyorum sanırım sizde benım gibi dunuyosunuz yaptıgınız secimlere bakılırsada en dikkat cceken siz olacaksınız :)

Teşekkür ederim. Krem ruj tercih edicem kesinlikle dudaklarım kalın ve koyu renkli. Örtmek istiyorum biraz. Koyu renkli ruj sürünce çingene gibi duruyor acayip ilgi çeker

Anket oylamasına ve yorumlara göre dağınık topuz yapmaya karar verdim kızlar :) Başka sonuç olur mu bilemem :)

Kıyafeti de giymeyi düşünüyorum kimse beğenmedim demedi. Beğenmeyen varsa söylesin de rezil olmayalım

Takı hakkında hala fikir alamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…