• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giysem mi ? Nasıl bir saç yapsam ? Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Saç hangi model olmalı?

• Düz örgülü topuz

OY: 12 15,8%
  • Dağınık Topuz

OY: 64 84,2%

• Ankete Katılan
    76
Paylaştığım yüzük ve küpe resimleri için ne diyorsunuz kızlar ? Yarın almayı düşünüyorum uygun mudur ?

Hiç bilmem abiye giyinmeyi :105:

Seçtiklerim hep kötü oluyor...

küpe gayet şık ama bnce o yzüklerden bikaç parmağına takmak yerine 3tanesini de tek parmağına tak o zaman daha asil şık durur öbür türlüde gzel ama abiyeye uymaz zaten o yzkler ince 3ü birarada tek parmakta ışıl ışıl durur

küpe gayet şık ama bnce o yzüklerden bikaç parmağına takmak yerine 3tanesini de tek parmağına tak o zaman daha asil şık durur öbür türlüde gzel ama abiyeye uymaz zaten o yzkler ince 3ü birarada tek parmakta ışıl ışıl durur

Wooww iyi fikir :)

Ama şey de düşündüm. Baş parmağıma daha büyük bir yüzük hem incisi hem böyle taşı olsun.

Orta ve yüzük parmağıma da onlardan :) Ne dersiniz ?

Paylaştığım yüzük ve küpe resimleri için ne diyorsunuz kızlar ? Yarın almayı düşünüyorum uygun mudur ?

Hiç bilmem abiye giyinmeyi :105:

Seçtiklerim hep kötü oluyor...
elbisenin taşları böylemi ki.tam fotodan anlayamadım.elbisenin taşları nasılsa onun gibi bir takı tak.böyleyse de olabilir.

Wooww iyi fikir :)

Ama şey de düşündüm. Baş parmağıma daha büyük bir yüzük hem incisi hem böyle taşı olsun.

Orta ve yüzük parmağıma da onlardan :) Ne dersiniz ?

parmaklarının yapısı uzunsa çok gzel durur ama kısa tombul bi yapısı varsa komik durur özellikle baş parmakta tırnakların uzunmu eller önemli:)))

parmaklarının yapısı uzunsa çok gzel durur ama kısa tombul bi yapısı varsa komik durur özellikle baş parmakta tırnakların uzunmu eller önemli:)))

Yok yok ellerim tombul değil hatta en sevdiğim yerim ellerimdir :nazar:

Tırnaklarım kısa şu an ama parmak yapım uzun ne dersiniz? French yapacağım tabiki :)

Son düzenleme:
Yok yok ellerim tombul değil hatta en sevdiğim yerim ellerimdir :nazar:

Tırnaklarım kısa şu an ama parmak yapım uzun ne dersiniz? French yapacağım tabiki :)

bnce çok gzel olur uzun tırnak yapısında kısa tırnaklar french için en uygun tırnak şekli bnce bnmde öyledir :) serçe parmağındaki frenchinin kenarınada minicik nazar boncuğu yaptrırsın :) çanta alcakmsın ufak bişi al bnce

bnce çok gzel olur uzun tırnak yapısında kısa tırnaklar french için en uygun tırnak şekli bnce bnmde öyledir :) serçe parmağındaki frenchinin kenarınada minicik nazar boncuğu yaptrırsın :) çanta alcakmsın ufak bişi al bnce

Alıcam canım kesinlikle gümüş rengi olacak o da :)

aynen bncede gtmeden foto at bzede çatlamayalım meraktan :))))

Atmaya çalışırım canım :)

En azından saçımı çekmeye çalışırım saç ve bi şekilde makyajımı :) Aslında dur hemen bi makyaj yapıp alim fikirlerinizi :)

Hem prova olsun hem göz makyajımı görmüş olursunuz :)

Son düzenleme:
yüzük için başparmak ve yüzük parmağını kullan ......diğer parmakları da kullanıp abartma sakın

Makyaj olarak gözüme şunu denedim kızlar. Aceleyle yaptım rimeller bulaştı biraz. Kaşımın altına beyaz göz kapağıma açık gri yanlara koyu gri sürdüm.

Bu mu yoksa pastel bi ton mu tercih etmeliyim? Kötü olmuşsa da söyleyebilirsiniz 5 dakikada yaptım
:31:

$190920121489.webp

gayet iyi görünüyor.....yeni fikirleri bekle......dağınık topuz yaptığın için dudakların daha çarrpıcı olması gerektiğini düşünmüştüm

gayet iyi görünüyor.....yeni fikirleri bekle......dağınık topuz yaptığın için dudakların daha çarrpıcı olması gerektiğini düşünmüştüm

Makyaj için iyi dediniz dimi?

Dudaklarım çok kalın ve kırmızı mı sürsem pembe mi sürsem yani kıyafetime uyduramayabilirim.

Eğer bu renk makyaj yaparsam sadece parlatıcı sürücem,eğer pastel yaparsamda krem ruj :)

makyaj iyi....dudaklara parlatıcı olmalı......hangisiydi hatırlamıyorum flormarın süpershine isimli parlatıcıları vardı

makyaj iyi....dudaklara parlatıcı olmalı......hangisiydi hatırlamıyorum flormarın süpershine isimli parlatıcıları vardı

Oriflame shine serisi var canım bende. Neredeyse her renk. Dudaklarım kalın ve koyu renkliler. Kapatmak zor olacak. Açık renkli bir patlatıcı düşünebilirim.

Genellikle muz aromalı olanlar öyle oluyor sarımsı,kremimsi gibi bişiy... :1:

Oriflame shine serisi var canım bende. Neredeyse her renk. Dudaklarım kalın ve koyu renkliler. Kapatmak zor olacak. Açık renkli bir patlatıcı düşünebilirim.

Genellikle muz aromalı olanlar öyle oluyor sarımsı,kremimsi gibi bişiy... :1:
parlatıcı altına nude ruj sürebilirsin o zaman açık renk sürmeye gerek kalmaz

Back
X