Giysilerime karışıyor :((

ne güzel kıskanan bi eşin var :61: ya hiç bir şeyine karışmasaydı, seni umursamasaydı?
seni koruyo kolluyo ki kısıtlamalar getiriyor bence sevinmelisin :52:

sacmalik...
kusura bakmayin ama gercek bu... :6:

erkekler eslerinin acik giyinmelerini istemezler cunku kendilerinin yaptigi gibi istedigini ozgurce giyen kadinlara okuz gibi bakarlar...
kendileri baskasinin karisina kizina bakar ama kendi karilarina bakilsin istemezler...
aslinda cok abuk sabuk yaratiklar bu erkekler...

Son düzenleme:
Eşim hiç bir konuda yasak getirecek biri olmadığı gibi giysilerime de karışmaz, güvenir bana. Bunun kıskanç olup, olmamakla alakası yok, bazı durumlarda çok kıskanç biri olabiliyor çünkü. Ama ne giyip, ne giymemem gerektiğini bilecek kadar aklım yok mu ki karışsın? Bikiniyle işe gidecek, ya da ortalıkta Lady Gaga gibi k.çı açık dolaşacak değilim ya!:37:

Son düzenleme:
demekki sadece benim eşim böyle davranmıyomuş...niye onu giydin.neden bu ayakkabıyı aldın.milletin öküz gibi orana burana bakması hoşuna mı gidiyo.şuna kaç para harcadın vs vs vs vs.....düğünlerde bile şal almak zorunda kalıyorum.eşim ve ailesi hepside suratlarını asıp oturuyolar.küsüyolar.kaynanam ağlamaya vuruyo bazen:(((((((

benim eşimde yeni evliyken karışmaya kalkıştı lafı yedi oturdu kaldı.yaz günü bile ceket giyecekmişim bak sen.neymiş uzun giyecekmişimde totom kapanacakmış bende dedimki sende ceket giy o zaman nasıl oluyormuş gör.kusura bakmada yaz sıcağında ceket filan giyemem dedim
şimdi hiçbir kısıtlama yok kıyafette.sende çok fazla taviz vermişsin ezdirme kendini,sen taviz verdikçe o daha fazlasını istiycek

bende bır senelik evlıyım benımde eşim aynı merak etme ... :)) aşamadığımız bır kıskançlık guven sorunu var bende onunkılere karışırım sözüm üde dinler bu şekilde bırbırmızı idare ediyoruz

demekki sadece benim eşim böyle davranmıyomuş...niye onu giydin.neden bu ayakkabıyı aldın.milletin öküz gibi orana burana bakması hoşuna mı gidiyo.şuna kaç para harcadın vs vs vs vs.....düğünlerde bile şal almak zorunda kalıyorum.eşim ve ailesi hepside suratlarını asıp oturuyolar.küsüyolar.kaynanam ağlamaya vuruyo bazen:(((((((

esin bitti bir de ailesi mi karisiyor?? :53:

biz çıkarken bir gün görümce ile etek aldık o zaman aramız iyiydi ikisi de mini etek onun kocası da giydirmezmiş benim haberim yok onun eşi ve benim eşim birlikteydi gösterdik eşim şöyle bir baktı biraz kısa değil mi dedi ben de ben onu nasıl giyeceğimi biliyorum merak etme 26 yaşına kadar nerede neyi nasıl giyeceğimi gayet iyi biliyordum da senle çıkmaya başlayınca mı unuttum diye çıkıştım bir daha bişi de demedi ama o zaman da ben o lafı eniştenin yanında edeyim diye mi etti bilmiyorum çünkü kızkardeşi evlenmeden önce kocası sevgilisiykn ne giydiğine karışırmış benimki de ben abisiyim karışmıyorum ne oluyor sana dermiş zaten evlendiğimizden beri hiç birşeye karışmaz hatta bir kere almak istediğim bikiniyi ben açık bulmuştum o da aman al herkes denizde bikini giyiyor millet üstsüz geziyor ne olacak demişti

beni istemeye gelmeden önce annesi bir bluz almış bana yaka kısmında tül ve onun üzerinde de boncuk işlemesi var sütyen çizgisine kadar geliyor benimki de bakmış ama bu transparan demiş diye annesi bana fellik fellik şal arıyordu zaten kolsuzdu da bluz ben de kadını sıkıştırdım niye arıyorsunuz zahmet etmeyin gerek yok zaten yeterince zahmet etmişsizni dedim kadın bana bunu anlattı ben de kusura bakmayın ama sizin oğlunuz nişanlansak da evlensek de benim ne giydiğime karışamaz ben kimseyi karıştırmam dedim o olay da öyle kaldı

şimdi düşündüm de karışma niyeti vardı da ben karıştırmayınca mı sustu yoksa annesi mi yanlış anladı bilmiyorum. gerçi ben hep derim ben karıştırmam kendime ona göre adamla çıkar ve evlenirim diye. ama niyeti vardı da olmadıysa bile en güzel örnek işte baştan önünü kesmek gerek evlenmeden önce karışırsa evlendikten sonra da karışır yok sonradan karışmaya kalkarsa da böyle gördün beğendin ne karışıyorsun deme hakkınız olur ama bile isteye evlendiyseniz gene orta yolu bulmaya çalışın eyvallah ama çok da şikayet etmeye hakkınız yok bence

Back
X