• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giysilerime karışıyor :((

mahrem göğüs ve diz kapağı arasıdır bu islam dininde böyle kimse bunu değiştiremez herkesin düşüncesi farklıdır ama bu kesin bisey isteyen açabilir yeri gelince bende açıyorum . bikini giyiyorum ama bu yaptığım çok yanlış biliyorum.

Peki şöyle konuyu bitirelim o zaman. Açığa da kapalıya da saygımız var. Herkesin kendi tercihi. Herkes kendine yakışanı yapmakta özgür.

ben hiç kadın görmemişler demek istemedim . ama gerçekten erkekler kadınlardan daha hassas daha çok etkileniyolar ben bu yüzden giyimime hareketlerime dikkat ediyorum

Al işte:47: Kadın görmemişler sankim :64:

cidden görmemişler :86:
5 yıldızlı otelde calısırken artiz gibi giyinirdim. şıkır şıkır. bende bi afralar bi tafralar.
hergün ayakkabı değişir,kıyafet değişir.

Emme şimdi imalat yapan bi atölyede calısıyorum :37: cogunun değil %99'unun eşi kapalı.
bulundukları cevre kapalı, ben garip geliyorum onlara.
bırakın miniyi hafif bi bakım yapsam bile fark ediliyor.
zaten önce ki sayfada da yazdım birlikte olduğum kişi istemiyor.
bende uzun kollo gömlekler ve kotla idare ediyorum. tabi şimdilik.
ilerde ne olur bilmem.
gene ofis ortamına dönersem böyle giyinmem , giyinirsem ilişkim biter ..
anam anam anam :37:

cidden görmemişler :86:
5 yıldızlı otelde calısırken artiz gibi giyinirdim. şıkır şıkır. bende bi afralar bi tafralar.
hergün ayakkabı değişir,kıyafet değişir.

Emme şimdi imalat yapan bi atölyede calısıyorum :37: cogunun değil %99'unun eşi kapalı.
bulundukları cevre kapalı, ben garip geliyorum onlara.
bırakın miniyi hafif bi bakım yapsam bile fark ediliyor.
zaten önce ki sayfada da yazdım birlikte olduğum kişi istemiyor.
bende uzun kollo gömlekler ve kotla idare ediyorum. tabi şimdilik.
ilerde ne olur bilmem.
gene ofis ortamına dönersem böyle giyinmem , giyinirsem ilişkim biter ..
anam anam anam :37:
Ahahah dedik ya çevreyle ilgili bi durum:1:
ben hiç kadın görmemişler demek istemedim . ama gerçekten erkekler kadınlardan daha hassas daha çok etkileniyolar ben bu yüzden giyimime hareketlerime dikkat ediyorum
Tamam siz ediyorsunuz biz de ediyoruz. Konyu kapasanız artık. Biz size hiç kadın görmemişler dediniz demedik ki? Hala neyi tartışıyoruz?

neyse kizlar ben yavas yavas gideyim evimin isini yapayim. Sonra esim gelip, "burda mini etekten bahs ediyorsun ama evde saldur suldur esofmanla geziyorsun, git cabuk üstüne mini giyinde öyle gel" demesin bana.:60:

Amaaan...

Yani hangi ülkede yaşıyoruzda herkes onun bunun giyimine laf söylüyor.

Valla bu sıcakta pantolonla dolaşacak değilim. Heralde yani şort giyeceğim...

Şortumuda giyiyorum, elbisemide giyiyorum, bikinimi giyip havuzumada iniyorum...

Kabak çiçeği gibi olmadık yerlerde garip bir şekilde açılmadıktan sonra kısa giymek, şort giymek,mini etek giymek bu ülkede neden garip olsun ki...

Konular ne saçma yerlere geliyor, din-tesettür konusuna bile gelmiş...

eşlerini sakınan erkekler iyidir takmayın.sizi sakınmaya çalışıyor adam.kontrol ben de olsun gibi düşüncelerde değildir yani.siz dikkat ederseniz müdahale etmez zaten.bende 5senelik ilişkım sonunda evlendim ve şuan 7aydır evliyim.ben hayatımda eşimin üzerine kıskanç erkek tanımam derim.çok kapatmaya çalıştı neler dedi ama ben oralı olamadım.güzel bişe ama yapamadım ne bilim.nasip..yalnız eşimle sevgili olduğumuz zamanlarda beni kısıtlamaya başladıktan sonra farketttim ki kot,üzerine tişört bile giysem erkeklerin hatta koskocaman adamların gözlerini üzerime çektiğimi bunu gerçekten o bana bazı şeyleri neden istemediğini söledikten sonra farkettim.yanlarından gecen kadınların,kızların kalçalarına süzülen o iğrenç bakışlar.durum çok kötü arkadaşlar..zaten zamanla siz kendiniz de durumdan rahatsız olup çekidüzen verıosunuz halinize.ben oldukça açık gıyınen bırıydım ve çok sakındığım sölenemes ama kotun üzerine ceketsız çıkmam kalçalarımın üzerini örten bişi olmalı eşim de müsade etmes zamanla sizde rahatsız oluosunuz zaten.bazı şeylere şahit olduktan sonra.neden yararlansın iki gereksiz sapık gözler benim vücudumdan öle değil mı ama neden gözler oramda buramda olsun ben böle düşünuorum.bazen nefsin istiyo açık giyinmeyi de seven biriyim ama bunu köreltmeyi başarıyorum işte böle böle.ne etekler almıştık hem de birlikte dedim soradan giydirmeslik yapmasın dıe al tmm dediği eteklerime şimdi kestirme bana onları dio giydiğimde bacaklarımın meydanda olması onları bakılması adamıı haklı olarak rahatsız etmiş..kapanma da kapanamıorum çok kızıorum bazen dıorum bi başörtüm eksik başörtüsünü evde unutmuş kızlar gibi oluoruz bazen ama napçan..

Amaaan...

Yani hangi ülkede yaşıyoruzda herkes onun bunun giyimine laf söylüyor.

Valla bu sıcakta pantolonla dolaşacak değilim. Heralde yani şort giyeceğim...

Şortumuda giyiyorum, elbisemide giyiyorum, bikinimi giyip havuzumada iniyorum...

Kabak çiçeği gibi olmadık yerlerde garip bir şekilde açılmadıktan sonra kısa giymek, şort giymek,mini etek giymek bu ülkede neden garip olsun ki...

Konular ne saçma yerlere geliyor, din-tesettür konusuna bile gelmiş...

kesinlikle katılıyorum... karşısındakini teşir edicek hareketlerde bulunmadıktan sonra giyimin ne önemi varki. kapalı olan insanda bir bakışıyla erkekleri cezbedebilir. bu arada bakımlı olmak güzel giyinmek istediğini özgürce giymek kadar güzel birşey yok bir bayan için..

ben bu konuyu az daha okursam , gaza gelicem, yarın raftaki şortu indirip giyip gidicem.
kavga edicez :59:
of minik of sen bu hallere düşcek hatunmuydun :59:
gidiyom ben evime. duş alırkene nefessiz kalıp intihar edicem :59:

Konu sahibi arkadaşa fikir vermek ve destek olmak yerine,kendi fikirlerinizi birbirinize kabul ettirmeye çabalamanız takdire şayandı....İkinci yorumumu yazacaktım ki baktım konu nerelere gelmiş:43::43::43:

arkadaşlar eşim çok fazla giysilerime karışıyo kıskanmanın dışına taşmış durumda gri eşofman giymemi tayt giymemi istemiyor elbiselerimi onun onayı olmadan giyemiyorum zaten açık ve çok dar giyinen biri değilim çalıştığım için daha özenli giyinmek istiyorum ama kısıtladığı için çoğu kıyafetim dolapta askıda kaldı güzel giyinmemi istemiyor bu sıcaklarda kot pantolon giyiyorum kumaş pantolon beyaz pantolon yok hayatımda nasıl aşarım bu durumu bilemiyorum sizde böle şeyler yaşıyor musunuz? ben çok sıkıldım yeni evliyim 1 sene olmadı ama cici cici giyinemiyorum :((

etrafınızda ve onun ailesinde rahat giyinen örnek insanlar olmalı... yavaş yavaş alıştıra alıştıra bak o nasıl giyinmiş çok hoş olmuş falan de. alıştırmaya çalış. ve şunu da söyle. bir kadın her zaman bir kadın için giyinir süslenir. bizim rakiplerimiz erkekler değil, kendimizi beğendirmeye çalıştığımız kişiler hep kadınlardır. bu bir gerçek ve bu gerçeği ona kabul ettir örneklerle yavaş yavaş tartışmadan kavga etmeden zorlamadan. biraz sabır.

Konu sahibi arkadaşa fikir vermek ve destek olmak yerine,kendi fikirlerinizi birbirinize kabul ettirmeye çabalamanız takdire şayandı....İkinci yorumumu yazacaktım ki baktım konu nerelere gelmiş:43::43::43:

Birbirimize kabul ettirmeye çalışmadık, orta yolu bulmaya çalıştık. Ama haklısınız bunun yeri burası değildi, özür diliyorum.

:)) onun bana yaptığını bende ona yapıcam :D iyi taktik

bence hiçte iyi bir taktik değil.en azından ben eşimle inatlaşark asla böyle bir şey yaptıramam iş iyice içinden çıkılmaz hal alır.
beyaz pantolon giy üzerine şık basenlerini hafif kapatıcak şekilde bluz giy belki zmanla fikri değişir ne zor bu erkekleri anlamak dimi :))

Birbirimize kabul ettirmeye çalışmadık, orta yolu bulmaya çalıştık. Ama haklısınız bunun yeri burası değildi, özür diliyorum.

Katılıyorum arkadaşıma bende özür dilerim ufak çapta dağıldı konu.

önceleri üzülmüştüm bu forumda dini içerikli msj neden çekmek yasak diye ama şimdi çok iyi anlıyorum...

çoğu konunun bu boyutlara gelmesi gerçekten düşündürücü ve üzücü...

biz bu dünyada kapalısı açığı türkü kürdü lazı çerkezi müslümanı gayrimüslümi hep beraber yaşıyoruz ve yaşamaya devam edicez...

amacımız ne kendi fikirlerimizi karşı tarafa kabul ettirmek olmalı nede karşı tarafı yargılamak...

rabbim bile bizi her konuda özgür bırakmış ama şöyle yapman daha doğru ve güzeldir demiş...

biz bildiğimizi paylaşırız karar karşı tarafın...

ama görüyorum ki bu gibi konular hep başka boyutlara çekiliyor...

umarım bizde birgün birbirimizi doğru anlamayı başarabiliriz....

eger siz esinizin bu kiyafet konusundaki kiskancligina ''erkektir, seviyor karisini ve kiskaniyor'' diye bosverip onun dediklerine uyarsaniz cok cekersiniz...
ben de ilk zamanlar hos gorurdum esimin kiyafet kiskancligina...
ama abartti...
her seye karismaya basladi...
zamanla alistirdim ben onu ama maalesef tatli dille alistiramadim...bana kiyafetim konusunda karistiginda hep sesimi yukselttim tersledim bagirdim her yolu denedim vazgecmesi icin...
simdi cok karismiyor...
ozellikle bu yaz cok degisti, kisa elbise bile giyiyorum cenesini acmiyor...sanirim kiyafetime karistigi zaman onu terslemelerimden bikti :27:
sessiz kalirsan bu durum asla degismez, disini gostereceksin mecburen :82:

mesela bir yemege ya da misafire falan gidecegimiz zaman hazirlanirdim...
sonra esim giydiklerime takardi tabi...
karisma, kiyafetime karisirsan hic bir yere gitmem derdim...hala konusmaya devam ederdi...ben de ya ustumu cikarir ya da aynen o kiyafetimle gidip salona oturur onun bu kiskancligindan biktigimi bunaldigimi ondan soguttugunu soylerdim...tv karsisinda elime kumandayi alir gitmiyorum ben bir yere kendin istedigin kiyafeti giy git derdim...
sonuc olarak ya -tamam ne giyersin giy kalk gidelim derdi ya da - tamam gitmeyelim o zaman derdi ve gitmezdik :51:
disini goster bacim, susma yoksa hep boyle kalir...

Back
X