Gizem

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
Eşim le boşandik bilen bilir Eşim boşandıktan sonra bana telefon açıp biriyle tanıştım kadın benden büyük ikide çocuğu var dedi adını söyledi kadının birde resmini yolladi
anlattığına göre aile okey salonunda akşam tanışmışlar (yani inanmadım )
Kadın bana facedn mesaj attı fotoğrafı yolla çok guzelmissin herkes öyle diyor diye
Bende kadına ben seni yeni öğrendim sen ne zamandan beri beni biliyordun yazdım 2 ay kadar önce neyse kadın beni engelledi
1 ay sonra eşimle küsduler eşim beni arayıp tehdit etti ... ya mesaj atmışsın senin yüzünden ayrıldık diye kardeşlerimi babamı da aradı ne dediysem inanmadılar

Asıl mesele kadın eşim in eşimin ailesinin hiçbir sosyal medya vs ekli değil aynı zamanda eşim ve ailesinden kimsede kadın da ekli değilmiş dün nişanlari olmuş ama tek kare paylasilmamis iki tarafta da eski eşim nişanlı diye yazmış kadın ilişkisi yok yazıyor
neden bir kadın bu kadar ilişkiyi gizler?
Arkadaşıma göre kadın daha bosanmadi yada eşimin hayatında böyle biri yok yada kadının korkuları var sizce neden bir kadin üstelik berkarda ilişkisini gizler ?
Eski eşimin resimlerini görebilmek için arkadaşı olmak gerekiyor ama kadın da böyle birsey de yok herkese acik yani en son hatta hayat bana yine gösterdi ki insanlar üzüntü sen başka sey değil yazmış dünde umutsuz olan hicbirseyden umudunu kesmez yazmış

Kadını veya eski eşimi takip etmiyorum kuzenlerim kardeşim takip ediyor

Özel istek :lütfen tüm yorumlarimi okumaya çalışın ve lütfen konuma direkt ilinti cevap yazın mesela bir kadın neden ilişkisini gizler diye sordum ama başka başka soru nun muhatabı olmayan cevaplar alıyorum

Son düzenleme:
Kocan şizofren olabilir mi? Kaldı ki boşandığın adamın hayatını neden bu kadar inceliyosun? Bu kadar şeylere rağmen neden yani?
Ben incelemeyi 2 ay önce bıraktım o dedi anlattı herşeyi bunları da eşimi takip eden kardeşim kuzenlerim anlatıyor
Yani ben kafamda bitirdim sadece anlayamıyorum

Bence öyle veya böyle nedenleri araştırıp durmayı bırak tatlım. Konularını az çok biliyorum yorum yaptımmı hiç bilmiyorum ama ne eşin nede ailesi normal değil ki onlardan normal insanlar gibi davranmasını bekliyorsun. Seninle bile insanca ayrılmayı başaramamış biri, başkasıyla insanca bi ilişki yaşayacak değil. O yüzden hiç merak bile etme onları, takip etmeyi bırak

Kocan şizofren olabilir mi? Kaldı ki boşandığın adamın hayatını neden bu kadar inceliyosun? Bu kadar şeylere rağmen neden yani?
Kadın gerçekten anlattığı kişi şizofren değil yani kadin yanindayken defalarca beni aradı (açmak zorunda kaldım çünkü zarar verebilir bana)

Yine beyin bükücü bi anlatım tarzı :bicak:

Bence ESKİ olmuş hiç birşeyin gizemini araştırmayın. Zaten bunu istiyor. Hayatınıza bakın.
Hayatımdan bir türlü çıkmıyor adam bana farkli hesaplardan yazmaya devam ediyordu 2 hafta önceye kadar kadın yanindayken beni arıyordu hatta 2 hafta önce aradı ağladı tek göreyim uzaktan diye gitmek zorunda kaldım uzaktan bakti ağladı seni seviyorum diye bağırdı

Hayatımdan bir türlü çıkmıyor adam bana farkli hesaplardan yazmaya devam ediyordu 2 hafta önceye kadar kadın yanindayken beni arıyordu hatta 2 hafta önce aradı ağladı tek goreeyim uzaktan diye gitmek zorunda kaldım uzaktan bakti ağladı seni seviyorum diye bağırdı
Arabesk arabesk yükselmeler en sevmediğim :işsiz:

Her yerden engelleyin. Haber getirenlerde dahil.

Arabesk arabesk yükselmeler en sevmediğim :işsiz:

Her yerden engelleyin. Haber getirenlerde dahil.
Hepsini engelledim bu seferde eve gelince konu açıyorlar
Adam baksan çok mutlu hatta kurtuldum falan diyormuş beni aradığında inandiramiyorum kimseyi
Evet 2 hafta önce kadınla barisinca aramayı bıraktı hattını ve değiştirdi şükür
Kadın 9 yaş büyük evi ve 3000 tl maaşı var kadın bana haziran temmuza kadar bekleyip evlenecez eşyaları da ben alacağım dedi (çok güzel sayılmaz ama çok bakımlı hiç yıpratmaya bir kadın )

Hepsini engelledim bu seferde eve gelince konu açıyorlar
Adam baksan çok mutlu hatta kurtuldum falan diyormuş beni aradığında inandiramiyorum kimseyi
Evet 2 hafta önce kadınla barisinca aramayı bıraktı hattını ve değiştirdi şükür
Kadın 9 yaş büyük evi ve 3000 tl maaşı var kadın bana haziran temmuza kadar bekleyip evlenecez eşyaları da ben alacağım dedi (çok güzel sayılmaz ama çok bakımlı hiç yıpratmaya bir kadın )
Kadını neden dinlediniz ki? Görüşmeyin konuşmayın kimseyle.

Back
X