gizli cekilem sms ler...

cokuzgun

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
12
0
6
Ankara
merhaba
Avukat arkadaslardan yardim bekliyorum..
Esim bir baskasiyla gizli gizli mesajlasmis ve ben bu mesajladmalari bir sekilde ogrendim. Esim mesajlasmalarin sadece arkadasca mesajlar oldugunu soyluyor. Ancak kuskularim ve esimin yalanlarinin oldugunu dusunuyorum..
Bu mesajlarin icerigini nasil ogrene bilirim.. Cep hatti esimin uzerindeydi ancak kendi uzerime aldim. Hat simdi benim uzerimde... Bu mesajlari ve telefon gorusmelerini nasil ogrene bilirim. Esimi seviyorum ancak beni aldatmissa birlikte olmammizin bir sebebi yok. ? Bosanma davasi acarsam .sanirim ogrene bilirim ancak bu sekilde ogrenmek istrmiyorum esim dogru soyluyorsa pisman olacagim. Bunlari ogren memin baska bir yolunu gostere bilirmisiniz.

Yardimci olacak avukat arkadaslara simdiden tesekkurler...

Bir ailenin gelecegi icin cok onemli...

Son düzenleme:
polis bir tanıdığın varsa öğrenebiliyosun diye biliyorum fakat numara elindeyse karşı tarafla konuşmayı denemez misin:/

hangi hatsa onun bayiine git mesaj dökümanını çıkartırabiliyorsun yanlış bilmiyorsam. birde internetten bakabiliyorsun mesela vodafone sitesine gir numarayı yazıyorsun ancak şifreyi eşinin telefonuna yolluyorlar o şifreyle girip kiminle ne kadar görüşmüş hangi numaraya mesaj atmış gözüküyor ancak içerik gözükmüyor

o dediğinizi yaptım. sadece sms geçme sayısını ve tarihleri veriyor. İçerik göstermiyor . benim için önemli olan içerikler içeriklere nasıl ulasa bilirim...Benim için cok ama cok önemli içerikler...

birde polis tanıdık nasıl oluyor .. nasıl yardımcı olabilirsiniz.

Bizim tanıdığın sevgilisi turkcell bayiisinde çalışıyodu valla kızın erkek arkadaşlarına attığı mesajları tek tek çıkıyodu. Bu demek oluyo ki bayiiye gitseniz bakabiliyor:26:

Bizim tanıdığın sevgilisi turkcell bayiisinde çalışıyodu valla kızın erkek arkadaşlarına attığı mesajları tek tek çıkıyodu. Bu demek oluyo ki bayiiye gitseniz bakabiliyor:26:

böyle bişi varmıyaa :44: hiç dogru bişey degil aslında , ama eskiden bende araştrmştm neden bulamamışm ögrenememişim

böyle bişi varmıyaa :44: hiç dogru bişey degil aslında , ama eskiden bende araştrmştm neden bulamamışm ögrenememişim

Tabii ki değil elimin altında nasılsa bilgiler deyip bakıyodu sonra tartışıyolardı
Bence bayiiye gidip çok önemli falan denilse yardımcı olurlar hat zaten kendi üstünde olduğundan sıkıntı da olmaz ki:44:

ama tabi oda var hat bnm üstüme degildi kii..gerçi onuda helleder kendi üstüme alırdım rahatada eredim.

neyseki konu sahibide amaçına ulaşıcak sanırım.umarımmm msjlara ulaşırda düşündügü giibi bişi de cıkmaz rahatlar oda

Sms içeriklerini öğrenebilmeniz mümkün değildir. Söz konusu içerikler ilgili operatörlerde değil, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Başkanlığı tarafından saklanmaktadır. Boşanma davalarında bile sms içerikleri istenememekte, yalnızca ceza davalarında savcı talimatıyla içeriklere ulaşılabilmektedir.

nasıl yani hic bir sekilde ogrenemiyecek miyim bunları ... boşanma davasında nasıl delillendirecegim beni aldadıp aldatmadığını ...

içim içimi yiyor. yardımcı olabilirmisiniz....
ankarada bir avukat tavsiyesi vere bilecek olan var mı???

lütfen yardımcı olabilecek kimse yok mu?

olay 4-5 ay once oldu .. esim sadece arkadaşlık diyor ama aklımdan da bir turlu çıkmıyor. acaba ben sikayetci olsam yani aranan ve gorusulen cep numarası belli . savcılığa gidip yalan bir ihbarda bulunsam acaba savcılık bana sms kayıtlarını verir mi ... Sonra bana yanlış sikayatten ceza gelir mi?.
Aklıma kotu kotu seyler geliyor.. lütfen yardımcı olun ....

Savcılık sizin talebinizle bağlı değildir, şikayetin ciddiyetine, sizin ifadenize bağlı olarak sms kayıtlarını istetmesi savcılık takdirindedir. Kaldı ki bunun sonucunda İftira ve suç uydurma suçlarından yargılanmanız olasıdır. Aynı şekilde karşı tarafın da dava açma hakkı vardır. Kesinlikle böyle bir yolu denememenizi tavsiye ediyorum.

Ozel mesajiniz icin tesekkurler. Ben size ozel mesaj gonderemiyirum, ( mesaj sayim yeterli degil mis) sizden ricam bana ozel den size nasil ulasa cagimi yaxa bilir misiniz.
Mesajiniz da aldatma olup olmadigini badka yollardan aramami saglik vermissuniz. Ancak mrsaj icerikleri ni ogren meden bunu nasil yapacagimi bil miyorum yaklasik 3 ay hergun 30-40 mesaj var bu na karsilik tek mesaji bilmiyorum. Yalniz mesaj degil telefon gorusmeleride var. Bunlari ogrenmeden akdstma olup olmsdigini baska turlu nasil ogrene bilirim. Ksfayi yemek uzereyim.
Bosanma davasinda da hskim tarafindan icerikler istenemez mi? bosanma davasinda da ogrenemez miyim esim sadece arkadaslik diyor.. Aklimi kaciraagim. Lutfen yarfim edin. Nasil ogrene bilirim mesaj iceriklerini ve telefon gorusme iceriklerini....

bence sağlıklı düşünemiyorsun eğer şüpheleniyorsan eşine sor ki sormuşsun arkadaşca demiş güvenmiyorsan boşa gitsin istemediğin şeyleri gördüğünde daha mı mutlu olacaksın anlamadım

sadece gerçeği öğrenmek istiyorum. gerçek beni üzebilir... ama su anda hep bir soru işereti var...
ya doğru söylemiyor sa diye....????

pek adil değil ama şunu yapabilirsin;
eşin uyurken ya da yokken onun telefonundan msj at o kişiye mesela aşkım nasılsın falan de, gelen cvp ne olacak ?

Mesajların içeriğini öğrenemezsiniz.Mesajların içeriği sadece adli bir olay söz konusu olduğunda savcının talebiyle öğrenilir. Üzgünüm şu an hiçbir yol yok.Size hiç kimse bu bilgileri veremez çünkü içerikler BİT'te tutulur.Buna da hiç bir bayiinin,müşteri temsilcisinin vs. ulaşması mümkün değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…