- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- 103
- Konu Sahibi Delifissek
-
Ya sanırım düğün olmaması da sıkıntıozaman sadace coçuk sıkıntı bu durumda.ee nikahlı olup aynı şehirde olmak ve çocuk yapmak normal.özellikle babanın bilmesi lazım ateş barut meselesini geçtim koskoca resmi cüzdan var.kardeş kardeş duramazdınız yani
Evlenip niye sakladınız onu anlamadım?Evlenmissin cocugun olmuş.Yalandan nikah yapacağına inanmamışlardır bence.Evlendiğimden annemin babamın haberi var. Ama oda şöyle yani tanıyorlardı zaten biliyorlardı yalan söyleyerek evlilik için izin aldım tayin yüzünden nikah yapmamız lazım dedim Ama çocuktan yok, korkuyorum karşılarına geçip ben evlendim üstüne bebeğim oldu diyemem ana haberlere konu olabiliriz.
var var benim tanıdığım böyle biri anne babası ayrı.koydum çayıra misali.oda hamileydi.yaz okulu ayağına tura çıkmışlardı.Ya hu benim ailemde tanıyordu eşimi. 2 ailede nasıl gelmez evinize bunca zaman?
var var benim tanıdığım böyle biri anne babası ayrı.koydum çayıra misali.oda hamileydi.yaz okulu ayağına tura çıkmışlardı.
benim tanıdıkta nikah yoktu sorryNasıl yani
Bebeğim 4 aylık ben 7-8 aylık evliyim ailemle hiç küsmedim 1,5 yıldır konuşmuyorum demedim. Kafama taktığım ikiside ama asıl sorunum eşimin davranışları, işte sorunda tam bu çekmek istemiyorum ama henüz kendi ayaklarım üzerinde duramıyorum üniversite okuyorum 3.sınıfımAnlayamıyorum, tüm yorumları okudum ama anlayamadım.
Şimdi siz anne ve babanızın bilgisi dahilinde nikah yaptınız değil mi?
Nikah yapma kararını hamile olduğunuz için verdiniz değil mi?
Bebek 4 aylık, siz ne kadarlık evlisiniz?
Ailenizle 1.5 yıldır konuşmuyorsunuz ama evli olduğunuzu biliyorlar.
E şimdi siz kafanıza ailenize bebeği nasıl açıklayacağınızı mı düşünüyorsunuz yoksa eşim kötü davranıyor ne yapacağım konusunu mu kafanıza taktınız?
Ayrıca adam madem kötü bırakın gidin, bunu neden çekiyorsunuz ki?
Okul bitecekse bitsin gidin ailenizin yanına yeni bir hayat kurun dayanamayacaksanız.
Evet ama yaklaşık 8-9 aydır evliyim ama benim bebeğim 4 aylık
Süpriz evlilik süpriz torun ne ka hoş
Evet ama ben 7-8 aydır evliyim bebeğim 4 aylıkozaman sadace coçuk sıkıntı bu durumda.ee nikahlı olup aynı şehirde olmak ve çocuk yapmak normal.özellikle babanın bilmesi lazım ateş barut meselesini geçtim koskoca resmi cüzdan var.kardeş kardeş duramazdınız yani
ben seni tanıyorum galiba ya.ciddiyim.kötü oldum bak
ben seni tanıyorum galiba ya.ciddiyim.kötü oldum bak
memlekete 1 saat uzaklıktamı okuyorsun.yaz okulunu aldığın okulda normal üniversitene birbuçuk saatlik uzaklıktamıNasıl yani
erken dogdu dersin. takma fazla- sorun edilecek bir konu degil. ara anneni söyle durumu. gazeteye cikarmis, vs. vallah senin ailen bana hic o izlenimi vermedi. benim uni okuyan cocugum ebesinin köyünde tekbasina yasiyacak, bilmedigim adama nikah kiyacak ve ben yüzünü 1 sene görmicem.... SONRADA evlendi cocuk yapdi diye öldürücem öylemi...?
itinayla beyin yaklır ve bükülür az kaldınikahta 6-7aylık değil miydi, benim de beynim yandı
Ben orada otomatik düzeltmenin gazabına uğramışım konuşuyorsunuz, görüşmüyorsunuz yazacaktım saçma bi durum olmuş. E siz ailenizden maddi yardım alıyor musunuz yoksa sadece eşinizin parasıyla mı geçiniyorsunuz? Eşinizle konuşmayı denediniz mi? Değişmiyorsa nereye kadar dayanacaksınız?Bebeğim 4 aylık ben 7-8 aylık evliyim ailemle hiç küsmedim 1,5 yıldır konuşmuyorum demedim. Kafama taktığım ikiside ama asıl sorunum eşimin davranışları, işte sorunda tam bu çekmek istemiyorum ama henüz kendi ayaklarım üzerinde duramıyorum üniversite okuyorum 3.sınıfım
Evet düğün yok, evlilik 7-8 aydır var ama bebek 4 aylık. Anlatamıyorum derdimiYa sanırım düğün olmaması da sıkıntı
Yok ailemden maddi anlamda destek almıyorum şuan okuduğum için devletten aldığım burs var ve eşimin parası varBen orada otomatik düzeltmenin gazabına uğramışım konuşuyorsunuz, görüşmüyorsunuz yazacaktım saçma bi durum olmuş. E siz ailenizden maddi yardım alıyor musunuz yoksa sadece eşinizin parasıyla mı geçiniyorsunuz? Eşinizle konuşmayı denediniz mi? Değişmiyorsa nereye kadar dayanacaksınız?
Evet ama ben 7-8 aydır evliyim bebeğim 4 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?