Gizli çocuk

Ya sanırım düğün olmaması da sıkıntı

Evlenip niye sakladınız onu anlamadım?Evlenmissin cocugun olmuş.Yalandan nikah yapacağına inanmamışlardır bence.

Hamileligi nasil gecirdiniz de hic gelmediler ya orasi cok garip geldi.
En sorumsuz anne baba bile cocugunu 9 ay görmeden durur mu
Benimkilerde biraz sorumsuz da oradan biliyorum.
Annem kesin gelir göreyim bie diye o rahatligina rağmen.
Sizinkiler nasıl hic gelmediler
Bir de bebek oldugu gibi söyleseydin kim cekecek gizli saklı artik evlisin olan olmus zaten.

Bebeğim 4 aylık ben 7-8 aylık evliyim ailemle hiç küsmedim 1,5 yıldır konuşmuyorum demedim. Kafama taktığım ikiside ama asıl sorunum eşimin davranışları, işte sorunda tam bu çekmek istemiyorum ama henüz kendi ayaklarım üzerinde duramıyorum üniversite okuyorum 3.sınıfım

Evet ama yaklaşık 8-9 aydır evliyim ama benim bebeğim 4 aylık

erken dogdu dersin. takma fazla- sorun edilecek bir konu degil. ara anneni söyle durumu. gazeteye cikarmis, vs. vallah senin ailen bana hic o izlenimi vermedi. benim uni okuyan cocugum ebesinin köyünde tekbasina yasiyacak, bilmedigim adama nikah kiyacak ve ben yüzünü 1 sene görmicem.... SONRADA evlendi cocuk yapdi diye öldürücem öylemi...?

Evet ama ben 7-8 aydır evliyim bebeğim 4 aylık

Ben orada otomatik düzeltmenin gazabına uğramışım konuşuyorsunuz, görüşmüyorsunuz yazacaktım saçma bi durum olmuş. E siz ailenizden maddi yardım alıyor musunuz yoksa sadece eşinizin parasıyla mı geçiniyorsunuz? Eşinizle konuşmayı denediniz mi? Değişmiyorsa nereye kadar dayanacaksınız?

Yok ailemden maddi anlamda destek almıyorum şuan okuduğum için devletten aldığım burs var ve eşimin parası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…