- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Melisagun08
Siz yapıcı olduğunuzu sanıyorsunuz yani. Tam tersine bozuyorsunuz şu anda. Kadın dayak yemiş diyoruz, hala daha anne baba onayı önemli diyorsunuz.aynen öle gaz vermeyin insanlara yapıcı olun kendi yapamadığınız burda insanlara yaptırmaya kalkmayın.niye 30 yaşından sonra mükemmelmi oluyor insanlar nasıl bir mantıkdır bu 70 yaşında dolandırlıyor insanlar.bilge insanlara soruyolarda ne bilirsin diye haddimi bilirim diyor.insna her yaşta akıl danışmalı.
Adam esrarkeş olur, karı kızla para ezer, kumar oynar, para tutmayı bilmez, her haltı katar karıştırır, eyvallah deriz de. Ortada sebep bile yok istememeleri için.
Olay ne, falanca köyden filanca mezhepten.
Safi bir yobazlık yani.
İnsanlar 30 yaşından sonra mükemmel olmuyor ama artık yetişkin oluyorlar, üstelik de 18 yaşından itibaren.
Kanunen kimsenin karışmaya hakkı yok.
Akıl danışırım ve fakat hayat benimdir. Günahı da benim, sevabı da benim. Kendi istediğim adamı bırakıp anamın babamın gösterdiği adamla evlenince ben mutsuz olacağım, anam babam değil. O ev bana zindan olacak, onlara değil.
Karar da benimdir, o yüzden.
Anam babam çok beğeniyorlarsa kendi onay verdikleri adamla kendileri evlenebilirler. Kendi evleneceğim adamı ben kendim seçerim. O kadar aklım da var, yeterliliğim de var.
Son düzenleme: