Kızlar nişalıyım ve nişanlım askerde dağıtım iznindeyken birlikte olduk ve hamile kaldım kendisi ve ailem dahil kimsenin haberi yok memurum ve ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum nişanlımın bu tür durumda ailelerin ters yaklaşacağından dolayı hamileliğimi sonlandırmasından korkuyorum bugün öğrendim bebeğimiz erkek olacak ve ben doğurmak istiyorum bana yardım edin nasıl saklayabilirim düğünümüz 2017 eylül ayında ve doğum haziranda olacak sizlerden fikirlerinizi bekliyorum
Cinsiyetini öğrendiğinize göre zaten aldırma söz konusu olmaz yasal sınır geçilmiş. Nişanlınızla konusup düğünü erkene alın. Bir nikah bitti gittiKızlar nişalıyım ve nişanlım askerde dağıtım iznindeyken birlikte olduk ve hamile kaldım kendisi ve ailem dahil kimsenin haberi yok memurum ve ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum nişanlımın bu tür durumda ailelerin ters yaklaşacağından dolayı hamileliğimi sonlandırmasından korkuyorum bugün öğrendim bebeğimiz erkek olacak ve ben doğurmak istiyorum bana yardım edin nasıl saklayabilirim düğünümüz 2017 eylül ayında ve doğum haziranda olacak sizlerden fikirlerinizi bekliyorum
12-13 haftalık bence bebegi..erkek bebekler daha erken öğreniliyor geneldeHaziranda doğum diyorsunuz cinsiyeti erkek diyorsunuz haziran a 7 ay var ilk iki ayda cinsiyetini nasıl öğrendiniz sorması ayıp ?
Hmm bilemiyorum12-13 haftalık bence bebegi..erkek bebekler daha erken öğreniliyor genelde
Yasal sınır zaten 10 hafta, çoktan geçmişsiniz ki cinsiyet tahmini yapılabilmiş. Ayrıca aranızda resmi nikah da var. Korkulacak bir şey göremedim ben. Ailelere açıklama kısmı sancılı geçer, ama herkes eninde sonunda alışacak buna.Bizim eş durumu ataması olsun diye nikah kıyıldı sadece düğün yapılacak o yüzden başka bir şehirde yaşadığım için saklayabilirim dedim bebeğim 2 bucuk aylık en son kontrolümde yüzde 90 erkek göründüğünü söyledi mişanlımada yasal süre geçtikten sonra söylemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?