- 30 Ekim 2013
- 20.595
- 57.199
- 798
Bu aranizda sorun olabilr ama yasal surenin gecmesini beklerken nisanlindan da olma sonra adam nasil saklarsin diye kavga gurultu ortada birakmaz ins.. Bilmek onunda hakki bi yanlis yapmissiniz zaten bunu devam ettrmeyn bari bnce cok buyuk vicdani bi sorumluluk nasil saklar ki insan berabr orta yol bulmalisinzBizim eş durumu ataması olsun diye nikah kıyıldı sadece düğün yapılacak o yüzden başka bir şehirde yaşadığım için saklayabilirim dedim bebeğim 2 bucuk aylık en son kontrolümde yüzde 90 erkek göründüğünü söyledi mişanlımada yasal süre geçtikten sonra söylemeyi düşünüyorum
Allah yardımcın olsun öncelikle mutlaka nişanlına şöyle ben olsam 2 .ay oldu hasta olamadım derim ve bir sinyal veririm sanki bilmiyormuş gibi... ardından da doktora gideceğim derim ve hamileymisim derim sevinçli bir haber gibi..Kızlar nişalıyım ve nişanlım askerde dağıtım iznindeyken birlikte olduk ve hamile kaldım kendisi ve ailem dahil kimsenin haberi yok memurum ve ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum nişanlımın bu tür durumda ailelerin ters yaklaşacağından dolayı hamileliğimi sonlandırmasından korkuyorum bugün öğrendim bebeğimiz erkek olacak ve ben doğurmak istiyorum bana yardım edin nasıl saklayabilirim düğünümüz 2017 eylül ayında ve doğum haziranda olacak sizlerden fikirlerinizi bekliyorum
Kendisi hala askerde ve nisanda askerliği bitecekoyüzden düğünün erken olma ihtimali yok bebekle ilgili sinyal verdim ama tamamen karşı ailesi mütevazi saygın bir aile ve böyle bir durumu kabul etmezler diyor bende bebeğime kıymak istemiyorum oyüzden saklıycam zaten doğumdan sonra yumurtalıklarımındaki rahatsızlıktan dolayı tedavi görücem ve bu tedaviden sonra tekrar bebeğim olmaya bilir zaten doktorda hastalığın teşhisini koyduğunda biran evvel anne olup doğum yapman gerekiyor tedavi başlamamız için demişti buyüzden düğünden sonrada bebeği evlat edindiğimizi söylemeyi düşünyorum bu bebek benim anne olmak için ilk ve son şansım tedavi göreceğimi bildikleri için bu duruma inanabilirler nişanlım bu durumu biliyor fakat hamileliği biraz geç söylemeyi düşünüyorum yani anne olmama engel birşey çıksın istemiyorum
Kendisi hala askerde ve nisanda askerliği bitecekoyüzden düğünün erken olma ihtimali yok bebekle ilgili sinyal verdim ama tamamen karşı ailesi mütevazi saygın bir aile ve böyle bir durumu kabul etmezler diyor bende bebeğime kıymak istemiyorum oyüzden saklıycam zaten doğumdan sonra yumurtalıklarımındaki rahatsızlıktan dolayı tedavi görücem ve bu tedaviden sonra tekrar bebeğim olmaya bilir zaten doktorda hastalığın teşhisini koyduğunda biran evvel anne olup doğum yapman gerekiyor tedavi başlamamız için demişti buyüzden düğünden sonrada bebeği evlat edindiğimizi söylemeyi düşünyorum bu bebek benim anne olmak için ilk ve son şansım tedavi göreceğimi bildikleri için bu duruma inanabilirler nişanlım bu durumu biliyor fakat hamileliği biraz geç söylemeyi düşünüyorum yani anne olmama engel birşey çıksın istemiyorum[/QUOTE
Evlat edinme prosedürü var yani evlenir evlenmez evlat edinmene kimse inanmaz özellikle eşinin tarafı mütevazi ise erken daha derler haklı olarak deneyin belki olur derler
Onu geç o sürede bu bebeğe kim bakacak yani düğün telasının olduğu son bir ayda bebekle olamayacaksın emanet edecek biri var mı aklımda deli sorular
Sadece sizin bebeğiniz değil onun da öğrenmesi gerekBizim eş durumu ataması olsun diye nikah kıyıldı sadece düğün yapılacak o yüzden başka bir şehirde yaşadığım için saklayabilirim dedim bebeğim 2 bucuk aylık en son kontrolümde yüzde 90 erkek göründüğünü söyledi mişanlımada yasal süre geçtikten sonra söylemeyi düşünüyorum
Valla çok afedersin ama nişanlın tutsaydı o zaman kendisini. Düğüne kadar sabretseydi madem ailesi mütevazı falan. Sen zaten kafanda kurmuşsun. Allah da yolunu açık etsin. Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Kendisi hala askerde ve nisanda askerliği bitecekoyüzden düğünün erken olma ihtimali yok bebekle ilgili sinyal verdim ama tamamen karşı ailesi mütevazi saygın bir aile ve böyle bir durumu kabul etmezler diyor bende bebeğime kıymak istemiyorum oyüzden saklıycam zaten doğumdan sonra yumurtalıklarımındaki rahatsızlıktan dolayı tedavi görücem ve bu tedaviden sonra tekrar bebeğim olmaya bilir zaten doktorda hastalığın teşhisini koyduğunda biran evvel anne olup doğum yapman gerekiyor tedavi başlamamız için demişti buyüzden düğünden sonrada bebeği evlat edindiğimizi söylemeyi düşünyorum bu bebek benim anne olmak için ilk ve son şansım tedavi göreceğimi bildikleri için bu duruma inanabilirler nişanlım bu durumu biliyor fakat hamileliği biraz geç söylemeyi düşünüyorum yani anne olmama engel birşey çıksın istemiyorum
Film yada dizi değil evet resmi nikah kıyıldı ama atama için şuan düğün olmadığı için nişanlım diyemiyorum. Size konuya inanıp inanmamanız için değil yardım almak için anlattım. İnanıp inanmamak size kalmışResmi nikah kıyılmış ama nişanlım diyor. Yok ailesi nezihmis falan. Hiç inandırıcı değil. Film ya da dizi anlatıyor arkadaş
Kendi tezatlığına bi bak Can'ım ya. Aile mütevazi sert asla bebeği istemez diyosun ikinizin çocuğunu düğünden önce diye. Aynı adamlara kendi bebeğini evlatlık diye kabul ettirmem diyosun. Bu ne perhiz?Film yada dizi değil evet resmi nikah kıyıldı ama atama için şuan düğün olmadığı için nişanlım diyemiyorum. Size konuya inanıp inanmamanız için değil yardım almak için anlattım. İnanıp inanmamak size kalmış
Düğün olmadığı için nişanlım diyemiyorum nedir ya ..Yardim almak için diyorsun da bizim ortak önerimiz belli düğünden bahsediyoruz, bebegi duyurmandan bahsediyoruz sen de yok onlar mütevazı aileler yok nişanlım askerde duyarsa olmaz...Nasil bir yardım arıyorsun acaba soyle de bilelim...Film yada dizi değil evet resmi nikah kıyıldı ama atama için şuan düğün olmadığı için nişanlım diyemiyorum. Size konuya inanıp inanmamanız için değil yardım almak için anlattım. İnanıp inanmamak size kalmış
Kızlar nişalıyım ve nişanlım askerde dağıtım iznindeyken birlikte olduk ve hamile kaldım kendisi ve ailem dahil kimsenin haberi yok memurum ve ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum nişanlımın bu tür durumda ailelerin ters yaklaşacağından dolayı hamileliğimi sonlandırmasından korkuyorum bugün öğrendim bebeğimiz erkek olacak ve ben doğurmak istiyorum bana yardım edin nasıl saklayabilirim düğünümüz 2017 eylül ayında ve doğum haziranda olacak sizlerden fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?