gizli gebelik

Yuhh cinsiyeti de belli olmuş alınmaz galiba artık hayır yapan adamdan niye saklıyorsun onu anlamadım ??

Bu aranizda sorun olabilr ama yasal surenin gecmesini beklerken nisanlindan da olma sonra adam nasil saklarsin diye kavga gurultu ortada birakmaz ins.. Bilmek onunda hakki bi yanlis yapmissiniz zaten bunu devam ettrmeyn bari bnce cok buyuk vicdani bi sorumluluk nasil saklar ki insan berabr orta yol bulmalisinz

Allah yardımcın olsun öncelikle mutlaka nişanlına şöyle ben olsam 2 .ay oldu hasta olamadım derim ve bir sinyal veririm sanki bilmiyormuş gibi... ardından da doktora gideceğim derim ve hamileymisim derim sevinçli bir haber gibi..

Zaten resmi olarak evlisin anneni babani kaynanani komşunu hiç ilgilendirmez biz ayrı yaşamak istemiyoruz deyin ve okutun bir kuran düğününüz olsun bitsin neden uzatasiniz ki

Herkes hata yapabilir ama bunun bedelini masum bir bebek ödememeli o senin hayat arkadaşın o bebeği mikserle mi yaptin sen onun da bebeği istemiyorum diyecek kadar vicdansız mi
Anneler babalar ilk önce sert tepkiler verebilir ama zamanla unutulur gider çevremizde örneği çok yani sende umutsuz olma bebeğini düşün senin sağlığın onun sağlığı demek bırak biraz da eşin düşünsün bu yük tek başına sana fazla . .

Kendisi hala askerde ve nisanda askerliği bitecekoyüzden düğünün erken olma ihtimali yok bebekle ilgili sinyal verdim ama tamamen karşı ailesi mütevazi saygın bir aile ve böyle bir durumu kabul etmezler diyor bende bebeğime kıymak istemiyorum oyüzden saklıycam zaten doğumdan sonra yumurtalıklarımındaki rahatsızlıktan dolayı tedavi görücem ve bu tedaviden sonra tekrar bebeğim olmaya bilir zaten doktorda hastalığın teşhisini koyduğunda biran evvel anne olup doğum yapman gerekiyor tedavi başlamamız için demişti buyüzden düğünden sonrada bebeği evlat edindiğimizi söylemeyi düşünyorum bu bebek benim anne olmak için ilk ve son şansım tedavi göreceğimi bildikleri için bu duruma inanabilirler nişanlım bu durumu biliyor fakat hamileliği biraz geç söylemeyi düşünüyorum yani anne olmama engel birşey çıksın istemiyorum

Peki bu süreçte ailen gelecek sen gideceksin karnını nasıl saklamayı planlıyorsun belki eşinin ailesi de seni öyle gorecek

Yaa sen zaten herşeyi planlamışın öyleyse burada bizlere neden danisiyorsun..Elbette bebeğini aldırma..Düğünü erken yapman gerektiği ortada başka alternatifin yok ne kadar iyimsersin öyle nişanlın da nişanlın ailesi de ailesi...Onlar mütevazı diye sen bebeğini gizle çok iyi.. .

Sadece sizin bebeğiniz değil onun da öğrenmesi gerek

Valla çok afedersin ama nişanlın tutsaydı o zaman kendisini. Düğüne kadar sabretseydi madem ailesi mütevazı falan. Sen zaten kafanda kurmuşsun. Allah da yolunu açık etsin. Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Resmi nikah kıyılmış ama nişanlım diyor. Yok ailesi nezihmis falan. Hiç inandırıcı değil. Film ya da dizi anlatıyor arkadaş
Film yada dizi değil evet resmi nikah kıyıldı ama atama için şuan düğün olmadığı için nişanlım diyemiyorum. Size konuya inanıp inanmamanız için değil yardım almak için anlattım. İnanıp inanmamak size kalmış

Kendi tezatlığına bi bak Can'ım ya. Aile mütevazi sert asla bebeği istemez diyosun ikinizin çocuğunu düğünden önce diye. Aynı adamlara kendi bebeğini evlatlık diye kabul ettirmem diyosun. Bu ne perhiz?

Düğün olmadığı için nişanlım diyemiyorum nedir ya ..Yardim almak için diyorsun da bizim ortak önerimiz belli düğünden bahsediyoruz, bebegi duyurmandan bahsediyoruz sen de yok onlar mütevazı aileler yok nişanlım askerde duyarsa olmaz...Nasil bir yardım arıyorsun acaba soyle de bilelim...
Resmi nikahlı kocan ve ailesini düşüneceğine bebeğini düşün...

Sonra günün birinde biri cikip bebegine sen evlatliksin derse napacaksin sizinkiler belki öz torunu olmadigini düsünerek soguk davranirsa üzülmezmisin? zaten dedigin gibi bi aileyse hic kabul etmezler evlatligi olan cocuga olur. nisanlina anlat cinsiyetide beli artik aldir demez herhalde birlikde mantikli bi cözüm arayin sonra itiraz eder falan cocuk benden degil diye napcan al süpriz dügün hediyenmi dicen

Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Cinsiyetini ogrendiyseniz kacinci haftadasiniz. 12 -16 arasında bir yerlerde olmanız lazim zaten gecmis artik. Önümüzdeki ay evlenin. Çocuk yapacak kadar yetiskinsen sahip çıkacak kadar yetişkin ol bir zahmet.

Aklima Kocaeli'nde ailesinden gizli bebek doğurup sonra bebeği evde yalnız bırakıp ailesinin yanına 10 gün bayram tatiline giden manyak kadın geldi. O da ailesinden ayrı yaşıyordu o da sevgilisinden hamile kalmıştı. Çocuğu gizlemeye çalışıyordu. Hem gizlediği bebek öldü hem de ömür boyu hapis yatacak. Hem de o çok korktuğu ailesi herşeyi öğrendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…