• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizli gizli yol almayı öğrenmem gerek

işte bende kendimi biliyorum çirkinleşeceğiz taş üstünde taş bırakmayacağım yılların birikimi var. 3 kızkardeşi 2 abisi var neden kimse onun yüzüne bakmıyor öyle başlayacağım.derin darbelerle.sonra diyorum ki marmelat iğrençleşme.herkesin anlaşamadığı akrabası vardır(benimde var;böylesi bel altı vurmak) kendi içimde çelişkideyim işte .
Aynı yerden çıktıkları bile yüzüne bakmıyor, herkes kötü bi senin kaynana iyi olamaz.

Üste çıkmak için namus falan saçmalamışlar ama alakası yok. Sizin sahip çıkmanıza kızmışlar, aileden biri olarak ciddiye alınırsınız, kızın umudu taze kalır diye korkmuşlar, çünkü görüldüğü üzere kızı terketmiş kaynınız. '' İnsan namusum dediğini kaderine terkeder mi, nasıl bir namus anlayışınız var, Allah korusun sizin namusunuzdan. '' diyememişsiniz zamanında, şimdi oturduğunuz yerden kuruluyorsunuz. Sorununuz sessizce gidememek değil, gerektiği yerde gereken tepkiyi verememek.
baktığınız yerden bakmaya çalışıyorum ama bazı tezleriniz boşa çıkıyor. kaynım terketmedi kız terketti.asıl desteği ondan bekleyip görmediği için. kızın umudu taze kalmadı zaten ben yemek götürdüğümde ayrıydı kaynım yaratığından.sonra kız çok değerlendi.bütün sülaleyi engelledi farklı farklı numaralardan arayıp gel konuşalım böyle kesip atma herkes hata yapar dediler.

benimse en çok tahammül edemediğim ikiyüzlü ve çiğ oluşları.ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün yok bu tip insanlarda. ya da siz ne düşünmek isterseniz öyle olsun

E kaynınız demiyor mu bunu biz şu tarihte/vakitte ayrıldık diye? Ne saçma. Ayrıldıklarında söylememiş, siz çorba götürünce mi ortaya çıkmış? Ay ağzım açık okuyorum yazdıklarınızı ne biçim insanlar bunlar 🤦🏻‍♀️
hayır o benim Allah katında kadınımdı siz ayırdınız aklına girdiniz bizimki bi küsüp barışmaktı diyor :halay: allah katında kadın nasıl oluyor bende onu düşündüm şimdi. soracağım bunu en kısa zamanda.

baktığınız yerden bakmaya çalışıyorum ama bazı tezleriniz boşa çıkıyor. kaynım terketmedi kız terketti.asıl desteği ondan bekleyip görmediği için. kızın umudu taze kalmadı zaten ben yemek götürdüğümde ayrıydı kaynım yaratığından.sonra kız çok değerlendi.bütün sülaleyi engelledi farklı farklı numaralardan arayıp gel konuşalım böyle kesip atma herkes hata yapar dediler.

benimse en çok tahammül edemediğim ikiyüzlü ve çiğ oluşları.ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün yok bu tip insanlarda. ya da siz ne düşünmek isterseniz öyle olsun
Kaynın terkedince kız mecbur terkedecek. Adamın ondan el çektiğini, ölüme terkettiğini anlamadı mı sanıyorsunuz? Baktı kız ölmüyor, gel barışalım demişler töbe töbe.

hayır o benim Allah katında kadınımdı siz ayırdınız aklına girdiniz bizimki bi küsüp barışmaktı diyor :halay: allah katında kadın nasıl oluyor bende onu düşündüm şimdi. soracağım bunu en kısa zamanda.
Olmuyor. 😂 Sanırım dini nikahtan bahsediyor. Kimsenin bilmediği nikah geçerli değil, bunu bi deyiver. 😂

Allahtan kız ayrılmış. Okudum rahatladım resmen
Kaynınız olacak adam gerçek yüzünü bu hastalık vesilesiyle göstermiş.
Kız ayrılmış bunlarda suçu size atmaya çalışıyorlar kısaca
Ne yapsanız anlamazlar. Zaten biliyorlar siz ne biçim insansınız kızın anası babası ölmüş arkalarından nasıl konuşmuşsun, kız yoğun bakımlarda yatmış sen gezmişsin laflarını duymamak için kendilerini temize çıkarıyorlar.
Ya kız bütün bunlara rağmen beraber olacaktı da siz engel oldunuza getirmeye çalışıyorlar.
Bence bu ailenin hemen alt katından taşının hem cahil hem merhametsiz hem kötü niyetliler
asla yargılamam yada ne bileyim sorgulamam ben iyiliğimi yaptım çekildim kenara ama tuhaf olan ne biliyor musunuz ? kız iki gün engelliyor üçüncü gün açıyor bunlarla muhattap oluyor.net bir tavır sergilemediği için bu sefer marmelat mı ara bozuyor diye düşündürüyor bence. zor günümde yanımda olmayan insanı ne yapayım diyebiliyorsan ortada sevgi saygı kalmamışsa neden muhattap oluyorsun tekrar.bence kızında karşısında talepkar ve çok istekli bir aile görmek hoşuna gidiyor. benimde hayatımdan çıkardığım arkadaşlarım oldu dönüp stalk bile yapmadım merakım onlardan değerlidir diye düşünürüm hep işte bilmiyorum arapsaçına döndü :)

eşim diyor vallahi diyor ama anlatamıyoruz duvar gibiler neden izin istemediniz bizden e dönüyor hep?
İzahat verdiğiniz için oluyor bunlar, bir cinnet herşeyi çözer. Size mi soracağım kime yemek götüreceğimi hadi ordan deyip bir patlayın kapanır konu. Sakin kaldığınız için böyle oluyor

asla yargılamam yada ne bileyim sorgulamam ben iyiliğimi yaptım çekildim kenara ama tuhaf olan ne biliyor musunuz ? kız iki gün engelliyor üçüncü gün açıyor bunlarla muhattap oluyor.net bir tavır sergilemediği için bu sefer marmelat mı ara bozuyor diye düşündürüyor bence. zor günümde yanımda olmayan insanı ne yapayım diyebiliyorsan ortada sevgi saygı kalmamışsa neden muhattap oluyorsun tekrar.bence kızında karşısında talepkar ve çok istekli bir aile görmek hoşuna gidiyor. benimde hayatımdan çıkardığım arkadaşlarım oldu dönüp stalk bile yapmadım merakım onlardan değerlidir diye düşünürüm hep işte bilmiyorum arapsaçına döndü :)
Kız yoklukta mı ne dkflfl

cuma akşamı kendilerine söyleyeceğini bildiğim insanların yanında;çok kötü şeyler yapacağım artık suç işlemeyi de göze aldım dedim.bi gün arabalarını ateşe vericem benden bilsinler;bi gün elektrik kablolarını kesicem benden bilsinler;bi gün canlarına kast edicem 5-10.000 verip birine üstlerine salıcam bunu da benden bilsinler dedim.

biliyorum ki aynı gece bu konu konuşuldu.

ve biliyor musunuz ne oldu :D

bütün haftasonu eşim ve oğluşumla çok keyifliydik;hiç telefonumuz çalmadı;asla gelmediler;kimse rahatsız etmedi;koca haftasonunu evde film izleyerek kurabiye pişirerek;ders yaparak akşamları da tiyatroya giderek değerlendirdik.

ben çözümü buldum galiba kızkardeşlerim :D

cuma akşamı kendilerine söyleyeceğini bildiğim insanların yanında;çok kötü şeyler yapacağım artık suç işlemeyi de göze aldım dedim.bi gün arabalarını ateşe vericem benden bilsinler;bi gün elektrik kablolarını kesicem benden bilsinler;bi gün canlarına kast edicem 5-10.000 verip birine üstlerine salıcam bunu da benden bilsinler dedim.

biliyorum ki aynı gece bu konu konuşuldu.

ve biliyor musunuz ne oldu :KK70:

bütün haftasonu eşim ve oğluşumla çok keyifliydik;hiç telefonumuz çalmadı;asla gelmediler;kimse rahatsız etmedi;koca haftasonunu evde film izleyerek kurabiye pişirerek;ders yaparak akşamları da tiyatroya giderek değerlendirdik.

ben çözümü buldum galiba kızkardeşlerim :KK70:
İyi yapmışsın. Güzellikten anlayacak gibi değiller.

artık suç işlemeyi bile göze aldım düşünün beni nasıl delirttiler.insan gurur duymaz mı biz yoksak gelinimiz var ne güzel sahip çıkmış demez mi? ve yemin ediyorum kızı dünya gözüyle bir kere görmedim yaptığım tek şey sana yemek getiriyorum diye bir sosyal medya aracılığıyla haber vermek.ve yemekleri hastanenin güvenliğine teslim etmek. ki niyetim bişeyleri bozmak olsa kendi ağzımla söylerdim kızı ben doldururdum hadi bunları anlat kayınvalideme diye.hep gizli kalsın istedim.kızda yalan dolana dayanamayıp söylemiş.bu arada kız benden 13 yaş büyük
Bence Kv ne iyi ki kız vicdansız oğlundan ayrıldı demelisin
İyi ki !!

şöyle ; bir mevlitte bir araya geldiklerinden bütün ailesi covid geçiriyor.anne baba ölüyor kız yoğun bakımdayken.abisi ablası elbette var ama çıkamıyorlar karantinadan.bana düşmezdi olabilir ben insanlık gereği kendim sorumluluk almak istedim azılı düşmanım olsa yine yapardım.aksine bu konu olduktan sonra kız çok değerlendi.sana ölüyoruz bitiyoruz nolur oğlumuzu affetler başladı.kızda istemedi.yani aslında onlar masum insanlardı herşeyi ben bozmuş oldum.evlenmelerine engel oldum yemek yapıp götürerek.kötü gelin iş başında
Ha bi de lütfen Kv ne de ki ; eğer başka bir kızla birlikte olursa o kıza da eski sevgilisine yaptıklarını anlatacam de ,
Kimsenin evladı yansın istemem de

hepinize ayrı ayrı derdimi kendi derdiniz gibi sahiplendiğiniz ve çözüm çabası içinde olduğunuz için çok teşekkür ederim. her birinizden ayrı bir fikir almak iç huzurumu tekrar kendine getirdi. iyi ki varsınız kız kardeşlerim. yorumlarınızla doyuma ulaştım ben;hemfikir olduğumuz gibi yanıyoruz deseler;elimdeki bir bardak suyu içip gezmeye gideceğim...ponçik kalplerinizden öperim :anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK52:
Ben de benim kayın aileye karşı aynı duyguları besliyorum
Kolay gelmedik biz bu hale 🤯

9edbb431c36a3ee348ee1501750a5ec918f1ff26.gif

tam bir ''o neydi gı? '' :KK57:

Back
X