Merhaba arkadaşlarım
benim baş edemediğim bir sorunum var ve akıl fikir almak istiyorum sizlerden
aylaaar önce kaynım(bekar) bir kızla görüşüyordu kız covid oldu yoğun bakımdayken anne-babasını(covid yüzünden)kaybetti.biz bunu kaynımdan öğrendik kendiside köye gideceğini söylerken ööyle laf arasında söyledi çok normalmiş gibi.eşim dedi ki ''saçmalama o kız yoğun bakımda yatıyor sen nasıl gezmeye gideceksin''.kaynımın cevabı ; anası babası ölmüş kendi de ölsün bu saatten sonra neden yaşasın ki .
Benim hamileliğimin ilk günleriydi ve aşırı duygusaldım.bu olay; o kızın çaresizliği beni çok derinden etkiledi(bütün ailesi covid geçirdi kimse yanına gidemiyordu;bir çorba rica ettiği arkadaşları da gelemeyiz getiremeyiz bize de bulaşırsa diyip reddetmişler kaynım dahil..) neyse eşimde dedi ki madem bu kadar üzüldün biz üzerimize düşeni yapalım yemek götürelim kapıdan güvenliğe bırakalım.ve yaptık biz bunu tamamen insan olduğumuz için asla başka bir amaç gütmedik.
bir gün kız benim kayınvalidemle konuşuyor.kayınvalidemde(istanbulda olmasına rağmen) kızım ben orda olsam sana bakardım gül gibi diyip yalan söylüyor.kızda dayanamayıp gerek yok gelinin bana sürekli yemek getiriyor diye söylemiş bulunuyor.işte kıyamet tam olarak burada kopuyor
nasıl onlardan izin almamışız nasıl sormamışız neden gizli iş çevirmişiz o kız namuslarıymış??? bunların hepsi 2 kap yemek götürdüğüm için oluyor.
işler bugüne kadar kavga hır gür ile geldi ve ben artık kendi düşüncelerimden çok korkuyorum.gecenin bir yarısı arabalarını elimde anahtarla boydan boya çizmek istiyorum.evlerine zarar vermek istiyorum.bana yaşattıkları herşeyin hesabını sormak istiyorum.ve asla gizli iş çeviremiyorum yaptığım yapacağım herşey dilimde.bunu bunu yapıcam haberiniz olsun diyorum.
ufak tefek cinayetlerdeki merve aksak gibi sinsi ilerlemek ve zafere gitmek istiyorum bunun bi yolu olmalı
içimi dökmek çok iyi geldi iyi ki varsınız