• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizli gizli yol almayı öğrenmem gerek

konuyu okuyunca ıcımden gecen ne bıcım bır aıleye gelın gıttıgınız oldu kaynınız ayrı kayınvalıdenız ayrı ıkısı bırbırınden berbat o kadar berbatlar kı hangısının daha berbat olduguna karar veremedım
bence sız o kayın ve kayınvalıdeye mesafe koyun
gereksızler ya

kaçak dövüşüyorlar benimle yüzyüze gelmiyorlar da eşe dosta akrabaya anlatıyorlar sinsilik yaptı oğlumuzu ayırdı diye.ayrıca hasta olan kızda onunla ilgisi yok ben zor günümüde yanımda olmayan adamı ne yapayım desede hayır bana odaklanmışlar. ben yemek götürmeseydim kendi içten pazarlıkçı durumları ortaya çıkmayacaktı kız hepsini memleketlerinde ve haberleri yok sanacaktı.
e bır gunah kecısı lazımdı tabı ... sızı o yuzden sucluyorlar
bosverın ınsanlara ne dedıklerının hıc onemı yok ınanın herkes neyın ne oldugunu az cok bılıyor kısılerın kendılerınden hıc canınızı sıkmayın sız ınsan olarak ustunuze dusenı yapmıssınız ıyıkı varsınız allah colugunuzdan cocugunuzdan yuzunuzu guldursun ınsallah

Yanlış anlamayın ancak bu yazdıklarınızdan kayınvalidenizin çok basit bir insan olduğunu düşündüm. Hani değil intikam almak, ikinciye konuyu anlatmaya tenezzül bile etmemelisiniz. Canınızı sıkmayın siz olması gerekeni yapmışsınız. Kızın ayrılmasına da çok sevindim.

Bunlar kendi yapmaları gerekeni siz yapmis oldugunuz icin bunun hazimsizligini yasiyorlar.Bir cinnet gecirin icinizde ne varsa yuzlerine soyleyip hincinizi alin rahatlayin

Merhaba arkadaşlarım
benim baş edemediğim bir sorunum var ve akıl fikir almak istiyorum sizlerden
aylaaar önce kaynım(bekar) bir kızla görüşüyordu kız covid oldu yoğun bakımdayken anne-babasını(covid yüzünden)kaybetti.biz bunu kaynımdan öğrendik kendiside köye gideceğini söylerken ööyle laf arasında söyledi çok normalmiş gibi.eşim dedi ki ''saçmalama o kız yoğun bakımda yatıyor sen nasıl gezmeye gideceksin''.kaynımın cevabı ; anası babası ölmüş kendi de ölsün bu saatten sonra neden yaşasın ki .
Benim hamileliğimin ilk günleriydi ve aşırı duygusaldım.bu olay; o kızın çaresizliği beni çok derinden etkiledi(bütün ailesi covid geçirdi kimse yanına gidemiyordu;bir çorba rica ettiği arkadaşları da gelemeyiz getiremeyiz bize de bulaşırsa diyip reddetmişler kaynım dahil..) neyse eşimde dedi ki madem bu kadar üzüldün biz üzerimize düşeni yapalım yemek götürelim kapıdan güvenliğe bırakalım.ve yaptık biz bunu tamamen insan olduğumuz için asla başka bir amaç gütmedik.
bir gün kız benim kayınvalidemle konuşuyor.kayınvalidemde(istanbulda olmasına rağmen) kızım ben orda olsam sana bakardım gül gibi diyip yalan söylüyor.kızda dayanamayıp gerek yok gelinin bana sürekli yemek getiriyor diye söylemiş bulunuyor.işte kıyamet tam olarak burada kopuyor
nasıl onlardan izin almamışız nasıl sormamışız neden gizli iş çevirmişiz o kız namuslarıymış??? bunların hepsi 2 kap yemek götürdüğüm için oluyor.
işler bugüne kadar kavga hır gür ile geldi ve ben artık kendi düşüncelerimden çok korkuyorum.gecenin bir yarısı arabalarını elimde anahtarla boydan boya çizmek istiyorum.evlerine zarar vermek istiyorum.bana yaşattıkları herşeyin hesabını sormak istiyorum.ve asla gizli iş çeviremiyorum yaptığım yapacağım herşey dilimde.bunu bunu yapıcam haberiniz olsun diyorum.
ufak tefek cinayetlerdeki merve aksak gibi sinsi ilerlemek ve zafere gitmek istiyorum bunun bi yolu olmalı

içimi dökmek çok iyi geldi iyi ki varsınız :KK200:
Ne okudum ay ben

Merhaba arkadaşlarım
aylaaar önce kaynım(bekar) bir kızla görüşüyordu kız covid oldu yoğun bakımdayken anne-babasını(covid yüzünden)kaybetti.biz bunu kaynımdan öğrendik kendiside köye gideceğini söylerken ööyle laf arasında söyledi çok normalmiş gibi.eşim dedi ki ''saçmalama o kız yoğun bakımda yatıyor sen nasıl gezmeye gideceksin''.kaynımın cevabı ; anası babası ölmüş kendi de ölsün bu saatten sonra neden yaşasın ki .
Benim hamileliğimin ilk günleriydi ve aşırı duygusaldım.bu olay; o kızın çaresizliği beni çok derinden etkiledi(bütün ailesi covid geçirdi kimse yanına gidemiyordu;bir çorba rica ettiği arkadaşları da gelemeyiz getiremeyiz bize de bulaşırsa diyip reddetmişler kaynım dahil..) neyse eşimde dedi ki madem bu kadar üzüldün biz üzerimize düşeni yapalım yemek götürelim kapıdan güvenliğe bırakalım.ve yaptık biz bunu tamamen insan olduğumuz için asla başka bir amaç gütmedik.
bir gün kız benim kayınvalidemle konuşuyor.kayınvalidemde(istanbulda olmasına rağmen) kızım ben orda olsam sana bakardım gül gibi diyip yalan söylüyor.kızda dayanamayıp gerek yok gelinin bana sürekli yemek getiriyor diye söylemiş bulunuyor.işte kıyamet tam olarak burada kopuyor
nasıl onlardan izin almamışız nasıl sormamışız neden gizli iş çevirmişiz o kız namuslarıymış??? bunların hepsi 2 kap yemek götürdüğüm için oluyor.
işler bugüne kadar kavga hır gür ile geldi ve ben artık kendi düşüncelerimden çok korkuyorum.gecenin bir yarısı arabalarını elimde anahtarla boydan boya çizmek istiyorum.evlerine zarar vermek istiyorum.bana yaşattıkları herşeyin hesabını sormak istiyorum.ve asla gizli iş çeviremiyorum yaptığım yapacağım herşey dilimde.bunu bunu yapıcam haberiniz olsun diyorum.
ufak tefek cinayetlerdeki merve aksak gibi sinsi ilerlemek ve zafere gitmek istiyorum bunun bi yolu olmalı

kizla telefonda kinusurken kv nin ayni sehirde oldygunu laf arasini sikistir .
atiyorum x anneyle gecen hafta balkinda cay iciyoduk senden konustuk acil sifalar diledi falan de kaynininda gezmeye gitrigini ekle sonra kv ve kaybini engelle ve kahveni alip arkana yaslan

Merhaba arkadaşlarım

Üste çıkmak için namus falan saçmalamışlar ama alakası yok. Sizin sahip çıkmanıza kızmışlar, aileden biri olarak ciddiye alınırsınız, kızın umudu taze kalır diye korkmuşlar, çünkü görüldüğü üzere kızı terketmiş kaynınız. '' İnsan namusum dediğini kaderine terkeder mi, nasıl bir namus anlayışınız var, Allah korusun sizin namusunuzdan. '' diyememişsiniz zamanında, şimdi oturduğunuz yerden kuruluyorsunuz. Sorununuz sessizce gidememek değil, gerektiği yerde gereken tepkiyi verememek.

yaptım bu konuşmayı arkadaşım aldığım cevap ''sen aramıza girmeseydin biz zaten allah katında evliydik'' kız ölümlerden döndü Allah kitap yoktu ortada. yaa neler yapmadım ki artık tehditkar konuşmaya da başladım ama muhattaplarım gerçekten beyin fukarası.isterdim ki şöyle zekalı insanlar olsunlar en azından laftan anlarlardı.
Kimsenin bilmediği nikah mı yapmışlar? Nasıl oluyormuş o ahahahah, töbe ya Allah'ı da kandırırız falan sanıyorlar.

Merhaba arkadaşlarım

İnşallah o kız kaynından ve bu aileden kurtulur.
Az biraz gözlerini açar.
hem cahil hem merhametsizler kaynının kendi anasının babasının başına gelse onlar öldü bende öleyim diyemezdi bile

Allahtan kız ayrılmış. Okudum rahatladım resmen
Kaynınız olacak adam gerçek yüzünü bu hastalık vesilesiyle göstermiş.
Kız ayrılmış bunlarda suçu size atmaya çalışıyorlar kısaca
Ne yapsanız anlamazlar. Zaten biliyorlar siz ne biçim insansınız kızın anası babası ölmüş arkalarından nasıl konuşmuşsun, kız yoğun bakımlarda yatmış sen gezmişsin laflarını duymamak için kendilerini temize çıkarıyorlar.
Ya kız bütün bunlara rağmen beraber olacaktı da siz engel oldunuza getirmeye çalışıyorlar.
Bence bu ailenin hemen alt katından taşının hem cahil hem merhametsiz hem kötü niyetliler

evet ayrılmışlar ama kız çorba isteyip kaynım götürmediği için benden önce olmuş bu konu.ama eşimin ailesi sürekli ben yemek götürdüğüm için oldu tezini savunuyorlar.
Offff ne saçma insanlar bunlar :işsiz::işsiz::işsiz:
Bizim yapmadığımız iyiliği sen yapınca kıskandık diyemedikleri için boş yapıyorlar.

evet ayrılmışlar ama kız çorba isteyip kaynım götürmediği için benden önce olmuş bu konu.ama eşimin ailesi sürekli ben yemek götürdüğüm için oldu tezini savunuyorlar.
E kaynınız demiyor mu bunu biz şu tarihte/vakitte ayrıldık diye? Ne saçma. Ayrıldıklarında söylememiş, siz çorba götürünce mi ortaya çıkmış? Ay ağzım açık okuyorum yazdıklarınızı ne biçim insanlar bunlar 🤦🏻‍♀️

Olay çok hızlı gelişti.
Kız covid oldu.
Kaynın ölsün dedi.
Kimse bir tas yemek götürmedi.
Sen götürdün.
Kaynanan öğrendi bizim namusumuz o dedi.

Şimdi siz size yaşattıkları için intikam istiyorsunuz. İyi de bir şey yaşatmamışlar ki size ne yaşatmışlar. Saçma sapan konuşmuşlar. Muhattap olmayın geçin bu insanlarla. Son yazdıklarınızı görünce kıza yemek götürmenizin altında bile bir şey aradım şu an.
yok tatlım olay tabiki burada kapanmadı.
sonra benim için tehditler savurmaya ve akrabalara eşe dosta komşuya kötülemeler başladı.
artık son nokta eşimi arayıp ''yollu insanlarla görüşüyor buluşuyor cafelerde oturuyoruz diyeceğiz ailesine'' diyerek tehditleri oldu.
bana yaklaşamadıkları için içten içten eşimle huzursuz etmek istemeleri tak etti artık banada.
açıkçası nasıl olsa marmelat haklarından geliyor diye eşimde suya sabuna dokunmak istemedi.
ne şiş yansın ne kebap misali.
bu anlattığım olay eylül ayında ben gebeliğimi yeni öğrendiğimde oldu.
üzerinden 4 ay geçti.en güncel konumuz;onları evime sokmamam eşim evdeyken geldiklerinde kendimi ve oğlumu odaya kapatmam katii suretle onlar gitmeden çıkmamam.
kv asla dayanamıyor sevilmediğini istenmediğini hissetmeye.
bende inanılmaz kinciyimdir.bitti gözümde üzerine toprak attım çünkü kalbi var evet ikide bir taşikardi geçiriyor ölücem diyor ama o kalbin içinde insanlık merhamet yok...
ne karnımdakini ne 9 yaşındaki oğlumu onlar gibi insanlarla bir arada tutmayacağım.

e bır gunah kecısı lazımdı tabı ... sızı o yuzden sucluyorlar
bosverın ınsanlara ne dedıklerının hıc onemı yok ınanın herkes neyın ne oldugunu az cok bılıyor kısılerın kendılerınden hıc canınızı sıkmayın sız ınsan olarak ustunuze dusenı yapmıssınız ıyıkı varsınız allah colugunuzdan cocugunuzdan yuzunuzu guldursun ınsallah
çok teşekkür ederiz sizler de iyiki varsınız iyi ki :KK200:

yok tatlım olay tabiki burada kapanmadı.
sonra benim için tehditler savurmaya ve akrabalara eşe dosta komşuya kötülemeler başladı.
artık son nokta eşimi arayıp ''yollu insanlarla görüşüyor buluşuyor cafelerde oturuyoruz diyeceğiz ailesine'' diyerek tehditleri oldu.
bana yaklaşamadıkları için içten içten eşimle huzursuz etmek istemeleri tak etti artık banada.
açıkçası nasıl olsa marmelat haklarından geliyor diye eşimde suya sabuna dokunmak istemedi.
ne şiş yansın ne kebap misali.
bu anlattığım olay eylül ayında ben gebeliğimi yeni öğrendiğimde oldu.
üzerinden 4 ay geçti.en güncel konumuz;onları evime sokmamam eşim evdeyken geldiklerinde kendimi ve oğlumu odaya kapatmam katii suretle onlar gitmeden çıkmamam.
kv asla dayanamıyor sevilmediğini istenmediğini hissetmeye.
bende inanılmaz kinciyimdir.bitti gözümde üzerine toprak attım çünkü kalbi var evet ikide bir taşikardi geçiriyor ölücem diyor ama o kalbin içinde insanlık merhamet yok...
ne karnımdakini ne 9 yaşındaki oğlumu onlar gibi insanlarla bir arada tutmayacağım.
Bu insanlar sizin yüzünüzden ölmez merak etmeyin. O kadar değerli değilsiniz onlar için.

Bunlar kendi yapmaları gerekeni siz yapmis oldugunuz icin bunun hazimsizligini yasiyorlar.Bir cinnet gecirin icinizde ne varsa yuzlerine soyleyip hincinizi alin rahatlayin
işte bende kendimi biliyorum çirkinleşeceğiz taş üstünde taş bırakmayacağım yılların birikimi var. 3 kızkardeşi 2 abisi var neden kimse onun yüzüne bakmıyor öyle başlayacağım.derin darbelerle.sonra diyorum ki marmelat iğrençleşme.herkesin anlaşamadığı akrabası vardır(benimde var;böylesi bel altı vurmak) kendi içimde çelişkideyim işte .

Back
X