Ne kadar tuhaf olduğunun farkındayım ama inanın başka seçenek bırakmadılar bana.26 yasinda gizlice gitmeye calisman biraz tuhaf degil mi? Havaalaninda haber ver ucaga binerken. Gurultu patirti cikarirlar biraz en fazla baska ne yapabilirler?
Çok yoruldum artık bi şeyler için ikna etmeye çalışmaktan.Uğraşmak istemiyorum haftalarcaCok riskli.
Gitmeden bir gun once 'ben yurtdisina gidiyorum, kizacaginizi engel olacaginizi dusundugumden daha once soylemedim. gizli sakli is yapmak istemiyorum, o yuzden haberiniz olsun.' de ve git.
32 yasindayim, senelerdir her tatile gittigimde yinede kirk takla attiriyorlar. alistirman lazim, nekadar alissalar bile yinede her defasinda azcik kem kum surat yapsalarda bisey diyemiyorlar bi zamandan sonra.
Kızlar merhaba
26 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim.Branşımın da etkisiyle yıllardır yurtdışına çıkmak gibi bir hayalim var.
Ama içinde gezme, tozma, eğlence olan her şeye engel olan canım ailem buna da engel.Asla yurt dışına çıkmamı istemiyolar.
Kaç yaşında kızım kendi paramı kazanıyorum Allaha şükür ama bu onlar için bi anlam ifade etmiyo.Her yaz 2 ay dizlerinin dibinde oturuyorum.Yaz tatili geliyo diye millet sevinir ben üzülürüm yıllardır bu hep böyleydi.
Kavga gürültü gitmek istemiyorum, kalpleri kırılsın istemiyorum, maddi özgürlüğünü kazanınca bizi takmıyor desinler istemiyorum...
Bu yüzden gizli gitmeye karar verdim.Yani mesela 1 hafta onlar beni şehir dışında bilecek ama ben yurt dışında olacağım.
Bi şekilde haberleri olur mu diye korkuyorum biraz.Mesela ben yurtdışından annemi aradığımda annemin telefonunda bulunduğum ülke kodu falan çıkar mı?ya da onlar beni aradığında telesekreter bildirimi falan duyarlar mı?Ya da aklınıza gelen, 'şurdan da anlaşılabilir yurtdışına çıktığın' diyebileceğiniz noktalar var mı?
Çok yoru
Çok yoruldum artık bi şeyler için ikna etmeye çalışmaktan.Uğraşmak istemiyorum haftalarca
uzgunum canim, hep pes eden taraf olmussun, o yuzdende hic izin vermemisler.Çok yoru
Çok yoruldum artık bi şeyler için ikna etmeye çalışmaktan.Uğraşmak istemiyorum haftalarca
Bence yapabiliyorsan tatil yerine mini bir egitim programi icin git. Tatile gideceksen de hazirligini gizli yap ama dedigim gibi sana mani olamayacaklari kadar dar bir vakitte haber vererek git.Ne kadar tuhaf olduğunun farkındayım ama inanın başka seçenek bırakmadılar bana.
Çok mantıklı, bu benim de aklıma geldi ama şimdiye kadar projeden hiç bahsetmedim şimdiye kadar.İşkillenebilirler :)eramus projesiyle çıkıyormuş gibi davranabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?