Gizli gizli yurtdışı tatili?

Seminer eğitim falan diye git yurtdışında kod görünür mü emin değilim ama aradığınız kişiye ulaşılamıyor mesajı direk dil değişerek gidiyor diye biliyorum

Bugüne kadar yaptığım bütün tatilleri gizli yaptım, ama tabş
Haber ver de git.
Çünkü başına bir şey gelirse. Sonradan çok pişman olursun.
İyi düşün.
yurt içi tatilleriydi.O tatillerde aksilik çıkmaması gizli gizli gitmem için güç veriyor bana

İkna etmeye uğraşma Canm gitmeden bi iki gün önce haber ver gidiyorum diye.tartısma kızsalar bile he de geç.bi iki böyle yaparsan onlarda alışır bi yerden başlamak lazım
Tartışmaktan ziyade küsme gibi bi huyları var.Çocuk gibi küsüyo babam 2 ay konuşmuyo küsünce Allahım ya

Çok ilginç fikirleriniz var, önceki konunuzu da hatırladım şimdi. Bence öncelikle gerçekten bir uzman yardımı alın. Sonra mantıklı düşünmeye başlayacaksınızdır.

Onlari uzmek istemiyorum demissiniz ama kendinize reva mi bu? Ailenizin sizin yetiskin oldugunuzu anlamasi gerekiyor , belki basta uzulurler sonra alisirlar sonra da siz neden daha once yapmamisim diye hayiflanirsiniz
Bence gitmeden bir gun once arayip haber verin ve tepkilere kulaginizi tikayin , simdidrn iyi tatiller size

Gidin ama bilsinler
Kaç yaşında insansınız ama yaşa göre davranamıyor anne babalar Hala karışmak istiyorlar tabi Şimdiye kadar ses çıkarmamışsınız o hallerine Biraz şaşırıp kızarlar ama bir şeycik olmaz
Size de iyi gelir yeni yerler,orjinal aksanlar...
Bir sürü fotoğraf ve magnetle geri dönün
Buzdolabın üstünü donatırlar hemen

ahh ahh bende yurtdışına çıkmak istiyorum
senin en azından birikim yapmana izin veriliyormuş
ben babama veriyorum maaşımı

neyse bende para biriktirirsem turla kaçacağım

bence 1 hafta problem olmaz
teleofnu yere düşürdüm çalışmıyor deyip face den akşamları konuşabilirsiniz ya da watsapp görüntülüden
hem düğer türlü mesaj bile yazmak çok ücretli onlar arasada çok ücret yazıyor sana

bence maddi imkanın varsa kaçırma
okullar kapanırken 1 hafta seminer var de
ya da açılmadan önce seminer eğitim varmış katılım zorunluluğu var gidiyorum ben de git

Çok ilginç fikirleriniz var, önceki konunuzu da hatırladım şimdi. Bence öncelikle gerçekten bir uzman yardımı alın. Sonra mantıklı düşünmeye başlayacaksınızdır.
Önceki konumla bu konum birbirinden bağımsız bambaşka şeyler...Buraya 'dert' yazıyorum ve kendimce bulduğum çözümleri.Sonra da fikir alıyorum.Sizin gibiler yüzünden bu zamana kadar buraya yazmaya korkmuştum, lütfen hasta muamelesi yapmaktan vazgeçin, fikriniz yoksa yorum yapmak zorunda değilsiniz.

Canım çok şükür maaşımın tek kuruşuna dokunmazlar.Seminer olayı mantıklı bi fikir aslında değerlendireceğin

Peki orda ölseniz ne olacak??
İnsan her an her yerde ölebilir.Ailem şehir dışına çıkmamı da istemez, cluba ya da en basitinden konsere gitmemi de istemez.Ben de söylemeden giderim.Ya ölürsem diye her şeyi kabullenip dizlerinin dibinde mi oturmalıyım napiyim

İlla bağlantı kurmak istiyorsanız önceki konumla, ne güzel artık bi yerlerden başlamış yaşamaya, ya da kendisi için bi şeyler yapmaya çalışıyor diye düşünüp adıma sevinebilirsiniz mesela

İlla bağlantı kurmak istiyorsanız önceki konumla, ne güzel derdini bi kenara bırakmak için bi şeyler yapıyor, bi yerden başlamaya çalışıyor yaşamaya diye düşünüp adıma sevinebilirsiniz mesela

Canım çok şükür maaşımın tek kuruşuna dokunmazlar.Seminer olayı mantıklı bi fikir aslında değerlendireceğin
Gidecegim de git kac yasina gelmissin diyosunuz ama,ailesi iste izin vermiyor,kavga dovus gidecek hali de yok.
Tabi yalan da olmamali ,ikisinin ortasi ne olur?
Arkadasin verdigi fikir guzel
Seminere gidecegim gibi bir sebeple gitseniz,donuste de gercegi soyleseniz,
Bundan sonra gitmek istediginzde sorun cikmaz bence cunku gittiniz ve hersey yolunda dondugunuzde,kotu bir durum olmadigini goreceklerdir.

Teşekkür ederim cevabınız için :)Kapıyı çarpıp gidecek halim yok dediğiniz gibi.Arkadaşlardan fikir istedim ama onlar kendilerini yerime koymak yerine, kendi ailelerine ve kendilerine göre cevap verdiler.

Yapmaya çalıştığınız sey düşündüğünüzden riskli.
Aileden habersiz gitme fikrini aklınızdan çıkarıp ailenize kendinizi anlatmaya bakın. En kötüsü biraz sert çıkın az biraz kavga eder istediğinize ulaşırsınız.
Böyle bir durum ortaya çıktığındaki o yalancılık hissi İnanın sizi daha çok üzer.
Bir şey olma ihtimali gözünüze küçük gelebilir ama o işler öyle olmuyor.
12-13. Yurtdışı tecrübem oldu, kimi turla kimi bireysel, öyle haber vermeden olacak iş değil bana göre.
Bireysel gittiklerimden birinde ilk gün eşim zehirlendi, gittiğimiz yerde İngilizce bilen az, oranın dilini ben bilmiyorum, yalnız başıma kalakaldım. Hastane şartlarını bilmiyorum, neyden zehirlendiğini bilmiyorum vs vs...
Bir keresinde de otoparka bıraktığımız kiraladığımız arabanın camını kırıp soyulduk.
tur kalabalık olunca illaki birine bir şey oluyor, şahit olduklarım, pasaport kaybeden, birinin kolunu kırdığı oldu, kaybolan oldu, alerjisi olup bilmeyip hastanelik olan oldu, gittiğimizin ertesi günü annesi ölüp uçak bulamayan oldu, telefonu çalınan oldu, polisle başı belaya giren oldu ki bazı durumlarda tur size sahip çıkmaz :) konsolosluk vs uğraşır durursunuz. Gibi gibi..
Yaş 26, 15 yaşında konsere kacmak gibi görünüyor buradan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…