Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yurt içi tatilleriydi.O tatillerde aksilik çıkmaması gizli gizli gitmem için güç veriyor banaHaber ver de git.
Çünkü başına bir şey gelirse. Sonradan çok pişman olursun.
İyi düşün.
İnan lise yıllarımdan bu yana hiç bi şey değişmedi.Çok bunaltıyor bu benisöyle ve git en kötü ne olur ki. 26 yaşında kadınsın o kadar da abartamazlar lise mi bu?
Seminer eğitim falan diye git yurtdışında kod görünür mü emin değilim ama aradığınız kişiye ulaşılamıyor mesajı direk dil değişerek gidiyor diye biliyorum[/QUOTE
Zaten onların aramasına fırsat kalmasın diye her sabah kalkar kalkmaz ararım ben de işte emin olamıyorum
Tartışmaktan ziyade küsme gibi bi huyları var.Çocuk gibi küsüyo babam 2 ay konuşmuyo küsünce Allahım yaİkna etmeye uğraşma Canm gitmeden bi iki gün önce haber ver gidiyorum diye.tartısma kızsalar bile he de geç.bi iki böyle yaparsan onlarda alışır bi yerden başlamak lazım
Önceki konumla bu konum birbirinden bağımsız bambaşka şeyler...Buraya 'dert' yazıyorum ve kendimce bulduğum çözümleri.Sonra da fikir alıyorum.Sizin gibiler yüzünden bu zamana kadar buraya yazmaya korkmuştum, lütfen hasta muamelesi yapmaktan vazgeçin, fikriniz yoksa yorum yapmak zorunda değilsiniz.Çok ilginç fikirleriniz var, önceki konunuzu da hatırladım şimdi. Bence öncelikle gerçekten bir uzman yardımı alın. Sonra mantıklı düşünmeye başlayacaksınızdır.
Canım çok şükür maaşımın tek kuruşuna dokunmazlar.Seminer olayı mantıklı bi fikir aslında değerlendireceğinahh ahh bende yurtdışına çıkmak istiyorum
senin en azından birikim yapmana izin veriliyormuş
ben babama veriyorum maaşımı
neyse bende para biriktirirsem turla kaçacağım
bence 1 hafta problem olmaz
teleofnu yere düşürdüm çalışmıyor deyip face den akşamları konuşabilirsiniz ya da watsapp görüntülüden
hem düğer türlü mesaj bile yazmak çok ücretli onlar arasada çok ücret yazıyor sana
bence maddi imkanın varsa kaçırma
okullar kapanırken 1 hafta seminer var de
ya da açılmadan önce seminer eğitim varmış katılım zorunluluğu var gidiyorum ben de git![]()
İnsan her an her yerde ölebilir.Ailem şehir dışına çıkmamı da istemez, cluba ya da en basitinden konsere gitmemi de istemez.Ben de söylemeden giderim.Ya ölürsem diye her şeyi kabullenip dizlerinin dibinde mi oturmalıyım napiyimPeki orda ölseniz ne olacak??
İlla bağlantı kurmak istiyorsanız önceki konumla, ne güzel artık bi yerlerden başlamış yaşamaya, ya da kendisi için bi şeyler yapmaya çalışıyor diye düşünüp adıma sevinebilirsiniz meselaÖnceki konumla bu konum birbirinden bağımsız bambaşka şeyler...Buraya 'dert' yazıyorum ve kendimce bulduğum çözümleri.Sonra da fikir alıyorum.Sizin gibiler yüzünden bu zamana kadar buraya yazmaya korkmuştum, lütfen hasta muamelesi yapmaktan vazgeçin, fikriniz yoksa yorum yapmak zorunda değilsiniz.
İlla bağlantı kurmak istiyorsanız önceki konumla, ne güzel derdini bi kenara bırakmak için bi şeyler yapıyor, bi yerden başlamaya çalışıyor yaşamaya diye düşünüp adıma sevinebilirsiniz meselaÇok ilginç fikirleriniz var, önceki konunuzu da hatırladım şimdi. Bence öncelikle gerçekten bir uzman yardımı alın. Sonra mantıklı düşünmeye başlayacaksınızdır.
Gidecegim de git kac yasina gelmissin diyosunuz ama,ailesi iste izin vermiyor,kavga dovus gidecek hali de yok.Canım çok şükür maaşımın tek kuruşuna dokunmazlar.Seminer olayı mantıklı bi fikir aslında değerlendireceğin
Çok mantıklı, bu benim de aklıma geldi ama şimdiye kadar projeden hiç bahsetmedim şimdiye kadar.İşkillenebilirler :)
Teşekkür ederim cevabınız için :)Kapıyı çarpıp gidecek halim yok dediğiniz gibi.Arkadaşlardan fikir istedim ama onlar kendilerini yerime koymak yerine, kendi ailelerine ve kendilerine göre cevap verdiler.Gidecegim de git kac yasina gelmissin diyosunuz ama,ailesi iste izin vermiyor,kavga dovus gidecek hali de yok.
Tabi yalan da olmamali ,ikisinin ortasi ne olur?
Arkadasin verdigi fikir guzel
Seminere gidecegim gibi bir sebeple gitseniz,donuste de gercegi soyleseniz,
Bundan sonra gitmek istediginzde sorun cikmaz bence cunku gittiniz ve hersey yolunda dondugunuzde,kotu bir durum olmadigini goreceklerdir.