Kızlar merhaba
26 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim.Branşımın da etkisiyle yıllardır yurtdışına çıkmak gibi bir hayalim var.
Ama içinde gezme, tozma, eğlence olan her şeye engel olan canım ailem buna da engel.Asla yurt dışına çıkmamı istemiyolar.
Kaç yaşında kızım kendi paramı kazanıyorum Allaha şükür ama bu onlar için bi anlam ifade etmiyo.Her yaz 2 ay dizlerinin dibinde oturuyorum.Yaz tatili geliyo diye millet sevinir ben üzülürüm yıllardır bu hep böyleydi.
Kavga gürültü gitmek istemiyorum, kalpleri kırılsın istemiyorum, maddi özgürlüğünü kazanınca bizi takmıyor desinler istemiyorum...
Bu yüzden gizli gitmeye karar verdim.Yani mesela 1 hafta onlar beni şehir dışında bilecek ama ben yurt dışında olacağım.
Bi şekilde haberleri olur mu diye korkuyorum biraz.Mesela ben yurtdışından annemi aradığımda annemin telefonunda bulunduğum ülke kodu falan çıkar mı?ya da onlar beni aradığında telesekreter bildirimi falan duyarlar mı?Ya da aklınıza gelen, 'şurdan da anlaşılabilir yurtdışına çıktığın' diyebileceğiniz noktalar var mı?