- 23 Şubat 2019
- 79
- 22
- 8
- Konu Sahibi Kardelenin evi
-
İnternetten alsınlar.Meraba arkadaşlar bir komsumun evinden sürekli ufak ufak birşeyler kayboluyor kim olduğunu bulamıyorlar ya evden yada komşulardan süpheleniyorlar bunun için benden yardım istediler kamera koy diye ama ben hiç bilmiyorum gizli kamera satan yerler var mı kayseride bildiğiniz
neden senden yardım istiyorlar acaba senden mi şüphe ediyorlar ?seni sınamak için yardım istiyorlar gibi yapıyorlar...ben olsam kimseye söylemem böyle bir şey yapacağımı..Meraba arkadaşlar bir komsumun evinden sürekli ufak ufak birşeyler kayboluyor kim olduğunu bulamıyorlar bunun için benden yardım istediler kamera koy diye ama ben hiç bilmiyorum gizli kamera satan yerler var mı kayseride bildiğiniz.internetten felan anlamiyolar yaşlılar netten degilde direk yerinden alınırsa geri iade edebiliriz kotu çıkarsa .netten alınca onla ugrasamayız.bende gercekten kimse bu kisi aciga cıksın istiyorum size sorum sadece bildiginiz bir yer var mı
Supheyle felan alakasi yok konuyu herkes farkli yere goturmus ya sadece bildiginiz yer var mi diye bir konu actim var veya yok hepsi bu arkadaşlar bunu irdeleyip yorum yazin diye degil ki birisi sizden yardim isteyince acaba neden ben diye dusunuyormusunuz herkes o zaman neden ben der ve kimse kimseye yardim etmezneden senden yardım istiyorlar acaba senden mi şüphe ediyorlar ?seni sınamak için yardım istiyorlar gibi yapıyorlar...ben olsam kimseye söylemem böyle bir şey yapacağımı..
Güvenlikli firması ile görüşsünler bence bu işe hiç siz girmeyin derim. Ben bilmiyorum bulamadım diyerek sıyrılın yoksa başınız ağrır. Zaten yaşlı insanlar muhtemelen değerli eşyaları saklayıp sonrada koydukları yeri unutuyorlardır.Meraba arkadaşlar bir komsumun evinden sürekli ufak ufak birşeyler kayboluyor kim olduğunu bulamıyorlar bunun için benden yardım istediler kamera koy diye ama ben hiç bilmiyorum gizli kamera satan yerler var mı kayseride bildiğiniz.internetten felan anlamiyolar yaşlılar netten degilde direk yerinden alınırsa geri iade edebiliriz kotu çıkarsa .netten alınca onla ugrasamayız.bende gercekten kimse bu kisi aciga cıksın istiyorum size sorum sadece bildiginiz bir yer var mı
Evet ben düşünürüm herkese her konuda yardım etmem heleki böyle hassas konularda. .Kamerayı her yere koyacağınızı düşünmüyorum kemaranın olmadığı yerde birşey kaybolsa kim suçlu olur bir düşünün.Supheyle felan alakasi yok konuyu herkes farkli yere goturmus ya sadece bildiginiz yer var mi diye bir konu actim var veya yok hepsi bu arkadaşlar bunu irdeleyip yorum yazin diye degil ki birisi sizden yardim isteyince acaba neden ben diye dusunuyormusunuz herkes o zaman neden ben der ve kimse kimseye yardim etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?