gizli narsistten boşanmak...

Eşinizin sizi aldattıpına dair kanıtlarınız var mı elinizde? Varsa kullanın ve hakkınız olan evin yarısını ve arabanın yarısını alın lütfen. Vaz geçmeyin davanızdan.

Eşinizin sizi aldattıpına dair kanıtlarınız var mı elinizde? Varsa kullanın ve hakkınız olan evin yarısını ve arabanın yarısını alın lütfen. Vaz geçmeyin davanızdan.
Merhaba avukatımla konuştum ama maalesef çok net işe yarayacak deliller yok elimde

Evet narsistlik değil kısaca bildiğin şerefsizlik, öküzlük, odunluk, karaktersizlik. adamlar pislik çıktı Rıza Baba

Merhaba öncelikle ilk konunuzu gördüm o zaman boşanmış olsaydınız keşke çok daha az hasarla kurtulmuş olurdunuz erteledikçe kendinden ödün verdikçe pek bişey elde edememişsiniz hayırlısı olmuştur umarım şimdi nasılsınız 2 çocukla düzeni oturtabildiniz mi gerçekten çok yıpratıcı mı bu süreç ?

Ben olsam.asla evi arabayi birakazdim .bence bosanmayi erleyip annenizle kalmaya devam edin .kendiniz iyi hissedince haklarinizi talep ederek bosanirsiniz. Devir ekonomik olarak cok zor bir arabaya eve omur veriyor insanlar oyle hop diye ustune yatmasin .

Malasef Narsist sizin yazdiginiz şeyler degil. Öyle olsa insanlar öpüp başina koyardi.
Benim eşimin annesi tastikli Narsist ve yillardir terapi görüyor ve kisa kesmek gerekirse aşiri derecede kötü kalpli bir kadin. Ben fazla bulaşmadigim icin benimle fazla derdi yok ayrica eşimide ailenin günah kecisi gördügü icin bize fazla salca olmuyor. Altin oglu kaynim- firsati olsa kaynima (37 yasinda) bez takacak. Bu derece Adami kontrol etme derdinde. Sevgi altinda Adami ve ailesini sirk maymunu yapmiş.
Eltime cektirmedigi kalmadi. Kiz daha 25 yaşinda ama yakalanmagi hastalik kalmadi kaynananin stresinden.

Yani narsist öyle kendini begenmiş bir insan filan degil. Düz şeytan.
Bende yaklaşik 1 seneden beri görüşmüyorum kadinla ve therapi almak zorunda kaldim ki yukarda yazdigim gibi bana ve eşime fazla salca olmuyordu bile.

Deli misiniz? Böyle bi adama güvenip velayet verilir mi? Aceleniz ne başkası mı var? Açın çekişmelyi alın haklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…