gizli narsistten boşanmak...

Eşinizin sizi aldattıpına dair kanıtlarınız var mı elinizde? Varsa kullanın ve hakkınız olan evin yarısını ve arabanın yarısını alın lütfen. Vaz geçmeyin davanızdan.

Eşinizin sizi aldattıpına dair kanıtlarınız var mı elinizde? Varsa kullanın ve hakkınız olan evin yarısını ve arabanın yarısını alın lütfen. Vaz geçmeyin davanızdan.
Merhaba avukatımla konuştum ama maalesef çok net işe yarayacak deliller yok elimde

Narsizm sosyopatlık benzeri bir hastalık bunun bütün toplum erkeklerinde olması zaten imkansız. Bizim erkeklerde kültürden kaynaklanan sorunlar var, her şeyden önce şiddet var. sadece fiziksel değil, Türkiye'de kadına bolca sözlü ve psikolojik şiddet var, en basitinden ayrılıcam diyen genç kzıa bak ailene söylerim diyen 18lik çocuklar var :KK51: Sonra boşanırsan çocuklarını alırım diye tehdit var, kısacası erkeklerimizin dilinden tehdit, şantaj türü cümleler asla eksik olmuyor. Onun dışında sosyal hayatta da kadınlar zaten eşit değil, yasaların önünde hiç değil (bu bambaşka bir konu). Başka bir toplumda yaşayan biri olarak şunu net söyleyebilirim ki Türkiyede kadın olmak vatandaş veya insan olmak değil, 2. sınıf canlılar grubundan olmak demek:KK51:
Evet narsistlik değil kısaca bildiğin şerefsizlik, öküzlük, odunluk, karaktersizlik. 😀😀 adamlar pislik çıktı Rıza Baba

merhaba,

bilenler bilir eskiden aldatıldığıma dair konu açmıştım iki yıldır inkarlarla 15 ve 2 yaşındaki çocuklarım için evliliğimi devam ettirmeye çalıştım ama olmadı yürümedi aksine ben değersiz katlanılması zor biri gibi göründüm. 15 yaşındaki evladımda anne madem babam gitmiyor evi bize vermiyor biz artık gidelim dedi. Annemin evine geldik evlerimiz çok yakın bu arada bugünde gittik anlaşmalı boşanma için dilekçe verdik. ev, araba ve çocukların velayetini almak şartı ile boşanırım ancak dedi tamam dedim. (velayet onda olacak ancak çocuklar benimle annemde kalacaklar. ) şimdi diyeceksiniz ki safmısın 18 yılın emeği sende çalışmıssın işte öyle olmuyor arkadaşlar, karşısınızdaki gizli narsistse size yapamayağını kötülük, rezil etmeyeceği ortam ve manipülasyon yok. arkamda sadece annem var babamı bir yıl oldu kaybedeli annemle çocuklarımdan başka kimsem yok yeter ki kurtulayımda lanet olsun her şey onun olsun dedim, çocuklarımla tehdit ettiği için boşanamadım ve bugün dilekçe verirken bile mutlu musun beni çocuklarımdan ayırdın ben onlarsız yok olurum sen zaten benim için yoksun dedi, zoruna gidiyor insanın arkadaşlar 18 yılım boşa gitti size diyeceğim o ki aman lütfen evleneceğiniz insanı çok çok iyi seçin yıllar sonra gizli narsist olduğunu öğrenip benim gibi yıkılmayın.
Merhaba öncelikle ilk konunuzu gördüm o zaman boşanmış olsaydınız keşke çok daha az hasarla kurtulmuş olurdunuz erteledikçe kendinden ödün verdikçe pek bişey elde edememişsiniz hayırlısı olmuştur umarım şimdi nasılsınız 2 çocukla düzeni oturtabildiniz mi gerçekten çok yıpratıcı mı bu süreç ?

Ben olsam.asla evi arabayi birakazdim .bence bosanmayi erleyip annenizle kalmaya devam edin .kendiniz iyi hissedince haklarinizi talep ederek bosanirsiniz. Devir ekonomik olarak cok zor bir arabaya eve omur veriyor insanlar oyle hop diye ustune yatmasin .

sürekli eşim narsist diye konu açan sizmiydiniz yoksa başka birimiydi bilmiyorum ama yine söyleyeyim narsist sizin zannetiğiniz gibi birşey değil,kendine hayran kalınmasını isteyen,sürekli övülme ihtiyacı duyan,kendisini aşırı seven ve begenen vs kişilere denir.sizin eşiniz kötü bir insan ve psikolojik olarak durumu nedir,adı ne olur bilmiyorum ama bence karaktersiz denilebilir,çocuklarının evini ve arabasını alıp onlatı yokluğa mahkum eden insan ahlak yoksunudur,karaktersizdir,şerefli ve iyi niyetli bir adam evden gider ve mutsuz ettiği insanın hayatında zorla durmazdı,sizi sevmeyen muhtemelende sizinde sevmediğiniz bir insanı kendinize mecbur bırakıp zorla size maruz bırakmak adamlık yada insanlik değildir,ayrıca bir insan dünyaya bir kez geliyor ve onun mutlu,güzel günlerini çalarak onu mutsuzluğa ve sevgisizliğe maruz bırakmak bence bedeli ödenemeyecek kadar ağırdır ve kul hakkına girer,bunun birde öteki tarafı var,bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim,henüz gençsiniz içinize kapanıp hayata küsmeyin, mutlu olacağınız bir insanla devam etmenizi dilerim.

Malasef Narsist sizin yazdiginiz şeyler degil. Öyle olsa insanlar öpüp başina koyardi.
Benim eşimin annesi tastikli Narsist ve yillardir terapi görüyor ve kisa kesmek gerekirse aşiri derecede kötü kalpli bir kadin. Ben fazla bulaşmadigim icin benimle fazla derdi yok ayrica eşimide ailenin günah kecisi gördügü icin bize fazla salca olmuyor. Altin oglu kaynim- firsati olsa kaynima (37 yasinda) bez takacak. Bu derece Adami kontrol etme derdinde. Sevgi altinda Adami ve ailesini sirk maymunu yapmiş.
Eltime cektirmedigi kalmadi. Kiz daha 25 yaşinda ama yakalanmagi hastalik kalmadi kaynananin stresinden.

Yani narsist öyle kendini begenmiş bir insan filan degil. Düz şeytan.
Bende yaklaşik 1 seneden beri görüşmüyorum kadinla ve therapi almak zorunda kaldim ki yukarda yazdigim gibi bana ve eşime fazla salca olmuyordu bile.

Deli misiniz? Böyle bi adama güvenip velayet verilir mi? Aceleniz ne başkası mı var? Açın çekişmelyi alın haklarınızı

Back
X