gizli narsistten boşanmak...

sessizruhum

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
35
28
8
38
merhaba,

bilenler bilir eskiden aldatıldığıma dair konu açmıştım iki yıldır inkarlarla 15 ve 2 yaşındaki çocuklarım için evliliğimi devam ettirmeye çalıştım ama olmadı yürümedi aksine ben değersiz katlanılması zor biri gibi göründüm. 15 yaşındaki evladımda anne madem babam gitmiyor evi bize vermiyor biz artık gidelim dedi. Annemin evine geldik evlerimiz çok yakın bu arada bugünde gittik anlaşmalı boşanma için dilekçe verdik. ev, araba ve çocukların velayetini almak şartı ile boşanırım ancak dedi tamam dedim. (velayet onda olacak ancak çocuklar benimle annemde kalacaklar. ) şimdi diyeceksiniz ki safmısın 18 yılın emeği sende çalışmıssın işte öyle olmuyor arkadaşlar, karşısınızdaki gizli narsistse size yapamayağını kötülük, rezil etmeyeceği ortam ve manipülasyon yok. arkamda sadece annem var babamı bir yıl oldu kaybedeli annemle çocuklarımdan başka kimsem yok yeter ki kurtulayımda lanet olsun her şey onun olsun dedim, çocuklarımla tehdit ettiği için boşanamadım ve bugün dilekçe verirken bile mutlu musun beni çocuklarımdan ayırdın ben onlarsız yok olurum sen zaten benim için yoksun dedi, zoruna gidiyor insanın arkadaşlar 18 yılım boşa gitti size diyeceğim o ki aman lütfen evleneceğiniz insanı çok çok iyi seçin yıllar sonra gizli narsist olduğunu öğrenip benim gibi yıkılmayın.

İlk sorum. Narsist teşhisini doktor mu koydu?

Huyu kötü olan ve sorunlu olan herkese narsist demek de moda oldu.narsist midir bilemem de manipülatif olduğu kesin.neden her manipülatif ve bencil olan herkese narsist derler anlamam.narsist kendini aşırı beğenen kişiye denir.tam örtüşmüyor ki.narsist demek yerine sorunları daha kapsamlı anlatsanız da biz karar versek daha doğru olacak sanki.bence iyi bir profil değil anlattığınız kişi.başlarda zor olacak ama doğru karar bence.

Son düzenleme:
sorunları daha kapsamlı anlatsanız da biz karar versek daha doğru olacak sanki.
Neye biz karar verecez narsist olup olmadığına mı? Uzmanız da benim mi haberim yok?
Başkasının hayatıyla ilgili karar vermek ne ara bizlere düştü ki? Ancak öneride bulunulabilir.

sürekli eşim narsist diye konu açan sizmiydiniz yoksa başka birimiydi bilmiyorum ama yine söyleyeyim narsist sizin zannetiğiniz gibi birşey değil,kendine hayran kalınmasını isteyen,sürekli övülme ihtiyacı duyan,kendisini aşırı seven ve begenen vs kişilere denir.sizin eşiniz kötü bir insan ve psikolojik olarak durumu nedir,adı ne olur bilmiyorum ama bence karaktersiz denilebilir,çocuklarının evini ve arabasını alıp onlatı yokluğa mahkum eden insan ahlak yoksunudur,karaktersizdir,şerefli ve iyi niyetli bir adam evden gider ve mutsuz ettiği insanın hayatında zorla durmazdı,sizi sevmeyen muhtemelende sizinde sevmediğiniz bir insanı kendinize mecbur bırakıp zorla size maruz bırakmak adamlık yada insanlik değildir,ayrıca bir insan dünyaya bir kez geliyor ve onun mutlu,güzel günlerini çalarak onu mutsuzluğa ve sevgisizliğe maruz bırakmak bence bedeli ödenemeyecek kadar ağırdır ve kul hakkına girer,bunun birde öteki tarafı var,bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim,henüz gençsiniz içinize kapanıp hayata küsmeyin, mutlu olacağınız bir insanla devam etmenizi dilerim.

Bir avukatla konuşmalısınız mutlaka, madem söylediğiniz gibi biri velayeti alsa da sizi rahat bırakacak gibi gözükmüyor.

Av.tutacak durumunuz yoksa, bulunduğunuz ilin barosu ücretsiz av.veriyor.

Neye biz karar verecez narsist olup olmadığına mı? Uzmanız da benim mi haberim yok?
Başkasının hayatıyla ilgili karar vermek ne ara bizlere düştü ki? Ancak öneride bulunulabilir.
Bu yoruma bile tepki gösterdiniz ya ne diyeyim.lütfen biraz tarafsız okumaya çalışın şu yorumları.narsist teşhisini biz koyalım demiyorum, narsist demek yerine daha kapsamlı anlatılsa daha iyi olur diyorum.

Her yere aynı şeyi yazmışsınız. Amaç? Artık gündelik kullanıma bile düşmüş bir kelime zaten.
İşte gündelik kullanıma düşmemesi gerekecek kadar ciddi bir teşhistir.Doktor değilsek birine narsist diyemeyiz.Kendimiz de narsist olabiliriz ama bunu uzman olmadan bilemeyiz.
Her yerde aynı şeyi okuduğum için her yere aynı şeyi yazıyorum

Her yere aynı şeyi yazmışsınız. Amaç? Artık gündelik kullanıma bile düşmüş bir kelime zaten. Psikiyatrist misiniz? Bu konunun uzmanı mısınız? Yazın da biz de siz de rahatlayalım
O yorumu yazan ben koyayım demiyor ki zaten ? Konu sahipleri nasıl boyle bir teşhis koyup, bize oyle anlatıyor diyor.her sorun yaşanan insana narsist diyor şimdi herkes.

O yorumu yazan ben koyayım demiyor ki zaten ? Konu sahipleri nasıl boyle bir teşhis koyup, bize oyle anlatıyor diyor.her sorun yaşanan insana narsist diyor şimdi herkes.

"Teşhisi doktor mu koydu?" yazıp susuyor. Ne yani açıkla da okuyalım. Ayrıca narsist ben merkezci genel tabiri olarak artık herkesçe kullanılıyor. "Depresyondayım" deriz mesela değil mi? İlla gidip teşhis mi alıyor bunu her söyleyen?

Narsist deyip bırakıyorlar.tam dertleri anlaşılmıyor ki.

Genellikle gündelik dile düştüğü için "ben merkezcinin tillahı" diye kullanılıyor işte

merhaba tekrar, narsist diye başlık daha önce hiç açmadım ilk kez yazıyorum ve teşhisi ben koymadım 1 yıl boyunca psikoloğa gittik birlikte tabi psikolog kimseye direkt narsist diyemiyor yüzüne sadece o da ayrılmanın en doğru karar olabileceğini söyledi bana. tüm hakları al demek kolay arkadaslar ama karşısınız çirkef ve parayı çok seven biri olsa ve sizin bu hayatta annenizden başka kimsenin olmasa emin olun sizde korkar, yeter ki kurtulayım derdiniz. 35 yaşındayım ben de çalışıyorum babamda kalma bi evimiz var orada yaşayacağız annemle evler yakın iş yeri aynı biraz zor olacak ama başka çarem yok. 18 yılım emeğim ziyan oldu ama onlarda benim de hakkım vardI. Allah a bıraktım artık o mutlaka çıkaracaktır onlar bugün adliye giderken sen beni çocuklarımdan ayırıyorsun ben onlarsız yok olurum vs demesi beni biraz etkiledi açıkcası ama çok direndim inanın. Aldatıp inkar etmesi, yalanları bana 1 senedir sana katlanamıyorum sen benim için yoksun çocuklar için bu evlilik bitmeyecek demesine bile sustum ta ki oğlum anne artık gidelim diyene kadar... iki çocukla boşanan var mı içinizde bilmiyorum ama eğer varsa yorumları benim için kıymetli

Doktor teşhis koymuş olsaydı yorumum başka olurdu ve devamını getirirdim.Depresyon da ayrıca ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır inanır mısınız teşhis lazım.
Yoksa düşünsenize halimiz ne olurdu. İsteyen herkes bir birine sen hırsızsın ,o tecavuzcu,diğeri şizofren veya pedofil diyebilirdi.Bunları hepsi ciddi şeyler ve uzmanı tarafından belirlenir. Bizler tarafından değil

Bu yoruma bile tepki gösterdiniz ya ne diyeyim.lütfen biraz tarafsız okumaya çalışın şu yorumları.narsist teşhisini biz koyalım demiyorum, narsist demek yerine daha kapsamlı anlatılsa daha iyi olur diyorum.
Başka hangi yorumunuza tepki gösterdim ?
Gayet tarafsız ve objektif yorumluyorum konuları.

Anlatmak istediği kadarını anlatmış merak ettiklerinizi ayrıca sorabilirsiniz. Öyle üstü kapalı hepsini anlat demek yerine.

Hemen itiraz edin karara. Cekismeli acin davayi. Yılın enayisi sizsiniz galiba. Eve uzaklastirma karari aldirin gecin evinize. Cocuklarin velayetini nafakayi alin tazminat alin mallarin yarisini alin hala geç degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…