Gizli nikah yapmak istiyor.. :(

egeninhamsisi

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2007
2.135
1.287
333
en güzel ve sağlıklı bir şekilde atlattık bu dönemi de..
yanıtlayan, yorumlarını belirten tüm arkadaşlarıma sonsuz sevgi ve teşekkürlerimle,

Son düzenleme:
İnsanlar iş bulamıyor, para sıkıntısı çekiyor...
Senin güzel rahat bir işin varken bunu neden bırakasın ki? Çok saçma...
Gizli nikah, bu da saçmalık...Ne gerek var böyle birşeye...

Bence ''asker psikolojisi'' olayı tamamen...Bir şekilde idare etmelisiniz bence...İlerde de her şeyi böyle dikta mı ettirecek?

aa takmış gerçekten de çalışma mevzusuna.. ama tek derdi o diil, oraya gitme, askılı giyme..
ne bilim benim hiç gelemediğim şeyler bunlar; bunalmıyo musun, afakanlar basmıyo mu seni? iyi sabır varmış ne diim..
askerde olması da önemli tabii.. ayrıca şu gizli nşkahı hiç anlamadım ne saçma bi istek, ne münasebet gizli gizli şeyler yapıcaksınız, suçlu musunuz siz nedir yani?.. çok yanlış..

işten nikahım olmadan çıkmam dedim.. sskdan evlilik tazminatımı almak isterim benim şuanda 5.5 yıllık emeğim var sonuçta dedim.. beklemiyor.. 7 ay dayanmış 7 ay daha dayanazmış.. üstüme geldiğini de farkındaymış ama benim rahatım ve huzurumuz içinmiş sadece.. ne yapıp edip geleceğim diyor :(
gizli nikahımızı yapacağız sonra geldiğimde düğünümüzü yapacağız diyor.
onun ailesi de benim ailemde durup dururken hadi bu kadar beklediniz nikahınızı yapalım demez biliyor bunu. hem bence de yanlış. o yüzden gizli gelmeyi planlıyor.. kafayı taktı..

ellerim titriyor şuanda :(

Son düzenleme:
yok cnm nısanlında haklı orda senden uzak ne yaptıgını bılmıo bakarlarmı bakmazlarmı basına bısı gelrmıı erkekler bu donemde herseyı bahane sorun ederler ıdare et tamam cnm sole bole yumusak davran benım esımde askerdı cok severek evlendık neler yapıodu sen yıne ııı sın benı eve kıtlettırcektı nerdeyse bı ara ole bunalmıskı benden bosanamayı bıle ıstedı hep guzel yaklastım cok bunalımlara gırıolar bı kere tartıstık ona ınanmıorum dıe kolunu yarmıs kemıgıne kadar heryer kan olmus zor yetıstrmısler hastaneye cok bunalım gecıolar malesef cnm ılımlı ol sakın kotu bısı soleme yoksa hersey olabılıo

canım askerlik psikolojisi sanırım
idare etmek senin elinde sert bir dille söyleme şuan için nikahı istemediğini
belli ki orada bunları düşünüp kendini yoruyor
aslında yeterince açıklama yapmışsın ama belli ki sağlıklı düşünemiyor
onun için de üzüldüm Allah yardımcınız olsun

işten nikahım olmadan çıkmam dedim.. sskdan evlilik tazminatımı almak isterim benim şuanda 5.5 yıllık emeğim var sonuçta dedim.. beklemiyor.. 7 ay dayanmış 7 ay daha dayanazmış..
gizli yapacağız sonra geldiğimde düğünümüzü yapacağız diyor.
onun ailesi de benim ailemde durup dururken hadi bu kadar beklediniz nikahınızı yapalım demez biliyor bunu. hem bence de yanlış. o yüzden gizli gelmeyi planlıyor.. kafayı taktı..

ellerim titriyor şuanda :(

Canim o bu kadar kararliysa, sende kararli ol.Yani gizli nikah yaptiktan sonra sen ailene karsi cok zor durumda kalirsin.(oyle demi) Nikahi kesinlikle dugunden 1 hafta once yada dugunde yaptir.Istende sen geldiginde ayrilir tazminatimi alirim de.Bence o senin calismani askerlikteki kiskanclik psikolojisi yuzunden istiyor.Cunku erkekler kizlarin onlari askerdeyken beklemez korkusu yasiyor.Benden sana abla tavsiyesi simdiden dediklerini yaparsan arkasi gelmez.Tecrubeyle sabittir.:delphin:

istemiyorum gizli nikah filan desene.. aa biraz tavır koy sen de pamuk gibisin ama canım..

askerde olmasa daha rahat tavır koyabilirdim. ama oradayken ne desem anlamıyor.. ters anlıyor.. onu üzmekte istemiyorum. orada psikolojisi çok hassas.. şimdi nikah istemiyorum desem yanlış anlayacak diye endişe etmekteyim. sonuçta biz bu yüzden beraberiz niye korkuyorsun birinden mi çekiniyorsun şu bu.. der o.şimdi orada sağlıklı düşünemiyor.. birde o kadar sabit fikirli bir adam ki anlatamam.. saatlerce dil döktüm bu konuda.. anlamadı.. kıbrısta zaten.. tamamen bozulursa psikolojisi nasıl gidipte düzeltirim sonra..
arada kaldım.. :((

geçen ben burada ölürsem başkasıyla evlenirmisin diye mesaj atmıştı.. psikolojisi çok bozuldu orada..

Son düzenleme:
herşey onun istediği gibi olsun istiyor...
yok öyle yağma ....
ne karışıyormuş öyle sizin çalışmanıza...
her dediğinede evet demeyin canım....
şimdiden ipleri vermişsiniz eline...

bence boş yere gızlı nıkah yaparak aılenı kırma herseyın bır zamanı var guzelce anlat tmm askerde ama abartmıs yanı o da..

:kızgın:NE GİZLİ NİKAHI YAA ZATEN NİŞANLISINIZ AİLELERİN RIZASI ONAYI VAR DAHA NE GİZLİ NİKAHI?? AYRICA KRİZ DİYE BİRŞEY VAR TÜRKİYEDE NİŞANLIN BUNDAN HABERDARMI?? SENİN İŞİNDE KONUMUNDA OLMAK İSTEYEN KAÇ KİŞİ VAR SEN BUNU BİLİYORMUSUN?? AYRICA NİŞANLIN GEREĞİNDEN ÇOK FAZLA KISKANÇLIK VE ŞIMARIKLIK YAPMIŞŞ BU SADECE BENCİLCE BİR DAVRANIŞ SADECE KENDİSİNİ ÜŞÜNÜYOR SENİN ÇALIŞMANI DIŞARDA OLMANI İSTEMİYORRR İSTEDİĞİ ŞEY EVDE OTUR TEMİZLİĞİNİ YAP KADIN PROGRAMLARI İZLE VE ASKERDEN GELİCEK TELEFONLARI BEKLE NEYAPTIĞINA DAİR ONA DİPNOT GEÇ OKADAR.. ASKER PSİKOLOJİSİYMİŞ YERİM BEN BÖYLE PSİKOLOJİYİ SENİNKİ FAZLASIYLA ABARTMIŞ DURUMU.. BENDE ASKER GÖNDERDİM ASKER YOLU BEKLEDİM VE BENİMKİ KADAR KISKANCI YOKTURR.. SAKIN OLAKİ O GÜZELİM İŞİNDEN MAHRUM KALMA.. NİŞANLININ DURUMU ÇOK ÇOKMU İYİ GELİNCE HEMEN İŞMİ BULUCAK?? HERŞEY TEPTAKLAK OLUR GÜZELİM HİÇBİR ŞEYE GÜVENME UNUTMA TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ VE KRİZDEYİZ BELİMİZİ DOĞRULTAMIYORUZ İŞ ARAYIPTA BULAMAYAN İNSANLAR VAR... GİZLİ NİKAHA GELİNCE SAKIN OLAKİ BÖYLE BİR HATAYA DÜŞME DERİM BEN...

ozlemcim simdi biraz urktum ben daha evlenmeden bukadar bogan bunaltan adam evlenince depresyona sokar seni. sevsin seni dusunsun ona lafimiz yok ama herseyin asirisi zarar

ne münasebet canım gizli nikah falan.
yangından mal kaçırır gibi.askerde psikolojileri bozuluyor böyle saçmalıyorlar.sakın kendinden ödün verme çünkü elini verince kolunu kurtaramıyorsun .
ayrıca sana böyle bir stres yaşatmaya hakkı yok!

hepinize yorumları için çok ama çok teşekkür ederim..
kafasına koymuş.. geleceğim diyor. hakkımıza hayırlısı bakalım.. Allahım bize yardımcı olsun..
gereksiz huzursuzluk yapıyor.. onu kaybetmek ve üzmekte istemiyorum :(
ama bu konuşma burada bitmeyecek.. yılmak yok. tekrar konuşacağım.
hepinize kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum..

Son düzenleme:
ne kadar sacma bir tavir sergilemis nisanliniz okurken ben sinir oldum Çok üzgünüm çoook

daha evine gelin gitmeden bunlarda neyin nesi boyle canim sizde cok yuz vermeyin allah askina

soyleyin calistigim parayla eksiklerimi alicam yada ailemin ihtiyaci var vs vs diyin ay sinir oldum arkadasim kusura bakma ya

Allah yardimcin olsun ne diyim :teselli:

senden uzakta olduğundan
ve askerlik psikolojiisnden yapıyor bence
ama gizli nikah falan yapma derim,herşey usuluyle olsun derim
işten ayrılma zaten evlenince çalışmayacaksın

hakkında hayırlısı olsun.

Okurken daraldım vallahı.Kendımı koydum yerıne.Zor ama azıcık da onun mantıklı davranması gerek.Tutkı soyledıgı gıbı oldu.Gızlı nıkah yaptınız.Sen onun arzuladıgı gıbı ısden cıkdın.Onunuzdekı 7 ayı onun dıledıgı gıbı gecırdınız./ ay bıttı dugun zamanı geldı.Eeeee bunu aılene nasıl acıklayacaksın.Bız 7 ay once nıkahı kıymıstık.Dusun artık aılende sarsılan yerını.Neden senın aılenle gecırecegın zamanı zehır ettıgını sor.Kardesıne bıle nıkah ıstedıgını anlatamadıgından bahsetmıssın.Fıkrı bıle bu kadar urkuturken nıkah yapıp bunu saklamak yada saklamadan sadece aılenızın haberı cercevesınde yapmak ıstesenız sızın aılenız demıyecek mı,evlenene kadar bıze emanetsın bıze guvenmıyormu da ıllakı nıkah ıstıyor dıye?Hadı herseyı gecın bu sızın aılenıze yapılmıs bı saygısızlıkdır.Allah dogru kararlar verdırsın ınsallah.ınsallah senıde bu sıkıntıdan kurtarsın.

Canim o bu kadar kararliysa, sende kararli ol.Yani gizli nikah yaptiktan sonra sen ailene karsi cok zor durumda kalirsin.(oyle demi) Nikahi kesinlikle dugunden 1 hafta once yada dugunde yaptir.Istende sen geldiginde ayrilir tazminatimi alirim de.Bence o senin calismani askerlikteki kiskanclik psikolojisi yuzunden istiyor.Cunku erkekler kizlarin onlari askerdeyken beklemez korkusu yasiyor.Benden sana abla tavsiyesi simdiden dediklerini yaparsan arkasi gelmez.Tecrubeyle sabittir.:delphin:

inanın hepsini konuştum. ben evlendikten sonra çalışmaya devam etmeyi istiyordum aslında. çünkü işim gerçekten çok rahat.. ama o kadar ısrar ediyor ki bugün tamam dedim evlenince çalışmayacağım.. tutmayacağım sözü etmem ben bilirsin dedim.. yok şimdi çıkacaksın diyor. dedim ki evlenene kadar eşya alırım, çeyizim içim birikim yaparım. kredi kartı borcum var 6 milyar diye attım.. evlilik tazminatını almadan çıkmam dedim.. neler demedim ki.. hepsine kılıf hazır.. sen bişey hazırlama ben hepsini alırım ssknı de öderim borcunu da kapatırım diyor. çıkacaksın diyor.. ötesi yok.. sadece bunu istiyormuş benden. ben işten çıkıpta evde dantel öremem dedim. öreceksin diyor. dantel örüp beni bekleyeceksin diyor bu sefer... daha ne diyim. tükendim..
ALlahım... 7 ay idare etmiyor beni.. bu kadarcık dayanamıyor.. hayır idare edilecekte en ufak bir durum yok aslında.. yanlış bişey yapmıyorum ben diyorum. yok yok.
yakın zamanda yine konuşacağım.. ne yapıp edeceğim izni alıp gelicem diyor . araştırmış bir günde bitiyormuş nikah işlemleri. duymuyor işte duymuyor.. duymuyor benim sesimi.. anlamıyor malesef :(

Son düzenleme:
simdiden boyle..ki okurken bana fenalik geldi.. evlenicne seni pencereden baktirmaz bu adam..
goze alabiliyor musun ya.. valla helal olsun...

Back
X