gizli numara

anesya

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
643
Yer
Kahramanmaraş
merhaba kızlar özet gecicem konumu erkek arkadasımdan ayrılalı 2 ay oldu tepetaklak bir ayrılık yasadık ortada doğru düzgün nedenler bile yokken adam bir anda değişti ve nasıl bitti inanınki anlayamadım her neyse 2 aydır kendisini göremiyordum en son bir cafede karsılastık o gün gece beni gizli numara aradı sabah 4 te o günden sonrada kuzeni yazdı nasılsın diye ve 3 gündür özel numara tarafından aranmaktayım simdi kapat numaranı özele diyenler olacak aslında rahatsız değilim cünkü numaram yeni ve kimsede yoktur aklıma sadece o geldi beni arayabilecek bende bu gece kücük birsey yapıcam özel numara aradıgında efendim ali diyerek acacagım mesela eger oysa afallar diye düşünüyorum bu saatte birseymi olduyuda ekleyecegim oysa belki o an cevirmek için konusur belki yada daha farklı fikirleriniz varsa uygulayabilirim:) simdiden tesekkürler

Gizli numaraya kapat diyecektim ve diyorum konusmak istese neden gizliden arasin ? Sacma geldi bana. Ayrildiniz. Gelip adam gibi konusmasi lazim yoksa gizli numara filan kapat acma derim ben.

Numaran yeniyse onların aradığını nerden biliyorsun
Noyu verdiysen onlardır

Gizli numaraya kapat diyecektim ve diyorum konusmak istese neden gizliden arasin ? Sacma geldi bana. Ayrildiniz. Gelip adam gibi konusmasi lazim yoksa gizli numara filan kapat acma derim ben.

bendede bi umut işte napıyım belki odur diye

ahh ne güzeldir o gizli numaradan aranınca acaba o mu aradı umudu ;-) ben kocamla sevgiliyken bi ara ayrılmıştık bilerek özel aramaları açmıştım ki arasın diye ;-) belki sizinkide öyledir o arıyo olabilir bence ufak tefek mutluluk getirir bence böyle şeyler. ama ali diye açma telefonu aç sende ses verme. B-)

cok özlemiştim o değilse bile bir heyecan mutluluk verdi bana ama :)

Kız gece gece iş arıyorsun kendine:) sanırım yaşın genç dünyanın yükleri binmemiş omuzlarına bunlarla uğraşıyorsun,imrendim dogrusu.bende boyle seyler dusunurmuydum acaba eskiden:) hislerini doya doya yaşa kardeşim:) içinden ne geliyorsa öyle yap:) sonuçlarımızda bildir burdan:)

Bi çılgınlık yap sen ara:) ya da kuzeni sana ilgi duyuyor olmasın?yanı arayan kuzenıyseee

Bencede oyle yap :)

sende özelden ara

`