• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizli numaradan arayip ilani aşk eden kişi

Konu sahibi sataşmak amaçlı demiyorum, tenkitte etmiyorum seni, ama konu içinde verdiğin cevaplara bakınca, sanki numaranı birine kendi elinle vermişsinde, sanki eşine yada baba tarzı büyüğüne söyleyemeyek kadar korkmuşsun hissine kapıldım, günahını almayayımda, neredeyse emin oldum..
Eş aksi ve huysuz bile olsa söylenir bu durum çünkü.. Ama eşinle ilgili bilgi vermedin, yani aksi, sinirli yada güvensizdir diye.. Biri tuzak kurmuştur, sevmeyen biri yapmıştır diyoruz sen sadece engellemek ile ilgili cevaplar verdin.. Yani sanki bataktasında çırpınıyorsun gibi.. Gerçi banane.. Ama demeden duramadım..

Son düzenleme:
Bir gün beni de aradı tanımadığım numara, birini sordu yanlış numara dedim. Sonra mesaj attı sesiniz çok güzel falan cevap vermedim ama akşam eşim gelince söyledim. O arada aradı hemen eşime verdim sağlam bi saydırdı herife. Tehditte etti savcılığa veriyorum diye. Yalvar yakarlar özürler vs. bir daha hiç aramadı. Keşke siz de eşinize söyleseydiniz.

Dalga geçmek için yapıyordur belki. Gizli numaraya kapat telefonunu.

Eşine söyle bence beraber tedbirinizi alın . Yoksa üstüne kalır. Aldatan yada kuyruk sallayan moduna girersin. Esin anlayışlı biridir inşallah.

yahu ne istiyolar itler ya.. napcakmiş evli bir kadinla konuşup da o şeytandir bence..
ben eşime direk sölerim hiç çekinmem...
o çildirir tel nomu bile degiştirir .tanimadığı biri ararsa direk eşime sölüyorum birisi aradi beni diye..
o kim olduğu araştirir...tanidik birisyle sölüyorum zaten. eşimden hiç bişey saklamam. bu güven çok önemli.

Esinize soyleyin bilsin dedikleri gibi yarin basiniza dert almayin hem sucunuz yok rahat olun....ayrica kiskansin biraz ne var:KK53:

Evli bir erkek evli bir kadına bu şekilde teklifte bulunması özgüven cesaret ister
Demem o ki sizden bulmuş bu cesareti
Şeytana uymayın yanlış yapmayın sevginizi yuvanızı zedelemeyin
Eşinize bildirin...

ben olsam sanırsam şöyle yapardım ''bende seni çok seviyorum,ses tonun beni benden aldı rüyalarımda seni görüyorum ne zaman buluşucaz hep böyle telefonla mı iletişim kurucaz tak etti canıma'' filan der kocamla görüşmeye giderdim :KK62:

iş işten geçmeden eşinize söyleyin.
bir de her yabancı numara ve özel numarayı da açmayın

Konu sahibi sataşmak amaçlı demiyorum, tenkitte etmiyorum seni, ama konu içinde verdiğin cevaplara bakınca, sanki numaranı birine kendi elinle vermişsinde, sanki eşine yada baba tarzı büyüğüne söyleyemeyek kadar korkmuşsun hissine kapıldım, günahını almayayımda, neredeyse emin oldum..
Eş aksi ve huysuz bile olsa söylenir bu durum çünkü.. Ama eşinle ilgili bilgi vermedin, yani aksi, sinirli yada güvensizdir diye.. Biri tuzak kurmuştur, sevmeyen biri yapmıştır diyoruz sen sadece engellemek ile ilgili cevaplar verdin.. Yani sanki bataktasında çırpınıyorsun gibi.. Gerçi banane.. Ama demeden duramadım..[/QUOTE
Nekadar ön yargilisiniz siz ben niye elin adamına numara
mi vereyim versem burd
a isim ne oturur konusurum ö
yle bi nuyetim olsa ..esimle ilgili bilgi
demissiniz eşim bipolar hasta hastası su
sıralar hastalığıyla ilgili sıkıntı li bi
dönemden geçiyoruz bide bunu söyleyip canını sıkmak istemedim onun derdi ona
yetiyor zaten :( sırf bu yüzden dememistim eşime kafasına takmasin diye eşim anlayisli sakin kibar bi insanben ona o bana guveniriz zaten bugün söyledim eşime o şer...Ararsa ver bana teli dedi zaten engelledim farklı bi nodanda arayan olmadıhic ..

Yoksa ben kendimden eminim dışarda da çok sert birisiyimdir etrafa gulucukler atarak gezmem yani yorum yaparken biraz dusunupde yapınl lütfen hemen karşınızdaki ni suçlamayın :(

Evli bir erkek evli bir kadına bu şekilde teklifte bulunması özgüven cesaret ister
Demem o ki sizden bulmuş bu cesareti
Şeytana uymayın yanlış yapmayın sevginizi yuvanızı zedelemeyin
Eşinize bildirin...

Ben kendimden eminim dışarda gayet sert bir insanım esimde der suratın beş karış geziyon diye yapı olarakta konuşma olarakta sert konusurum benden bulmuş olamaz yanı cesareti ..eşime söyledim zaten bu sabah o şer... Ararsa bana ver icabına bakarım dedi bugün hiç farklı bi nodanda aranmadim zaten aradığı an savcılığa vericem

Kulubeden araması için dua et. Sonra aradığında da karakolda mobese den kim olduğunu artık görebileceğini, rahatsız ettiği içinde daha açacağını söyle bu saflığı içinde teşekkür et kapa.

Ben kendimden eminim dışarda gayet sert bir insanım esimde der suratın beş karış geziyon diye yapı olarakta konuşma olarakta sert konusurum benden bulmuş olamaz yanı cesareti ..eşime söyledim zaten bu sabah o şer... Ararsa bana ver icabına bakarım dedi bugün hiç farklı bi nodanda aranmadim zaten aradığı an savcılığa vericem

Ne kadar yazık kii hem cinslerimiz bile suçlar tarzda yorum yapıyor.
Ne alakası varr cesaret almista falsn da filan da.
Hiç de bile yüzüne bile bakmadigin varlığından bile haberin olmayan insanlar da arayip böyle şeyler konusabiliyor.
Yada gelip size ilanı aşk edebiliyorlar.

En nefret ettiğim halk arasında çok da zikredilen o lafı biliyorsunuzdur!!!!
Burada kii hemcinslerimiz bile aynı şeyi söylüyorlar yazıklar olsun diyorum.

Arkadaşım çok geçmiş olsun sana da....
İnşallah aramaz bir daha o dengesiz de huzurunuz daha fazla kaçmaz.

Asla gizli tutmayın bunu siz eşinize söylemedikçe karşı taraftaki kişi bunu fark edecek ve dahada ısrarcı olup sizi belkide hiç yapmak istemediklerinize mecbur kılacak hemen tavrınızı koyun ve korkmayın siz kendinizden eminseniz eşinize gizli bir numara beni rahatsız ediyor aranızdaki diyoloğu anlatırsanız kızar endişesi taşıyorsanız sesimi dinliyor ve bunu gün içerisinde defalarca tekrarlıyor diyin tek başınıza asla mücadele edemezsiniz yanlış yapmamak için lütfen eşinizle paylaşın bu tür şeyler eşden asla saklanmamalı yanlışa düşmek istemiyorsanız lütfen paylaşın eşinizle

Peki, ben ön yargı amacı ile yazmadığımı baştan belirttim, bunları konunun başından beri soruyoruz, senin sadece teknik tarafı soruyorsun eşine neden anlatmıyorsun bunu sordum sadece.. Bu ön yargı değil, o ön yargı diye adlandırdığın yazıyı dikkatli oku.. Eşinedeg eçmiş olsun..

Back
X