Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

Konu sahibi...

Bir çare bulmak istiyorsunuz ama bir yandan da aynı şeylerin tekrar tekrar yazılması sizin de aynı şeylere tekrar tekrar cevap vermeniz sinirlerinizi daha fazla yıpratmasın?

Kimileri iyi niyetinden kimileri de kafasına yatmayan şeyler olduğu için sorular soruyor önceki sayfalarda defalarca kez yazıldığını bilmeden... "Ne kadar çok fikir o kadar çok kurtulma umudu" diye düşünüyor olabilirsiniz ama ne siz olayın farklı boyutları varsa daha fazlasını yazacaksınız ne de yazılanlardan farklı bir öneri gelecek gibi görünüyor... Konunuzun kapanmasını mı rica etseniz acaba... Kendimi sizin yerinize koydum da daraldım...
:ssz:

Beni hic tanımayan bilmeyen birkac insandan ne gizleyebilirim biraz mantıklı olun lutfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tepki almamak için gizleyebilirsin mesela burada neler gördük canım biz

Senin anlatıklarında mantıklı değil ve söylenenlere tepkinde.

Ben inanmıyorum konu sahibine

Sanki herşey güzelmiş de sonradan bozulmuş gibi

Adam nasıl dövüyor bunu da kimse bişey yapmıyor ? Araba da dayak dediği bi tokat galiba...

Ya hakkaten cok degisiksiniz, ilk 3 ay normal harika blr iliskiydi, evli oldugunu ogrendim ayrılmak istedim ve ondan sonra basladı. Bu kadar net bu kadar basit ve cok normai bir durum.

Allasen ne diyon sen ya? Sen Allah bilir hicbir delil olmadan vermissindir dilekceyi de. O zaman hicbisi olmaz haberin olsun. Okuyorum okuyorum yok abi boyle bi karakter olamaz diyorum. Polise rapor almadan gidersen (ki yinede ihtimal vermiyorum isimiz gucumuz var diyeceklerine) polisde islem yapmayabilir. Seninki gole maya calmak gibi olmus. Ya tutarsa. Valla once essegini saglam kaziga baglayacaksin guzelim. Toplayacaksin delillerini. Hemen yok telefonda melek gibi soyle de boyle de deme. Sanirsin adam derin devlete karismis da hic iz birakmaz da arkasinda. Alt tarafi g... boklu dugun salonu varmis. Sen ne kadar gozunde buyutmussun. Hem diyon benden once de hayatinda birileri varmis. Ee onlari oldurmus mu yok. Onlar nasil kurtulmus? Adamin hevesinin gecmesini beklemisler dersin sen simdi. Sende bahane cok :)
Tamam hadi hikayen dogru olsun :) Sen bisey yapmaya yapamazsin bu adama. Surda kk daki kadinlardan rica et de toplasip hakkindan gelsinler adamin.

imzamı atıyorum bacım :42:

üç kelimeden biri polis ilgilenmedi polis başından savdı ne polismiş bu işmini ver bana karakolun özelden soruşturacağım,eşimde polis seninle ilgilenilmesini de sağlayacağım..buna bahanen yoktur sanırım ben şikayet ettiğin kişi ile seni başından savan polisin ismini öğrenmek istiyorum..:19:

Ya hakkaten cok degisiksiniz, ilk 3 ay normal harika blr iliskiydi, evli oldugunu ogrendim ayrılmak istedim ve ondan sonra basladı. Bu kadar net bu kadar basit ve cok normai bir durum.

Nesi normal bunun o dayaktan sonra karakola gittin mi direk hastaneye darp raporu almaya gönderiliyorsun sen ne zaman karakola gittin de yani hangi zaman diliminde gittinde ya git başımızdan dediler ?

gercekten kurtulmak isteseniz yapilmayacak sey yok.
dovdu iz birakmadi rapor alamadim diyorsunuz.adam sizi 5 kere dovmus.
adam sizi dovdu , eve birakdi .cagirirsin anneni yuzune okkali tokatlar attirirsin, yumrukla bacaklarina vurursun al sana iz.
alirsin anneni gidersin hastaneye darp raporunu alirsin , savciliga sikayetini yaparsin.sahit de yaninda annen.
telefonla rahatsiz ediyor diye de sikayetini yaparsin.
kapina dayandigi anda da ararsin polisi aglamakli bagirmakli adamin silahi var kapiya dayandi evimize girmeye calisiyor diyede ortaligi yikarsin.

Kesinlikle katılıyorum bir arkadaşım vardı evli sevgilisinden bir türlü ayrılmıyordu anlam veremedik sonrada meğerse ilişkiye girmişler ailene söylerim diye tehtit ediyormuş bence burdada bi sıkıntı var ama konu sahibi anlatmıyor :ssz:

Size cok net birsey soyleyim, keske boyle bisey soylemekle tehdit ediyor olsaydı inanın umrumda olmazdı soylersen syle derdim biterdi :)

seni hiç tanımayan bilmeyen birkaç insandan niye yardım istiyosun?? biraz mantıklı ol lütfen :ssz:

Yardım istemiyorum, benden daha mantıklı fikirleri olanlar vardır diye soruyorum, ben bu durumda iken aklıma gelmeyenler burda birilerinin aklına gelebilir

Yardım istemiyorum, benden daha mantıklı fikirleri olanlar vardır diye soruyorum, ben bu durumda iken aklıma gelmeyenler burda birilerinin aklına gelebilir

Yapılması gereken çok açık ve net ama yapmıyosun işte sıkıntı orda

Of cok bos insanalr var cidden cok bankaci yok dugun salonu var diyerek amac ne ya bu ne sacma zihniyet, bide oldu olcak sen kadinsin ya diyin. Kadin zor durumda bisey sormus ne meraklisiniz yukardan bakmaya asagilamaya calismaya. Bi cok kadin burda kocasindan tokat yiyo dayak yiyo hepsi hemen morariyomuymus soramadinizmi allah allah ya. Cok bosssss asiri bosss seylere takiliyosunuz ya vallahi varya bombos seyler. Kadin olse kalsa allah korusun bu adan yuzunden iciniz rahat bi sekilde " aman kendi etti buldu"da dersiniz siz oyle bi genislik

Oncelikle yetkili kim ise konumun kapatılmasını istiyorum, bunun icin ozel olarak birsey yapacakmıyım ?

İnanan ya da inanmayan, yardımcı olan ya da olmayan, ve beni kendine alay konusu edenlerede cok tesekkur ediyorum.
Hep soyledigim gibi klavye uzerinden kimseye guven veremem, keske birbirimizi tanıma sansımız olmus olsa idi.
Son kez soylemek istiyorum, konum tamanen gercektir, ve tek bir kelimesi bile uydurma değildir. Kadınlarla ilgilenmeyen cok fazla polis oldugunu zaten biliyoruz, ve bu durumu yasayan ilk ve tek kisi ben değilim.
Uzatmak istemiyorum.
Savcılıga bu sabah dilekcemi verdim, kanıt olarakta mesajlarımızın bir kısmında oraya gidersen sana boyle boyle yaparım seni soyle yaparım gibi bir kısım vardı, onu verdim.
Ben cahil veya akılsız bir kadın degilim, caresizlik insana korku verir, ben korku magduruyum aslında, muhakkak bu zamana kadar beklemem buyuk bir aptallık, benim tabiki suçum çok bu konuda ama daha kotusu olması beni korkuttu, en onemlisi aileme zarar gelmesi korkuttu.
Neyse tekrar tesekkur ederim hepinize.
Konum kapatılsın lutfen..

Of cok bos insanalr var cidden cok bankaci yok dugun salonu var diyerek amac ne ya bu ne sacma zihniyet, bide oldu olcak sen kadinsin ya diyin. Kadin zor durumda bisey sormus ne meraklisiniz yukardan bakmaya asagilamaya calismaya. Bi cok kadin burda kocasindan tokat yiyo dayak yiyo hepsi hemen morariyomuymus soramadinizmi allah allah ya. Cok bosssss asiri bosss seylere takiliyosunuz ya vallahi varya bombos seyler. Kadin olse kalsa allah korusun bu adan yuzunden iciniz rahat bi sekilde " aman kendi etti buldu"da dersiniz siz oyle bi genislik

arabanın içinde yarım saat öldüresiye dövünce kıyısından köşesinden accuk morarmasını bekliyoruz haliyle:31:

Oncelikle yetkili kim ise konumun kapatılmasını istiyorum, bunun icin ozel olarak birsey yapacakmıyım ?

İnanan ya da inanmayan, yardımcı olan ya da olmayan, ve beni kendine alay konusu edenlerede cok tesekkur ediyorum.
Hep soyledigim gibi klavye uzerinden kimseye guven veremem, keske birbirimizi tanıma sansımız olmus olsa idi.
Son kez soylemek istiyorum, konum tamanen gercektir, ve tek bir kelimesi bile uydurma değildir. Kadınlarla ilgilenmeyen cok fazla polis oldugunu zaten biliyoruz, ve bu durumu yasayan ilk ve tek kisi ben değilim.
Uzatmak istemiyorum.
Savcılıga bu sabah dilekcemi verdim, kanıt olarakta mesajlarımızın bir kısmında oraya gidersen sana boyle boyle yaparım seni soyle yaparım gibi bir kısım vardı, onu verdim.
Ben cahil veya akılsız bir kadın degilim, caresizlik insana korku verir, ben korku magduruyum aslında, muhakkak bu zamana kadar beklemem buyuk bir aptallık, benim tabiki suçum çok bu konuda ama daha kotusu olması beni korkuttu, en onemlisi aileme zarar gelmesi korkuttu.
Neyse tekrar tesekkur ederim hepinize.
Konum kapatılsın lutfen..

Mune var ona mesaj atıp konunuzu kapattırabilirsiniz.

Cok tesekkur ederim..

Back
X