• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizli

Bu bir nevi zarflamaydı ben olduğumu bile anlamadı ve teşekkür biçimi çok saçma zaman kaybı.Duygusu olsa farklı davranmazmıydı.
Ah ben olaylara pozitif bakmak isterken kendimi kandırırım. Bence teşekkür ettiğinde bir gülücük koyabilirdi... şaşırmış olabilir,hatta beğenmiş de olabilir ama erkekler biz kadınlar kdar duygusal değil... net ifade edebilirler kendilerini. Bilemedim...

Esekten şeker esirgenmez ama eşek yaradılışı bakimindan otu begenir: Eşek hoşaftan ne anlamış...bu birinci yaklasim
İkinci yaklasim henüz sevgili değilseniz sadece tanıyıp açılmama surecindeyseniz bu süreci sonlandirin.vakit kaybi

O değil de erkeğe çiçek diye şaşıranlara sorum: neden olmasın? Bence gayet zarif bir jest ve bazı erkekler hoşlanıyor böyle şeylerden(kaldı ki çiçek sevmeyen kadınlar da biliyorum) Eşime kaç kere gönderdim, kimi saksı çiçeğiydi, kimi yenilebilir çiçekti, kimi de bana aldığı çiçeklerin kurutulmuşundan hazırlanmış hediyelerdi. Hepsi de kendisini çok mutlu etmişti. Çiçekleri benden çok seviyor ve gözü gibi de bakıyor.

Erkekler şöyledir, kadınlar böyledir diye genellemeler ve iki cins arasında ayrımcılıklar yapmak ne kadar doğru acaba.

keşke göndermeseydiniz. Hadi gönderdiniz en azından isimsiz yollamasaydınız. Emin olun isimsiz çiçek çok daha fazla konuşulur ve ilgi çeker.
Ben de duyguları olmadığını düşünüyorum.
Belli ki rahatsız olmuş ve durumun tekrarlanmaması için sizi kibarca uyarmış.

Çiceği direk kendisi almış
keşke göndermeseydiniz. Hadi gönderdiniz en azından isimsiz yollamasaydınız. Emin olun isimsiz çiçek çok daha fazla konuşulur ve ilgi çeker.
Ben de duyguları olmadığını düşünüyorum.
Belli ki rahatsız olmuş ve durumun tekrarlanmaması için sizi kibarca uyarmış.

Çiceği direk kendisi almış
öyledir ama biz de de bu tarz şeyler geldiğinde özellikle bekarlara hemen oo kimden diye konuşulur sorulur. İsimsiz olması ilgi çeker yüzlerce senaryo yazılır geyikler yapılır. Ama siz olduğunuzu bilseydi bir arkadaş der geçerdi ve kimse öğrenmezdi..

Bu da bir bakış ama öyle bir durum olsa söylerdi sanırım
öyledir ama biz de de bu tarz şeyler geldiğinde özellikle bekarlara hemen oo kimden diye konuşulur sorulur. İsimsiz olması ilgi çeker yüzlerce senaryo yazılır geyikler yapılır. Ama siz olduğunuzu bilseydi bir arkadaş der geçerdi ve kimse öğrenmezdi..

Bence de duyguları yok, ama şu saatten sonra bir farkındalık yaratabilme ihtimalinizin olduğunu düşünüyorum. Biraz bekleyin, duygularınız varsa kendinizi hatırlatma amaçlı yakın zamanda bir iki şey yapmaya çalışın direk ona karşı değil tabii ki ortaya olacak şekilde. Ortak alanınız var mı hiç ? O nerde siz nerdesiniz mesela, ben tepkisini yersiz bulmadım, size duyguları olmadığını düşündüğüm için normal geldi. Duygusallık katacak bir hissi yok adamın şu an.
Yenilebilir çiçek hoş olmuş bu arada, bana da hep kuruyan çiçekler geliyor doğum günümde, keşke birisi de yenilebilir gönderse ne iyi olurdu diye içimden çok demişimdir :KK8:

Yakın işyerlerimiz,ne gibi birşey yapayım sizce?
Bence de duyguları yok, ama şu saatten sonra bir farkındalık yaratabilme ihtimalinizin olduğunu düşünüyorum. Biraz bekleyin, duygularınız varsa kendinizi hatırlatma amaçlı yakın zamanda bir iki şey yapmaya çalışın direk ona karşı değil tabii ki ortaya olacak şekilde. Ortak alanınız var mı hiç ? O nerde siz nerdesiniz mesela, ben tepkisini yersiz bulmadım, size duyguları olmadığını düşündüğüm için normal geldi. Duygusallık katacak bir hissi yok adamın şu an.
Yenilebilir çiçek hoş olmuş bu arada, bana da hep kuruyan çiçekler geliyor doğum günümde, keşke birisi de yenilebilir gönderse ne iyi olurdu diye içimden çok demişimdir :KK8:

Dövseymiş yahu bu nasıl bi teşekkür seklidir
Sevmedigim biri bile gönderse ne zahmet ettin utandırdın cok teşekkür ederim der gecerim
Bencede duygusu yok bilerek bozmus belliki baska birini ümit ediyordu sen cıkınca iyice sinirlenmiş

Duygusu yok. Ayrıca o yollasın size siz niye yollaşıp bir taraflarını kaldırıyorsunuz bu erkeklerin sizin bu tavrınızdan sdnra iyice şişmiştir

Back
X