Glifor Kullanan Var Mı?

3 hatfa kadar oldu baslıyalı ben hiç kilo milo verdigim yok hep aynı kılodayımm...sadece şişknlik gittikiloda verdiyomuş

selam çigdemcim..valla öyle oldu canım.
ben bunu içtigimde acaip iştahım kesiliyor.
zaten midemde sorun oldu mu yemek falan yiyemiyorum.
zaten biliyorsun mide bulandırıyor ilkten.yani yiyemedigim için veriyorum canım.
ama diyorum ya en fazla 20 gün kullandım onda da verdim.daha çok kullandıgımda sürekli verir miyim bilemiorum inşallah da veririm.evet pkos var canım hemde ne pkos.
3 ay sogan kürü uyguladım.tam düzene girdi dedim.üçüncü ay yine gecikti.
geçenlerde kendi kendime dedim ya ben bu hapı neden bıraktım ki dedim.
bu kadar yararlı olmasa pko için,doktor şiddetle önermezdi.
başladım böylece.sahurda 1 iftarda 1 içicem.

demek ki hap her zaman aynı etkiyi yapmıyor 3 yıl önce bende kullanmıştım 65 kilodan 56 ya düştüm ve hemen hamile kaldım malesef düşükle sonuçlandı hapı bırakmıştım bende sizin gibi bahaneler uydurdum miğde bulantısı mesela ama şimdi 4 ay falan oldu bakalım ama benim adetime hiç faydası olmadı kimileri bu hapla adet görüyormuş ama zayıflamaya faydalı vücutdaki insilün oranını düşürüyor tatlı yerken tuzluya geçiş yapmıyorsun iştahını kapatıyor bakalım hayırlısı kızlar inşaalah hamiş kalanlar olur içimizde moral olur birbirimize

derin su sen soğan kürünü 3 ay yaptım demişsin ben 1 ay diye biliyordum adetlerine fayda ettimi güzelim birde ne zaman içtin yazarmısın

derin su sen soğan kürünü 3 ay yaptım demişsin ben 1 ay diye biliyordum adetlerine fayda ettimi güzelim birde ne zaman içtin yazarmısın
tatlım..benim adetlerim aşırı düzensizdir pko yüzünden.
iki ay içip bir ay ara verim yeniden 1 ay daha içtim ben.
3-4 ay içiliyor en fazla..
ama benim adetim bu zaman zarfı içerisinde sadece 1 kere gününde geldi.geçen ay.
bu adetim ise tam 1 ay gecikti ve dogru dürüst görmedim.
bilemiyorum tamamen düzene girenler çok var benim neden böyle oldu anlamadım.
çok sevinmiştim gününde geldigine ama bu ay yine aynı azizligi yaptı.
soganı çok içmek de rahim zarını incelttigi için bir daha yapmadım.
sogan suyuna başlayacaksan eger,önündeki adet tarihine 10 gün kala başlıyorsun canım.

kızlar olmadı yine ..
canım sıkma canını Allah büyük...:teselli:

Kızlar Gunaydınlar ıyi haftalar Diliyorum
Ben yine kilo vermişim 52 olmuşum bir 50-49 olsam bu glifor kilo verdiriyor bana ..

ceylan güzelim sen nasıl başarıyorsun bunu gerçi bende baya verdim ama daha fazla vermek istiyorum ne kadar verirsek o kadar iyi ama sen vermesende olur lülülülülülü

ceylan güzelim sen nasıl başarıyorsun bunu gerçi bende baya verdim ama daha fazla vermek istiyorum ne kadar verirsek o kadar iyi ama sen vermesende olur lülülülülülü

Çiğdem iyiyim neolsun ne biliym veriyorum 48 insem iyi olur evlendiğim zaman kilomdu 50 olunca inşallah hamile kalacağım içime doğuyor zemuszemus

kızlar dün tahlil aldım yaptım ilk çıkan t biraz zayıf ikinci c canlı çıktı ne yapıyım kan yaptırsam mı acaba

çiğdem neler diyorsun hemen tahlile ikisindede çıktımı a.s.
Nasıl heyecanlandım..

bilmiyorum yaptım ilk t deki beyaz çizgi çıktı atmıyim dedim biraz durdum baktım orası biraz renklenmiş bilmiyorum ceylan heyecan bastı düşük pozitifmiş 48 saat sonra birdaha yapmam gerekiyormuş kan tahlili yaptıracağım yarın

zaten negatif çıksa a negatif diyeceğim ama böyle olunca nasıl bende şaşırdım.yarın negatifse biraz üzülürüm ama elden gelen yok hayırlısı

inşaalh bitanem olur daha bende ney bilmiyorum ceylan boşuna umutlanmak istemiyorum evleneli 8ci yıla girdik ama herşeyin hayırlısı daha 25 yaşındayım inşaalah olacak inanıyorum hepimize RABBıM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…