Glifor Kullanan Var Mı?

ALLAH büyük bitanem burda konuşacağız bebeklerimiz olacak büyüyecek bizde tatacağız o mutluluğu inananalım ne olur bana dua edin yarın çıksın ama hayırlı ise

Cidden daha yaşın büyük değilmiş gençken tutmadı mı hayret derler 18-19 yaşlarında daha basit tutunması bende üzülüyorum keşke küçk evlenseydim ..

aman sakın üzülme büyükken daha herşeyi kolay çözebiliyorsun erken evlilik sevgi için çok güzel ben severek evlendim ama işte olmadı nasip değilmiş

oy oy oy. çiğdemcim dün ve bugün öğleye kadar çok stresli sinirli bir gün geçirdim. ve muhtemel hamilelik haberinle her şeyi unuttum. umarım yarın pozitif sonuç alırsın. ama keşke bugün kan testi yaptırsaydın. nasıl dayanacağız yarına kadar bilmiyorum. allahım bu mübarek günlerin hatırına önce çiğdemi sonra ceylanı ve beni sevindir yarabbim...

amin güzelim emin değilim ve çok korkuyorum bilmiyorum eşimede söyledim ya çıkmazsa erkder kendimde umutlandım bilmiyorum canım cumaya izin alıp o gün gideceğim.bakalım hayırlısı keşke negatif çıksaydı bu kadar takmazdım şimdi negatif çıkrsa biraz üzülürüm

testi yaptıktan hemen sonra ikinci çizgi silik çıktıysa bence hamilesin çiğdemcim. ama 10 dakikadan sonra çıktıysa fazla ümitlenme. yanlış okumadıysam hemen çıkmıştı dimi? ama çiğdemcim kan testi yaptıracağın bir yer yok mu? neden cumayı bekliyorsunki. valla ben bekleyemezdim. ya lütfen bir çaresini bul öğle arası filan git kan ver biyerlere :) valla dayanamıyorum. şimdi kocama bile anlattım. o da çok sevindi. hadi çiğdem sevindir bizi. umudumuz ol.

ceylancım sen ne yapıyosun. bi kaç gündür görüşemedik. hayıta devam ediyormusun. inşallah senden de kısa zamanda güzel haberler alırız.

ceylancım sen ne yapıyosun. bi kaç gündür görüşemedik. hayıta devam ediyormusun. inşallah senden de kısa zamanda güzel haberler alırız.

erkder'm şuanda sadece çiğdeme odaklandım bugün evlilik yıldönümümdü ve de regli günüm..Malesef ama çiğdemden gelebilecek güzel bir haber beni çok mutlu edecek bu arada hayıta tatile giderken bırakmıştım o bırakış ramazan sonrası tekrar başlayacağım şuanda olmuyor Gliforcukla aram iyi =))

kızlar bilmiyorum çok korkuyorum biraz ilk beyaz renkde boşluk oldu sonra yani 10 dakika sonra renklendi bilmiyorum cumaya izin alacağım dedim ya korkuyorum ya yanlış sonuçsa bundan önceki yani pozitif olanlar ikiside renkli çıkmıştı bu beni biraz etkiledi keşke tümden negatif çıksaydı şu adetimin geç gelişi beni mahfediyor

canım öncelikle allah sana kocanla beraber nice sağlıklı mutlu ve inşallah bebekli yıllar nasip etsin. regl döneminin başlaması, bir umuda daha kapı açıyor. inşallah bu defa yumurtan döllenir ve reglin size güzel bir yıldönümü hediyesi olur. hayıta devam et. zaten şuanda oruç tutamazsın. sabah ve akşam iç. oruçluyken de sahurda ve iftarda iç.

çiğdemcim bugün keşke tekrar idrar testi yapsaydın. 10 dk. sonra çıktı demişsin. kutunun üzerinde belli bir dakikadan sonra çıkan işaretleri dikkate almayın diye bişeyler yazıyor olmalı. o süre ne hatırlıyor musun?
düşükten sonra hala siyah macun gibi akıntılarım mevcut demiştimya, dün öğleden sonra ve bugün normal adet kanaması başladı. oruç tutmalı mıyım ben de kararsız kaldım.

ÇıĞdem valla beklyoruz haberlerını
erkderım 1damla geldı tık yok yok adet olsamda yenı dÖneme baŞlasam..

ÇİĞdem valla beklyoruz haberlerİnİ
erkderİm 1damla geldİ tık yok yok adet olsamda yenİ dÖneme baŞlasam..

ceylancım umarım yerleşme kanamasıdır. senden de güzel bir haber alıyormuymuşuz sonra. ben de bu iki umutla bu ay kesin hamile kalırmışım artık :)delikafadulden

ceylan senin olabilir kızlar bilmiyorum 10 dak. sonra çıktı birdaha tahlil yapsam iyide en güzeli kan tahlili oruç tutunca aman ben bilmiyorum erkder adatin 10 gün sonra mazerete giriyor zannedersem oruç tutarsın ceylan güzelim sen dikkat et belki gebelik vardır tahlil yapsana

erkder kusara bakma tam dikkatli okumamışım sen bir bilene sor kuzum belki tutmaman gerekir yeni başladı tam anlamıyla diyorsun çünkü bende 10 gündür adet görüyorsun zannettim

tahlil yapmıştım 5 gün önce betahcg 1.45 çıkmıştı oyüzden malesef yok ama yinede umutlanmamak elde değil..

hayır bitanem yapmadım niye bilmiyorum içimden bir sese umutlanma diyor aman yoktur bilmiyorum birde kızamık aşısı varmış onu vurunmamız gerekiyor.öyleyse 1 ay korunmak gerekiyormuş bu ayıda öyle geçireceğim gelecek ay aşılama yaptıracağım

çiğdemcim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsun çok iyi anlıyorum seni. iyi düşünelim iyi olsun. pozitif sonuç alman en büyük temennimiz ama negatif çıkarsa da lütfen kendini yıpratma. 40 yaşında anneliği tadanlar var. rabbim neylerse güzel eylermiş ya, vardır bir hayır diyelim ve kendimizi yıpratmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…