Glifor Kullanan Var Mı?

Saol deryam arkadaşıma dedim evet anatolia zaten tüp bebekte de tek geçiyor herkes Bende bir kaç rayına bırakıp ıstanbula gitmeyi düşünüyorum iğnelere geçemiyorum malesef kesinleşti 2000TL ssk günüm dolmadığından üstüne 1 milyarda eklenir tüp yapılır ..ılaçlar kimi zaman yumurtaları çalıştırabilirmiş dinlendirmek lazımmış..
Çiğdemcim; hakkında hayırlısı bencede ilaçları çok fazla tutar ilaçlar dahil fiyat araştır ..

ilaçları antalya sgkya sorduk 650 imiş doktor bundan fazlası olamaz dedi.doktorumlada görüştük 1.147 tl hastaneye yatıyor buraya başka para ödemeyeceksiniz dedi 900 iş gününü doldurmak gerekiyormuş ilaçları almak için benim daha dolmadı ama eşimin dolduğu için hak sahibiymişiz yani 2000 tl gibi fiyat çıkıyor işte bir tek sıraya girmek kaldı

Ahh..canım bende aynı durumdayım 900 günüm yok eşimde kendi bağkurunu düzenli yatırmıyor malesef biraz dinlenmem gerekecek..Çiğdem çok iyi peki ne zaman olacak ..

bilmiyorum canım adetimi bekliyoruz gün mü verecek hemen mi başlayacak ne olacaksa çabucacık geçsin zaman ilk denemem hayırlı olacaksa son olur inşallah hepimizin çilesi tamam olsun

sanada mı tüp bebek teşhisi kondu istanbulda mı yaptıracaksın ben istanbul gibi yerde olsam veya antalyada direk akupuntur yaptırırım

İğnelere geçemediğimden direk tüp bebeğe geçmemimiz maddi olarak yararımıza olacak evet Eğer birkaç ay daha olmazsa İstanbulda yaptıracağım ailemin yanında ..Çok zor olacak işi gücü bırakıp Devamlı istanbula gitmek ..

hayırlısı hepimiz hakkında hayırlısı olsun bütün çocuk hasreti ile yananlara rabbim hayılısını nasip etsin

kızlar merhaba. çiğdemcim yanlış anlamadıysam devlette yaptırırsak 2000 lira para mı ödüyormuşuz. ya devlet niye bu kadar az yardım ediyorki. özelde zaten 3500. biraz daha yardımcı olabilirlerdi. of yaa. valla biz de eşimle konuştuk. bir sene ara vermeyi düşünüyoruz. bu zaman içinde bitkisel kürleri deneyelim birde. olur mu olur.

canım benim anladığım ısparta sdü tıp fakültesi katılım payı 1.147 tl ilaçlarda 640 tl işte ben yolu falan dahada giderse 2000 falan dedik özele gittik orasıda ilaç yok 3000 tl katkı payı çıkardı 2000 tl falan fark var yani ilaçlar haiç bu 3000tlde bize tıp daha iyi geldi.hayırlısı 2 ay falan gün atabiliyormuş özel olsa hemen olur ama bu kadar beklemişim 2 ay daha beklerim herşeyin hayırlısı güzelim

Birazz Güldürüyüm sizi :

Uzun ve Mutlu Evliliğin Sırrı" konulu seminerde 49 yıldır evli olan bir adam konuşmacıymış. Adam konuşması sırasında;
...Eşime hep iyi davrandım, memnun ettim, en önemlisi 25. yıldönümümüzde onu Amerika’ya götürdüm."
Bunun üzerine izleyicilerden bir soru gelmiş:
"Peki 50. yıldönümünüzde eşiniz için ne yapacaksınız?"
"Gidip geri getireceğim..

:))) buna da ihtiyacımız varmış. sağol canım.

erkder antalyada gelecek tüp bebek merkezi var katılım payı 804 tlimiş.çokda başarılılarmış sana bir şey soracağım ilk ya benim rapor çıkarsam hani devlet hastanesiye fiyat düşük yani 804 tl burdada olurmu anlatabildim demi güzelim biraz karışık oldu ama ben demiştim ya 1147 tl diye aman offffffffffffffffffffffff

iyiyiz bebeğim sen nasılsın erkderin adı derya mı bak ben kaçırmışım karışık yazmışım dimi diş etimde şişlik var çok hastayım bugün evin yolunu nasıl bulacağım bilmiyorum mafoldumben valla vakitde geçmez bugün eve gönderseler ne var izin verecekde yok birde iş çok sıkışık hiç göndermezler aman pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff dişisenağlamammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…