Glifor Kullanan Var Mı?

Geçmiş olsun kuzum hatta dedi ya eşinin ismide sanırım erkanmış..
erkder birleşim yapmış akıllı bebeğim kaydirigubbakcemile3

Çiğdem cidden atlamışsın hatta dedim ya sizin için face alacağım diye adım özge bende bir kez daha memnun oldum

ceylan doktor bana 3 yıl önce vitamin yazarda bende kullanırdım ama şu son 1 yıldır bıraktım elevit isminde geçende sağlık ocağındaki doktorumuz folic plas verdi muhakak almamı söyledi sen kullanıyor musun merak ettim 5 gündür alıyorum hiç bir şey yedirtmiyor bu gün iyice fark ettim öğlen millet acıktım diye çıkıyor ben sanki kendimden yiyorum

yok ya kullanmıyorum yani kullanıyorumda kullanmıyorum ara ara içiyorum..

valla benim aksine sonradan banada yaparmıki ama kullanımı gereliymiş arkadaş var iş yerinde muhakkak kullan dedi aman şaştım ne kullanacağımı tüp bebek öncesi kilo almamam lazım

aman onlar sadece bebeğin gelişimi için önemli hamileyken 3 ay kullanılır şimdi boşu boşuna kendimize yükleyelim ki.. erkder nerelerde ..

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aman sıkıldım işte ağzım iyice fena oldu konuşmakta güçlük çekiyorum offffffffffffffffffffffff

kızlar kusura bakmayın. bu canavarlar canımı okuyorlar. biraz önce gittiler. yarına kadar boşum. :) yarın tekrar gelecekler. ya insanın bir dk. dahi boş zamanı olmaz mı? biri uyuyo biri uyanıyo. biri doyuya biri acıkıyo. ablam biraz dinlensin diye herşeylerine koşmaya çalışıyorum. canlarım benim. çok şekerler ama teyzeleri.

çiğdemcim öncelikle geçmiş olsun. diş etin hala ağrıyor mu? benim de ara ara olur. çok rahatsız olurum ben de?

kızlar elevit denen ilaç hem vitamin hem folik asit destekli bir ilaç. ve her bayanın hamile olmayı düşündüğü günden itibaren folikasit kullanması gerekli. yani hamilelik öncesinde de kullanılması gerek.özgecim sen hamilelikte kullanılır boşa şimdiden kullanma diye bişeyler söylemişsin çiğdeme. bu çok yanlış. ben senelerdir içiyorum eleviti. çiğdem sen iştahsızlık yapar filan demişsin ama aksine kilo aldırır elevit. ama yiyeceklerinden kıs bu ilacı yine de bırakma. bizler için çok önemli.

çiğdemcim dün veya iki gün önce bir soru sormuşsun. şu katkı paylarıyla ilgili. vallahi bu konuda hiçbir bilgim yok. biliyorsun hepsini özelde yaptırdım ben. bu rapor devlet hastanelerinde çıkmıyor diye biliyorum ama. üniversite veya kapsamlı hastanelerde çıkıyor diye tahmin ediyorum canım.

özge sen yine doktorunun verdiği ilaçları kullanmıyormuşsun. kendi kendini ele verdin. güzelim neden böyle yapıyorsun. bak hamilelikten önce elevit kullanması gereksiz diye çok önemli bir ilacını kullanmıyormuşsun. yapma böyle. doktor sana niye gereksiz bir ilaç versin. lütfen ama. bak konuşmam daha senle.

kızlar şimdi çıkıyorum. yemek yapıcam. ara ara yine gelirim. öptüm sizleri. byes

erkderim ben elevit için demedim folbiol için dedim ..Çok fazla yedirtiyor tabii ki içmek lazım :kedi:

özgecim folbiol ile elevit aynı zaten. folbiol, folik asit. elevit ise vitamin ve folik asit. vitamin derken rahmi kuvvetlendiriyor. evet iştah açıyor. hatta benim bi arkadaşım var çok zayıf. kilo almak için doktora gitmiş. doktor buna elevit vermiş. o derece yani. ama senin kilo fazlalığın yok. kullan canım.

çiğdemcim rapor filan alma şansın yok mu? hiç te çekilmez böyle iş.

kızlar cuma dayanamadım izin aldım gittim annem televizyonda nur ertürkün proğramını dinlemiş geçenlerde bebeği olmayan ve pcos olanlara öneriler vermişler at kuyruğu,aslan pençesi ,ısırgan otu.civan perçemi karıştırın 1 dak.kaynatıp günde 3 defa için demiş deneyelim paylaşmak istedim nasılsınız bu arada beni korkuttunuz bende bıraktım vitamini tüpden önce kilo almak istemiyorum zaten tedavide alacağımı biliyorum erkder sence tıpta ne kadar gün atarlar birde sen ne kadar kilo almıştın ben aşılama olduğumda sanki 5 aylık gebe gibi şiştim buda mı öyle olur ki

çiğdemcim o üniversitenin bulunduğu ile göre, nüfus sayısına göre değişir diye tahmin ediyorum ama burda bi arkadaş tıp fakültesinde yaptırdı 2 ay filan atmışlardı.
o söylediğin otları ben de birilerinden duymuştum ama hiç kullanmadım. canım tedavilerde fazla kilo almıyorsun. bana hemşire demiştiki bebek tedavisi kilo aldırmıyor sadece iştahı açıyor. dikkat edersen bişeycikler olmaz demişti. benim kilo almamın sebebi hamur işine ve ekmeğe düşkünlüğüm. iştah ta açılınca... o vitamin ilacını mutlaka kullan. rahmi destekliyor o. ikinci tüp bebek denemesinde ohss olmuştum. dediğin gibi 9 aylık hamile gibi şiştim. ama bir ay içinde eski halime döndüm. o kalıcı bişey değil güzelim. yani üç tüp bebek tedavisi sonucu toplasan 5-6 kilo ancak almışımdır. ama suç bende. dikkat etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…