Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada ramazınınız mübarek olsun opuyorumnanaktan
ceylan merhaba canım dün karar verdim ben dedim niye bekliyorum niye mücadele etmiyorum geçen yıl aşılama yaptırdım tutmadı yine aynısı olur diye korkuyordum ama yılmayacağım deneyececeğim ne kadar ücreti bilmiyorum erkdere sordum bakalım ilaçları ne kadar tutdu merek ettim benim 1.5 yıl önce 300 tl sadece ilaçlarım tutdu şimdi bilmiyorum
slm kızlar glifor kullan varmı diye baslıgı görünce daldım içeriye 3 haftadır bende basladım bu ilaça bende cok bulantı karın agrısı yaptı . sizler nasıl alıstınız içmeye ... ..ramazanda geldi ne yapcagım nasıl içecegim bilmiyorum .. cok fenayım yardımcı olurmusunuz
slm kızlar glifor kullan varmı diye baslıgı görünce daldım içeriye 3 haftadır bende basladım bu ilaça bende cok bulantı karın agrısı yaptı . sizler nasıl alıstınız içmeye ... ..ramazanda geldi ne yapcagım nasıl içecegim bilmiyorum .. cok fenayım yardımcı olurmusunuz[/QUOTE
hoşgeldin aleyna. ben de günde iki kez kullanıyorum ama hiçbir yan etkisi yapmadı bende. umarım çabucak alışırsın ne diyim
yazını okuyunca bir güldüm iki ay önce başladım aynıydım 2 ayda alışabildim beni çok sarsttı yemek arasında al özellikle akşam :çok üzgünüm:
slm kızlar glifor kullan varmı diye baslıgı görünce daldım içeriye 3 haftadır bende basladım bu ilaça bende cok bulantı karın agrısı yaptı . sizler nasıl alıstınız içmeye ... ..ramazanda geldi ne yapcagım nasıl içecegim bilmiyorum .. cok fenayım yardımcı olurmusunuz[/QUOTE
hoşgeldin aleyna. ben de günde iki kez kullanıyorum ama hiçbir yan etkisi yapmadı bende. umarım çabucak alışırsın ne diyim
hb erkder 10 kişide bir yaparmaz o da bana denk geldi demekki.ben 1/2 olarak gunde iki defa alıyorum
size bu kötü zamanları yaşattığım için özür dilerim arkadaşlar. söz bidaa gitmicem. canım çıktı zaten. garanti bankasını ararken kendimi izmirin ikinci sanayi sitesinde buldum :) ama sapasağlam aranızdayım yeniden. :)