Glifor Kullanan Var Mı?

tedaviye başlasam mı erkder senin aşılama ve tüp bebek gideri ne kadar dı bana ilaçların tuttuğu rakamı yazarmısın güzelim ramazan çıkınca aşılama yaptıracağım tutmazsa tüp bebek bakalım

ceylan merhaba canım dün karar verdim ben dedim niye bekliyorum niye mücadele etmiyorum geçen yıl aşılama yaptırdım tutmadı yine aynısı olur diye korkuyordum ama yılmayacağım deneyececeğim ne kadar ücreti bilmiyorum erkdere sordum bakalım ilaçları ne kadar tutdu merek ettim benim 1.5 yıl önce 300 tl sadece ilaçlarım tutdu şimdi bilmiyorum

ceylan merhaba canım dün karar verdim ben dedim niye bekliyorum niye mücadele etmiyorum geçen yıl aşılama yaptırdım tutmadı yine aynısı olur diye korkuyordum ama yılmayacağım deneyececeğim ne kadar ücreti bilmiyorum erkdere sordum bakalım ilaçları ne kadar tutdu merek ettim benim 1.5 yıl önce 300 tl sadece ilaçlarım tutdu şimdi bilmiyorum

Canım mücadele etmemiz gerek..:Saruboceq:Başaracağız bende aşılamaya çok yaklaştım

slm kızlar glifor kullan varmı diye baslıgı görünce daldım içeriye 3 haftadır bende basladım bu ilaça bende cok bulantı karın agrısı yaptı . sizler nasıl alıstınız içmeye ... ..ramazanda geldi ne yapcagım nasıl içecegim bilmiyorum .. cok fenayım yardımcı olurmusunuz

slm kızlar glifor kullan varmı diye baslıgı görünce daldım içeriye 3 haftadır bende basladım bu ilaça bende cok bulantı karın agrısı yaptı . sizler nasıl alıstınız içmeye ... ..ramazanda geldi ne yapcagım nasıl içecegim bilmiyorum .. cok fenayım yardımcı olurmusunuz

yazını okuyunca bir güldüm iki ay önce başladım aynıydım 2 ayda alışabildim beni çok sarsttı yemek arasında al özellikle akşam :çok üzgünüm:

kızlar merhaba yeni geldim. ayağımın tozuyla oturdum pc başına. çiğdemcim aşılama ne kadar bilmiyorum. üç sene önce yaptırmıştım çünkü. tüp bebek için ise merkezim benden toplu 3500 lira aldı. ekstra masraflarla 4000 lirayı buldu. bir de genetik test yaptırmıştım. 500 de o tuttu. yani en az 4000 lira cebinde olması lazım canım. ha tabi ben özelden bahsediyorum. geçen sene arkadaşım üniversite hastanesinde yaptırmıştı tüp bebek. o da tahminen 1000 civarında para ödedi.

slm kızlar glifor kullan varmı diye baslıgı görünce daldım içeriye 3 haftadır bende basladım bu ilaça bende cok bulantı karın agrısı yaptı . sizler nasıl alıstınız içmeye ... ..ramazanda geldi ne yapcagım nasıl içecegim bilmiyorum .. cok fenayım yardımcı olurmusunuz[/QUOTE

hoşgeldin aleyna. ben de günde iki kez kullanıyorum ama hiçbir yan etkisi yapmadı bende. umarım çabucak alışırsın ne diyim

yazını okuyunca bir güldüm iki ay önce başladım aynıydım 2 ayda alışabildim beni çok sarsttı yemek arasında al özellikle akşam :çok üzgünüm:

ne mutlu bana bu hayat sartlarında sizi güldürebildim... alısacagız mecburennn..
alısmakkk sevmektennn daha zor geliyorrrrrrrrrrrrrr.....................

slm kızlar glifor kullan varmı diye baslıgı görünce daldım içeriye 3 haftadır bende basladım bu ilaça bende cok bulantı karın agrısı yaptı . sizler nasıl alıstınız içmeye ... ..ramazanda geldi ne yapcagım nasıl içecegim bilmiyorum .. cok fenayım yardımcı olurmusunuz[/QUOTE

hoşgeldin aleyna. ben de günde iki kez kullanıyorum ama hiçbir yan etkisi yapmadı bende. umarım çabucak alışırsın ne diyim

hb erkder 10 kişide bir yaparmaz o da bana denk geldi demekki.ben 1/2 olarak gunde iki defa alıyorum

size bu kötü zamanları yaşattığım için özür dilerim arkadaşlar. söz bidaa gitmicem. canım çıktı zaten. garanti bankasını ararken kendimi izmirin ikinci sanayi sitesinde buldum :) ama sapasağlam aranızdayım yeniden. :)

size bu kötü zamanları yaşattığım için özür dilerim arkadaşlar. söz bidaa gitmicem. canım çıktı zaten. garanti bankasını ararken kendimi izmirin ikinci sanayi sitesinde buldum :) ama sapasağlam aranızdayım yeniden. :)

Sanayi mi ...Bilmezmiyim İstanbul İkitelli sanayi içinde kendimi bulunca çıkana kadar canım çıkıyordu..Şükür sağsalim aramızdasın..opuyorumnanaktan

selam kızlar..bende glifor kullanıyorum yeniden.
çünkü ilk kullanmaya başladıgımda mide bulantıları yüzünden çok kaçamak yaptımkaydirigubbakcemile3en son doktora gittigimde glifor içiyorsun degil mi dedi.hayır bıraktım dedim...kesinlikle bırakmamalısın dedi...bu arada doktorum tüp bebek uzmanı çok iyi bir doktor...ama ben 5 aydır tedaviyi bıraktım.rahim filmi aşamasına gelmiştim ama bıraktım tedaviyi...biliyorum glifor pko için çok yararlı ama her başladıgımda bırakıyorum..5 gün oldu yine başlayalı..hiçbirşey yiyemiyorum hep midem bulanıyor...ama alışacagım.
ilk 20 günlük kullanımımda 4 kilo verdim üstelik.inşallah hepimiz için hayırlısı olur kızlar.opuyorumnanaktan

kızlar günydın hoşgeldiniz aramıza derun su güzelim siz nasıl veriyorsunuz 4 kilo falan aklım ermiyor ben 3 aydır kullanıyorum ayda 1 kilo zor verdim ama bulantı yapıyo falan demeğin kullanın hele pcos varsa kesin kullanın neticede bir zaman geliyor vücut cevap veriyor

Back
X