Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma ya çalışa çalışa Bittik =) Kusum Annemler bizde o yüzden işteyken biranönce işleri toparlayıp erken eve gitmeye çalışıyorum yaa canlarım salı günü iğnemi oldum ya hiç kasığımda sancı bitmedi neden acaba çatlşamadımı ??ceylanım özel günlerinde olduğun için mi sesin soluğun çıkmıyor :) bu kadar yoğun musun arkadaşım? gel görün arada bi bize. :)))
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldm.bende glukofene başladım dr 1 tane ile başla ve mide durumuna göre 3e kadar çıkar dedi 3 ay kullanacağm ilk günden beri 2 tane ile başladım bu güm 3cü günüm mide bulantım falan yok sizde hemen başlamışmıydı mide bulantıları? birde ne kadar zamanda hamile kaldınız ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz yardmcı olurmusunuz?
kayse birde canım sen antalyadasın akupuntur yaptırdın mı bizim ıspartamız maşallah o konuda biraz geri bence düşün çok faydasınıgören varmış
hoşgeldin kayse bende g
ünde 2 tablet alıorum . başlangıçta 4 gün ishal oldum sonra aynı düzenime döndü. 1 haftadır kullanıyorum ve sabahları hafifi bulantım oluyor gün boyuda canım bişey yemek istemiyor 1 haftada 2,5 kilo kadar verdim
canım yanılmıyorsak glifor ve türevleri hamilelikte kullanılmıyor doktorun hamile kalma ihtimaline karşı bıraktırdı sanırımKızlar merhabalar dr.um çatlatma iğnemi yaptı ve gliforu bırak 10 gün kadar dedi arada içiyorum neden bırak dedi anlamıyorum
canım bende ishal mide bulantısı vs yok belki ramazan olunca oruçtan kaynaklanıyordur.bendede iştah yok hele aşırı tatlı yerdim şimdi aklıma bile gelince midem bulanıyo.allah yardmcımız olsun
Sorma ya çalışa çalışa Bittik =) Kusum Annemler bizde o yüzden işteyken biranönce işleri toparlayıp erken eve gitmeye çalışıyorum yaa canlarım salı günü iğnemi oldum ya hiç kasığımda sancı bitmedi neden acaba çatlşamadımı ??
ceylancım ağrı olması iyi. yumurtalar büyüyünce de ağrı oluyor. muhtemelen öyle bişeydir. hayırlı haberlerini bekliyorum.:CüvCüv:turkbayragi