Merhaba,
Son zamanlarda aşırı bir yemek yeme ihtiyacı duyuyordum ki ömrümde hiç olamayacak kıloya cıktım.
sonra kan tahlili verdim ki insilün tavan yapmış riskli durumdayım ve 2.ci derece karaciğer yağlanması başlamış.
Koşa koşa diyetisyene gittim gayet güzel bir listem var Birde bugün Glifor kullanmaya başladım kullanıp zayıflayan var mı acaba
Ben pcosa bağlı insülin direnci olduğum için sürekli kullanmak zorundayım 2x1 1000 mg aşırı yan etkisi var mide bulantısından iş yapamıyorum resmen ama iyi diyet ve sporla beraber glifor kullandığım zaman güzel kilo vermiştim yediklerinize hareketlerinize dikkat edip ilacınızı düzenli kullanırsanız ciddi fark yaratır ben maalesef düzenli kullanamıyorum mahvetti beni inşallah size böyle bir etkisi olmaz
Kız kardeşim nişanından önce kullanıp yaklaşık bir 15 kilo vermişti 2-3 ay gibi bir sürede. Ama onda çok bulantı ve iştahsızlık yaptı yemek yese de tekrar çıkarıyordu.
Ben pcosa bağlı insülin direnci olduğum için sürekli kullanmak zorundayım 2x1 1000 mg aşırı yan etkisi var mide bulantısından iş yapamıyorum resmen ama iyi diyet ve sporla beraber glifor kullandığım zaman güzel kilo vermiştim yediklerinize hareketlerinize dikkat edip ilacınızı düzenli kullanırsanız ciddi fark yaratır ben maalesef düzenli kullanamıyorum mahvetti beni inşallah size böyle bir etkisi olmaz
Benim de insülin direncim 6,5 çıktı glifor başlandı ilaçlık bir durumda olduğumu bilmiyordum dün ilk defa içtim 3 saat mide bulantısı yaşadım çok kötüydü bugün 2. Kez içtim şimdilik bi sıkıntı yaşamadım aynı zamanda da diyet yapıyorum faydası olur mu bilmiyorum