GLİFOR Kullanıp Zayıflayan Var mı

SadeceD

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
272
159
103
37
Merhaba,
Son zamanlarda aşırı bir yemek yeme ihtiyacı duyuyordum ki ömrümde hiç olamayacak kıloya cıktım.
sonra kan tahlili verdim ki insilün tavan yapmış riskli durumdayım ve 2.ci derece karaciğer yağlanması başlamış.
Koşa koşa diyetisyene gittim gayet güzel bir listem var Birde bugün Glifor kullanmaya başladım kullanıp zayıflayan var mı acaba

Ben pcosa bağlı insülin direnci olduğum için sürekli kullanmak zorundayım 2x1 1000 mg aşırı yan etkisi var mide bulantısından iş yapamıyorum resmen ama iyi diyet ve sporla beraber glifor kullandığım zaman güzel kilo vermiştim yediklerinize hareketlerinize dikkat edip ilacınızı düzenli kullanırsanız ciddi fark yaratır ben maalesef düzenli kullanamıyorum mahvetti beni inşallah size böyle bir etkisi olmaz

Kız kardeşim nişanından önce kullanıp yaklaşık bir 15 kilo vermişti 2-3 ay gibi bir sürede. Ama onda çok bulantı ve iştahsızlık yaptı yemek yese de tekrar çıkarıyordu.

Merhaba, ben bu hafta başladım. Sürekli tokum. spor ve diyette yapıyorum.
Bugün diyetisyende tartılacağım bende merak ediyorum.

Ben pcosa bağlı insülin direnci olduğum için sürekli kullanmak zorundayım 2x1 1000 mg aşırı yan etkisi var mide bulantısından iş yapamıyorum resmen ama iyi diyet ve sporla beraber glifor kullandığım zaman güzel kilo vermiştim yediklerinize hareketlerinize dikkat edip ilacınızı düzenli kullanırsanız ciddi fark yaratır ben maalesef düzenli kullanamıyorum mahvetti beni inşallah size böyle bir etkisi olmaz
bende mide bulantısı yapmadı. aşırı tokluk hissi veriyor. sonucu bende mrak ediyorum.

Memnunsanız bırakmayın faydası çok
şuanlık memnunum aşırı tokluk hissi veriyor yemek yemek istemiyorum hatta görünce midem ağzıma geliyor o derece bir durum.

şuan 2.ci haftadayım diyetisyenimde de söyledi 2.ci hafta da etkisini görecek diye bekliyorum bakalım

Benim de insülin direncim 6,5 çıktı glifor başlandı ilaçlık bir durumda olduğumu bilmiyordum dün ilk defa içtim 3 saat mide bulantısı yaşadım çok kötüydü bugün 2. Kez içtim şimdilik bi sıkıntı yaşamadım aynı zamanda da diyet yapıyorum faydası olur mu bilmiyorum

Back
X