Şampuan ve Saç Kremleri Gliss mi? Pantene mi?

yani bi yıkamada birini digerinde birini kullanman saglıklı olmaz bence
bitmesini bekleyemiceksen belli bi süre glissi denersin

kesınlıkle gliss elseve roflelı saclarımı doktuu ... gliss roflelı saclar ıcın olanıı onerırıımm

ben elsevi bitirdim pantene mavi kapaklı aldım boşuna elseve falan para vermişim pantene süper bu bitincede pantene dogal sentez alıcam o daha iyi diye düşünüyorum :)

şampuanların etkisi her saca göre değişiyo buna katılıyorum. ben hemen hemen her şampunı denedim gliss i bi arkadaşım önerdi pembe olanını aldım tek kelimeyle harika kışın akşamdan sacımı yıkamak zorunda kalıyordum diger şampuanlarda yıkayıp yatınca sabah istediğim gibi olmyordu ama gliss de çok güzel yumuşacık oluyo sanki küçük cocukların sacı gibi.ben kesinlikle gliss tavsiye ederim.arkadaşlarım sacına bakım mı yapıyorsun diyo:)

yorunuz için teşekkür ederim glissinde promosyon paketinden alıp denemek lazım :))

yorunuz için teşekkür ederim glissinde promosyon paketinden alıp denemek lazım :))

bişi değil.:))ben şuan aldım onu kullanıyorum. sacınızı yıkayıp dışarıya çıkıp tekrar kapalı ortam girdiğimizde sacınızdaki şampuan kokusu gider dışarıdaki havanın kokusunun alırsınız. yanındaki bakım sprey o şampuan kokusunun hiç gitmemesini sağlıyo... sacınızın her zaman güzel kokmasını saglıyo:))

clear kullanıyodum 4-5 yıldır,,,
şuan loreal elseve aldım sarı olanından,şimdilikk iyi kokusu filan,yumuşaklığıda iyi
ablam gliss kullanıyo çok memnunum diyor,bitince deneyebilirm glissi

ben gliss sarısını denedim bir kutuyu bitirdim ilk başya güzeldi daha sonra saç uçlarımı acayıp kuruttu bide kepek yaptı.1 hafta once clear aldım normal saçlaar için olanı çok memnunum hem saçlarım yumuşacık hemde miss gibi kokuyor

kesinlikle gliss,özellikle shea yağı-kaşmirli olan saçlarımı yumuşacık yapıyor,pantenein hangi şampuanını denediysem elimde kaldı

ben elsevi bitirdim pantene mavi kapaklı aldım boşuna elseve falan para vermişim pantene süper bu bitincede pantene dogal sentez alıcam o daha iyi diye düşünüyorum :)

pantene doğal sentezi hiç beğenmedim saçlarım çok mat oldu oysaki çok düz ve parlaktır.. tekrar else ve pembeye döndüm.. tabi dene arkadaşım sen bilrisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…