Şampuan ve Saç Kremleri Gliss mi? Pantene mi?

Dökülme için gliss iyi geliyor. En azından bende farketti. Kepek için durulama suyuna elma sirkesi iyi geliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dökülme için gliss iyi geliyor. En azından bende farketti. Kepek için durulama suyuna elma sirkesi iyi geliyor

dün glissin turuncu kapaklı olanından aldım bide pembe saç bakım maskesini aldım saçlarım iyi bakalım yumuşacık oldu.sirkeyi denicem.dün bide banyoya girmeden önce saç dibii sodayla ovdum.kepekler biraz gitmiş :))

Soda derken? Bildiğimiz soda mı??? Bende bi deneyeyim

Soda derken? Bildiğimiz soda mı??? Bende bi deneyeyim

ewet canım bildiğimiz karbonat.ıslak saçına dök masaj yap.biraz yandı benim saç derim ama azalttı.. :))

Hmmm😊 iyimiş tşk ederim cnm denerim. Faydası olmuştur tabii cnm

rica ederim canımm :)) annem sağolsun bebekken yaparmış bana.sorduğumda söledi.hani bebeklerin kafasının üst kısmında kabuklanmalar olur ya annem hemen soda sürermiş.sabaha yok olurmuşş :))

rica ederim canımm :)) annem sağolsun bebekken yaparmış bana.sorduğumda söledi.hani bebeklerin kafasının üst kısmında kabuklanmalar olur ya annem hemen soda sürermiş.sabaha yok olurmuşş :))
Evet yeğenlerden biliyorum. Vayy be neler varmış😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…