Şampuan ve Saç Kremleri Gliss mi? Pantene mi?

gliss şimdiye kadar kullandığım kesinlikle en iyi şampuan çok uzun zamandır değştirmiyprum. pantene hiç beğenmedim benm saçlarım boyalı kazık gibi yaptı saçlarmı:S
glissin pembe olanı da inanılmaz güzel kokuyo bnyo yaptığımda terapi oluyo resmen bana.
geçenlerde elseve onarım 5 saç kremi aldım, gliss kremim bitmişti o an bulamadım diye,hiç memnun kalmadım,açmıyor saçlarımı.
bir de sanırım en önemlisi şampuan ve saç kremi haricinde saç bakım maskesi kullanmak, gene gliss diyebilirim bu konuda çünkü gerçekten başarılı ürünler piyasaya sürüyor. fiyatı da çok uygun 15 civarı olması lazım ben bir kampanyada stoklamıştım eve şampuan ve saç bakım maskesini 20 liraya almıştım

ben gliss in sarı serisini kullanıyorum kırıklarım %90 azaldı hemde ikinci kullanımda :) çok memnunum

ben dermokil boyalı ve permalı olan şampuanını kullanıyorum, hem boyayada zarar vermiyor ve saclarım daha gür ve hızla uzuyor. SAç kremide harika saç uclarına ve köklerine de uygulayabiliyorsunuz. tavsiye ederim.

arkadaşım gliss sarı aldı,ilk yıkamada saçımın boyası aktı dedi,içinde birsürü yağ falan varmış sanırım ondan olabilir ama saçlarını yumuşacık yaptı.
dermokili merak etmekteyim:))elseve bitsin sonra gliss mi dermokil mi bi karar vericem

Gliss sarı ambalajlı olan yani yılan yağı özlüyü kullanmıştım ve çok memnun kaldım.Daha sonra şampuan bitti ve markette sarı ambalajlı kalmadığı iin pembesini aldım(yaban gülü yağı).Bu da güzel ama biz sarı ambalajlıdan daha çok memnun kaldık.Saçların daha hacimli olmasını sağlıyordu.Saçım ise dalgalı ve sert..

hepinize selamm benim size cok bi srum var ben sac kremi arıorm head & shoulders kullanıorm baska sampuan kullandıqımda kepek yapıo ve döküo. gliss hakkında yorumlarınızı okudm sadec onu mu kullanım yoksa sampuanla mı kullanım baana yrdm edn yrn alcam

ben de Dermokili merak ediyorum canım..şampuanım bitsin deneyeceğim..
tavsiyen için teşekkürler

slm kızlar
benimde saçlarım yaglı krem kullansam saçımı döküyor ve yaglandırıyor kullanmasam
açamıyorum keçe gibi oluyor 4 yldırr belki daha uzun süre heder shondus kullandım ama degiştirmek istiorum sanırım gliss çok ii herkes memmun kalmış peki hangi rengini almalıyım yaglı saçlar için?

En çok gliss beğenilmiş. Ben de gliss alıyım bari sarı olanından. Uzun ve yıpranmış saçlar için. Şampuan ve saç kreminin fiyatlarını bilen var mı?

kızlar bende yeni pantene kullanmaya başladım ama saçım çok dökülmeye başladı şampuandan olabilirmi sizce

ben gliss kullandım saçıma iyi geldi ama saç derim yara oldu panten ise uzun süre kullanınca sanki aynı etkiyi vermiyo bi süre bırakıp geri dönmek lazım geliyo

Kesinlikle gliss benim saçlarımın uçları kuru ve kırık turuncu kapaklı repeair sistem ve mor kapaklı shea yağlı olanını dönüşümlü olarak kullanıyorum harikaa krem kullanmasam yeri var ama uçlara aynı şampuanın aynı kreminden kullanıyorum, bazende param olursa maskesinden alıyorum 4 yadır falan kullanıyorum daha da değiştirmem inş. çok memnunum

Son düzenleme:
Gliss şampuan deneyeceğim bende. Ya total repair turuncu kapaklı ya da shea cashmere kullanacağım. İçinde kimyasal var ama napalım hepsinde var madem seçme hakkı bizim. :26: Glissten daha çok memnun olan var. Keratinli olması da cezbedici.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllar önce panten kullanmıştım. Memnun kalmadım. 4 yıldır gliss kullanıyorum. Memnunum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar bende şampuanımı değiştirmek istiyodum bu konu iyi olmuş herkes glissten memnun bende denicem ama kimi sarı kimisi pembe olanı iyi demiş.şaşırdım ben şimdi hangisini alsam acaba.saçlarım kepeklendi ve aşırı dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…