Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgi elbette paylasalim. seninde benimde yaptigim bilgi paylasmak. guclu durmaya calismiyorum. zaten gucluyum. evet arada duygularim degisiyor uzuluyorum tuuh diyorum zeka seviyesi -39 un altinda evrimin bile ilerlerken yanina almadigi insanlarin cocuklari olurken benim niye olmuyor da diyorum. ve bunda da bir hayir vardir diyorum. benim dunyaya gelme amacim dogurmak degil demek ki baska birsey diyorum. tup bb dokt. bile bu embrioya bakip umitlennek cok aptalca olurdu cumlesini kuran biriyim.
arkadasim bana gercek lazim. dogru lazim.
almnya koln univ. urolog dokt. bir arkadasim var. henuz ulasamadim. birde bu konuyu ona anlaticam bakalim ne dicek...

herkes doktora gittiginde " caresi var'i duymak ister. duyamazsan uzulursun ama ortada bir gercek varsa ve elden su an icin birsey gelmiyorsa ne yapalim?
evet gebelik sansi tup ile mevcut ama dis gebelik dusuk riski ve tutmama % si cok yuksek. insallah emekleriniz bosa gitmez ve gebe kalir saglikli cocuklariniz olur.
su cok net ben senin gibi hayal kuramiyorum uzgunum.

soruyoruz ogreniyoruz nasil bir yol izlememiz gerektigini butun verileri toplayip karar verecegiz.bunlarida senin ve diger bayan ark. gibi paylasiyorum. sen nasil umutlarini yaziyorsun. bende yaziyorum.

champagneshimmer champagneshimmer kendince haklı olabilirsin. Yapın gereği de tamamen gerçekçi yaklaşabilirsin. Ama söylemlerin burda birbirine umut olmaya çalışan insanları umutsuzluğa sürükleyecek düzeyde olmamalı.

Mesela "embrio sagliksiz oluyor tutma sansi az. kinse kendini kandirmasin" cümlesi yerine "siz embriyonun diğer tüp bebek vakalarından farksız olduğunu söylemişsiniz ama ben bu şekilde bir şey duydum..." şeklinde olsaydı şu an bunları yazıyor olmazdık.

Doktorları Allah başımızdan eksik etmesin de her söylediklerine de inanıcaz diye bir şey yok. Neticede bizde oluşan 10 embriyoyu hiçbir doktor açıklayamadı. Açıklayamamak bi tarafa "kısmet" dediler. düşün artık. Önce kendin inanacaksın ki vücudun da inansın, karşındaki doktor inansın.

Sen bu işe "benim olmazsa olmazım değil, bebek olmasa da olur diye başlarsan" doktor ne yapsın. O bebek kendini istemeyen anneye gelir mi? ;)

Düşüncelerimizi yıkıcı, umut kırıcı şekilde değil de yapıcı bilgilendirici şekilde ifade edebilirsek bence birbirimize daha fazla yardımcı olmuş oluruz, umut olmuş oluruz...

herseyi iyi guzel yazmissin da istemeyen cocuk gelir mi ? kismini yazdigin icin seni kiniyorum.gercegi duyup kabul etme konusunda sakin tutumum beni bebek istemiyor yapmaz. sizin gibi caba sarf etmedigim icinde beni suclamaniz ilginc.
o bebek de bana gelirde esimle bu is zor...
champagneshimmer champagneshimmer kendince haklı olabilirsin. Yapın gereği de tamamen gerçekçi yaklaşabilirsin. Ama söylemlerin burda birbirine umut olmaya çalışan insanları umutsuzluğa sürükleyecek düzeyde olmamalı.

Mesela "embrio sagliksiz oluyor tutma sansi az. kinse kendini kandirmasin" cümlesi yerine "siz embriyonun diğer tüp bebek vakalarından farksız olduğunu söylemişsiniz ama ben bu şekilde bir şey duydum..." şeklinde olsaydı şu an bunları yazıyor olmazdık.

Doktorları Allah başımızdan eksik etmesin de her söylediklerine de inanıcaz diye bir şey yok. Neticede bizde oluşan 10 embriyoyu hiçbir doktor açıklayamadı. Açıklayamamak bi tarafa "kısmet" dediler. düşün artık. Önce kendin inanacaksın ki vücudun da inansın, karşındaki doktor inansın.

Sen bu işe "benim olmazsa olmazım değil, bebek olmasa da olur diye başlarsan" doktor ne yapsın. O bebek kendini istemeyen anneye gelir mi? ;)

Düşüncelerimizi yıkıcı, umut kırıcı şekilde değil de yapıcı bilgilendirici şekilde ifade edebilirsek bence birbirimize daha fazla yardımcı olmuş oluruz, umut olmuş oluruz...

emre akkus mu? bakircioglu mu? bilemedim ama her ikisinede yazdim henuz bir yanit yok. almanya da bir ortak ark. yazdim bizim ark. ulasmaya calisacak. bekliyorum.

Merhaba kaan aydosa tahlil sonuclarini yolladim %88 haploid çok iyi dedi tüp bebek sansi olabilir ilaçlara devam edin bana ilk firsatta yazin tüp bebek için haxirliklara baslayalim yazmis

Merhaba kaan aydosa tahlil sonuclarini yolladim %88 haploid çok iyi dedi tüp bebek sansi olabilir ilaçlara devam edin bana ilk firsatta yazin tüp bebek için haxirliklara baslayalim yazmis
Süper cnm çok sevindim. Hadi hayırlısı.. Ne zaman başlıyosunuz

Daha tarih vermedi ama dna hasar testi ustemedi bizden bence bir iki ay daha tedavuye devam eder gibi geliyo...

Daha tarih vermedi ama dna hasar testi ustemedi bizden bence bir iki ay daha tedavuye devam eder gibi geliyo...

inşallah arka arkaya bebiş haberleri alırız yaa. aynı zamanlara denk gelecek gibi gözüküyor hepimizinki:)

Merhaba arkadaşlar kaan aydos adetinizin 2. Günü tüp bebek için gelin dedi bu ay geçti artik adetimin 3. Günü bugün kasimda bu aksilik cikmazsa baslicaz ankara tip fakültesinde cem atabekoglu diye bi prof.ona gudicekmisiz esimede tekrar bakilip uygun olursa menideki spermden yoksa tese yapılarak sperm alinacakmis bakalim hakkimizda hayirlisi

çok sevindim canım. hayırlısı olsun. tez zamanda güzel haberler alalım inşallah...

Merhaba arkadaşlar kaan aydos adetinizin 2. Günü tüp bebek için gelin dedi bu ay geçti artik adetimin 3. Günü bugün kasimda bu aksilik cikmazsa baslicaz ankara tip fakültesinde cem atabekoglu diye bi prof.ona gudicekmisiz esimede tekrar bakilip uygun olursa menideki spermden yoksa tese yapılarak sperm alinacakmis bakalim hakkimizda hayirlisi

İnşallah hepimizgypsy84, post: 37485420, member: 530768"]çok sevindim canım. hayırlısı olsun. tez zamanda güzel haberler alalım inşallah...[/QUOTE]
İnsallah

bülent tıraş asistanı mail göndermiş: durumuz hakkında sizinle grşmek istiyoruz... birazdan arıcam ...

asistanı ile grştüm ve durumu anlattım. öncelikle sperm testini yenileyin dedi. sonra kaan aydosa yazdıgım mesajdan ve cevabından bahsettim. evet aynı testleri bende size söyleyecektim dedi. sperm -hormon-fish -dna hasarı testleri sırası ile yaptırın ve tekrar grşlime geldik. bülent tıraşın asistanı cok ilgili ve az biraz ümit verici konuştu. tatkdir ettim. kaan aydosu da baya övdü :)

Kızlar kimseden haber yok. Ben sabırla regl olmayı bekliyorum. Bugün yarın olmam lazım. 3. gün muayeneyle başlıyorum inşallah dondurulmuş tedavisine. Haberleşelim

canım bizim dna hasarına bakılacaktı örnek vermişti eşim, sayı çok az olduğu bakılamamış:KK43: sayı, hız, morfoloji, hareket hepsi çok kötü bizde ne yazık ki:KK61:şimdi durumu kaan hocaya yazdık cevap bekliyoruz. durumumuz hiç iç açıcı değil yani canım.

canım bizim dna hasarına bakılacaktı örnek vermişti eşim, sayı çok az olduğu bakılamamış:KK43: sayı, hız, morfoloji, hareket hepsi çok kötü bizde ne yazık ki:KK61:şimdi durumu kaan hocaya yazdık cevap bekliyoruz. durumumuz hiç iç açıcı değil yani canım.

içini ferah tut canım. moral bozmak yok. bize neler söylemişlerdi. Ne evlat edinmeler ne donasyonlar kaldı tavsiye edilmedik. Allahın işine kimse karışamıyor. Yediğinize içtiğinize dikkat edin ama. Bol sebze meyve, keçi boynuzu kürü, fındık ceviz havuç... vs. Tekrar denersiniz. hiç spermi olmayanlar bile çocuk sahibi oluyor.

Ayrıca kaderin önüne kimse geçemiyor. Biz şimdi kendi kanımızdan canımızdan olsun diye uğraşıyoruz ama belki de üç beş sene sonra elimizde kucağımızda bebişlerimizle unutucaz bugünleri. Belki bir yerlerde bizi bekleyen bebişler var. Belki de Allah onların kaderini bize bağladı kimbilir... Herşeyin hayırlısı...

Merhaba kizlar nasilsiniz ben adet olmayi bekliyorum adetime 1 hafta var ama şimdiden belirtileri basladi stresten sanirim haftaya olmam lazim eşiminiişindenddolayı bu hafta erken olursam diğer aya kalacak gibi offf sikintilardayim yine keske evimde tedavi olma sansim olsaydi

Back
X